Doğuma Hazırlık Lorelli marka bebek arabası kullanan var mı kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Lorelli S500 aldım .. şimdilik çok memnunum hiç bir şikayetim yok . Umarım bebişimin de hoşuna gider

liteway guzel magazada baktim fakat yorumlarda gunesliginin tam kapanmadığını yazmislar.baktim gerçekten de öyle. cocuk yatinca direk gözüne güneş vuracak sekilde. yoksa boyutu fln cok guzel ağırlığı. benim arkadasimda lorelli vardi baston tip pratik bir ürün. ben lorelli aura aldim. ana kucagi ile beraber 550 tl. liteway den bir tık iri görünümü. kullaninca anlicaz artk gerisini

ben hala kararsızım lorelli s500 ile wellgro preleo arasında kaldım. lorelli aero modelinde anakucağı pusete takılıyor sanırım.

ben hala kararsızım lorelli s500 ile wellgro preleo arasında kaldım. lorelli aero modelinde anakucağı pusete takılıyor sanırım.
wellgro enfes görünüyor ben bayilmistim ama tekerleleri fln kendi büyük bayağı birde yerden yüksek yani şayet 2 yasinda fln binecek olursa bebek alçak arabalara biniyormus etrafı seyretmek icin. bu iki sebepten onu almadim.
lorelli aero da anakucagi pusete takiliyor oto koltuk da oluyor.biri spor digeri klasik gibi

ben bir türlü karar veremedim... her dışarı çıktığımda gözüm bebek arabası kullanan annelerde hangi marka diye...

ben bir türlü karar veremedim... her dışarı çıktığımda gözüm bebek arabası kullanan annelerde hangi marka diye...

Al bendende o kadar bacım.. En son casual Cadillac air de karar kıldık ve dun siparişi çektik.. Hayırlısı artik...

merhabalar bende lorelli luna modelini aldım geçen yaz estetik ve gorunum olarak cok dıkkat cekıyor bebegımızde ıcınde cok rahat kullanma konusunda bende cok memnunum tavsiye ederim

Merhaba, bebeğim doğmadan önce almıştın Lunayı. Jane rider matrixlight almak için gittiğin Ayhan bebek'de Lunayı görünce çok beğendim, tereddür ettim ama aldım. Şuan bebeğim 2 yaşında ve hiç bir zaman pişman olmadım. hem hafif hem sürümü hiç bir arabanın olmadığı kadar kolay, hem rahat. 2 yıl boyunca aktif bir şekilde kullandık. tek negatif yanı kolu tek olduğu için poşetleri asmak mümkün değil, o da gerçek bir sorun bile değil. açımı kapatması çok kolay, bagaj için de ideal. anakucağını araba koltuğu olarak da kullandık. kesinlikle öneririm.

Gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim kullanimi cok rahat tek elle butun aparatlari takip cikirlabiliyor severek kullaniyoruz bebegim cok mutlu icinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…