Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liteway guzel magazada baktim fakat yorumlarda gunesliginin tam kapanmadığını yazmislar.baktim gerçekten de öyle. cocuk yatinca direk gözüne güneş vuracak sekilde. yoksa boyutu fln cok guzel ağırlığı. benim arkadasimda lorelli vardi baston tip pratik bir ürün. ben lorelli aura aldim. ana kucagi ile beraber 550 tl. liteway den bir tık iri görünümü. kullaninca anlicaz artk gerisiniben de Lorelli S-500 modelini merak ediyorum. videolarını izledim hoşuma gitti ama kullanan var mı? çift yönlü kullanılması,ana kucağının oto koltuğu olarak da kullanılabilmesi hoşuma gitti... genelde chicco lite way öneriliyor. aklım çok karıştı bu araba konusunda...
wellgro enfes görünüyor ben bayilmistim ama tekerleleri fln kendi büyük bayağı birde yerden yüksek yani şayet 2 yasinda fln binecek olursa bebek alçak arabalara biniyormus etrafı seyretmek icin. bu iki sebepten onu almadim.ben hala kararsızım lorelli s500 ile wellgro preleo arasında kaldım. lorelli aero modelinde anakucağı pusete takılıyor sanırım.
ben bir türlü karar veremedim... her dışarı çıktığımda gözüm bebek arabası kullanan annelerde hangi marka diye...wellgro enfes görünüyor ben bayilmistim ama tekerleleri fln kendi büyük bayağı birde yerden yüksek yani şayet 2 yasinda fln binecek olursa bebek alçak arabalara biniyormus etrafı seyretmek icin. bu iki sebepten onu almadim.
lorelli aero da anakucagi pusete takiliyor oto koltuk da oluyor.biri spor digeri klasik gibi
ben bir türlü karar veremedim... her dışarı çıktığımda gözüm bebek arabası kullanan annelerde hangi marka diye...
Lorelli S500 aldım .. şimdilik çok memnunum hiç bir şikayetim yok . Umarım bebişimin de hoşuna gider
bebek arabanızdan memnun musunuz ,resim atabilme şansınız var mı acaba ,
onları çok araştırdım youtube de videolarını izledim sadece birebir kullandığınız için fikir almak istedimİnternete modeli ve markayı yazarsınız cıkar zaten, evet cok memnunum bugun ilk defa kullandım,hiç bir şİkayetim yok