• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excell10 6.41 amber brown

30.jpg

güzel bir renk ...
ama tr de bu yoktur kesin...

resim koymaya çalışacağım.bir bakıyorsunuz brown bir bakıyorsunuz amber ışıktan ışığa fark ediyor pırıl pırıl parlıyor bence harika ve alırken baktım diğer bütün renkleri süperdi kararsız kalmıştım çok umarım en kısa zamanda türkiyeye gelir.ne bal köpüğü ne kahve köpüğü amber brown!!!

amber kahve PALETTE de var şu an saçımda o var ama kahve demeye bin şahit gerek.. bildiğiniz siyah hatta simsiyah...kötü mü hayır ama kahve tonu isteyen ve de bekleyen en azından palette ile boyamasın...

Bütün boyalarda koyu tonlarda kumral da bile boyalar daha koyu çıkıyor...
Zaten kutulardaki o nefis renklerle aynı olması hayal...

renk çok güzel.. türkiyede markası ve ismi farklı fakat rengi bu renk olan bi boya yok mu? bilenler yardımcı olabilir mi?

kızlar burdaki bu boyaları daha önce görmüş müdünüz?sacı hem boyayıp hemde golge yapıyorsunuz..
cok guzel degıl mı?
aşağıdaki adresin basına www koyarak bakabilirsiniz

loreal-paris.co.uk/hair-colour/highlights-and-lightening/couleur-experte.aspx]Couleur Experte multi-tonal hair colour by L'Oréal Paris: 15 colour shades available[/url]

kızlar burdaki bu boyaları daha önce görmüş müdünüz?sacı hem boyayıp hemde golge yapıyorsunuz..
cok guzel degıl mı?
aşağıdaki adresin basına www koyarak bakabilirsiniz

loreal-paris.co.uk/hair-colour/highlights-and-lightening/couleur-experte.aspx]Couleur Experte multi-tonal hair colour by L'Oréal Paris: 15 colour shades available[/url]
evt cnm benim koyduğum linkin altında da var onlardan
türkiyede bu alternatifleri sunmamaları büyük haksızlık bence..

bugün o kdr aradim bu rengi. ismi farkli geciyor almanyada simdi ögrendim
"helles Caramelbraun"
ilgilenenlere duyrulur :)

Back