Bende yesiline bayilmistim ☺☺☺☺ yine yesilini arabayi aldigim yerde gordum pek gorunen gibi degilBen de araştırıyordum yeşil ve bej rengi çok hoşuma gitmişti. İyi ki söylediniz.
Ay çok teşekkür ederim.Bende yesiline bayilmistim ☺☺☺☺ yine yesilini arabayi aldigim yerde gordum pek gorunen gibi degil
Ay çok teşekkür ederim.
Biz de gidip internetten alacaktık bakma şansımız olmadığı için.
Vaz geçtim :) Britax için bütçeyi zorlayacağım :)
Britax pahalı evet. Yalnız İstabul'da Türkiye Distribütörü olan bir şirket var.Britax biraz pahalı geldi bana. Kiddy 3 in 1 ile Casual Cadillac 'ı merak ediyorum şimdi de :)
Eger gittiginiz yerde lorelli ve casual varsa kesinlikle casual alirsinz kendimden biliyorum arasinda karsilastirma yapip farki gorunce direk sogumustum lorelliden tabi zevk meselesi daha guzelleride vardir muhakkak ama fazla asmak istemedim ben kendimizi sonucta ihtiyac cok ☺☺☺Britax biraz pahalı geldi bana. Kiddy 3 in 1 ile Casual Cadillac 'ı merak ediyorum şimdi de :)
Eger gittiginiz yerde lorelli ve casual varsa kesinlikle casual alirsinz kendimden biliyorum arasinda karsilastirma yapip farki gorunce direk sogumustum lorelliden tabi zevk meselesi daha guzelleride vardir muhakkak ama fazla asmak istemedim ben kendimizi sonucta ihtiyac cok ☺☺☺
Evet canm cadillac en cok hevesim olan seydi ilk onu aldim ben ☺☺Canım seninki Casual Cadillac modeli mi? Bebek arabası en zor iş sanki..
Evet canm cadillac en cok hevesim olan seydi ilk onu aldim ben ☺☺
Amin canim insallah ☺☺☺Güle güle kullansın canım darısı başıma umarım bir an önce seçebilirim.
merhaba ne güzel araştırmışsınız. Lorelli Luna yı ilk yazıyı okuduğumda duydum. Resimlerine baktım, resimlerine bakarak ihtiyaçları karşılar sanki.. Neden tercih etmediniz...
Bu arada bizimde aklımızda ^^kraft twist eco veya twist rlx^^ var. Denedik ve kullananlara sorduk gayet pratik. Fiyat olarak da benzerlerine göre economic sanki...
Bu arada,
Türkiye yollarında bisiklete binen binen bir anne adayı olarak diyebilirim ki amortisörsüz modellere bakmamanızı tavsiye ederim. Tüm kaldırımlar yamalı engebeli. Rampa önleri park yeri olarak kullanılmaktan kapalı... ayyy Rab şimdiden sabır versin.
Arkadaşlar,
Bu markayı internette gördük eşimle. Fiyatları çok makul. Görüntüsü güzel.
Ama hiç bir mağazada yok. Yalnızca internette var.
Ne dokunma ne de deneme için kullanma şansımız oldu.
Sizlerden kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?
Ya da kesinlikle kullanmayın diyecek olan?
Kraft twist modeline ben de baktım. E-bebek mağazasında satıcıya kraft twist mi casual cadillac air mi diye sordum casual dedi, o nedenle eledim.
ben de Lorelli S-500 modelini merak ediyorum. videolarını izledim hoşuma gitti ama kullanan var mı? çift yönlü kullanılması,ana kucağının oto koltuğu olarak da kullanılabilmesi hoşuma gitti... genelde chicco lite way öneriliyor. aklım çok karıştı bu araba konusunda...luna guzel urun bızım ailede kullanılan bır model yengem l
ıle avm gıdınce genelde ben kullanıyorum surus adeta cok rahat tekerlerı otomobıle konuca cıkarıyoruz gayet kucuk oluyor kuması cok yumusak tavsıye ederım anne adaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?