Cilt Bakımı Ürünleri Loreal cilt bakım ürünleri ve kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
berbattt berbattt !!!

2 gün kullandım ve yüzümü yandırdı yaktı yaa.
Loreal Pure Zoneee hiç tavsiye etmyrm !!!
klava:

Pure Zone'dan memnun kalan sımdıye kadar duymadım zaten. Bu markanın cılt bakım urunlerı cok basarısız bence

Loreal Pure Zone'yi 5 gündür kullanıyorum,cildim karma ve yağlı.Mahvetti cildimi yamafoldumben,yüzümde sivilce nedir bilmezdim uzun süredir,sivilceler çıktı,siyah noktalarım 5 günde arttı.:1no2irek çöpe atacağım.Dermo kil'in yüz temizleme jelini kullanıyordum,onda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Marka Loreal iyidir deneyeyim bir dedim,bin pişman oldum..

Zone serisi hariç diğer her türlü bakım ürününden memnunum.

ya bende yeni almıstım para ma yazık mı oldu şimdi...aldıgım yere gittim sivilce yapıyo dedim önce diptekini cıkarıyo sonra bitircek dedi bana bende bi haftadır kullanıyorum bi devam edeyim nolck dedim..hakikaten iyice arttı ya sivilcelerim

Loreal'in bir jelini bitirdim. cok guzel temizliyor, en cok memnun kaldigim temizleme jellerinden biriydi.
pure zone degil benimki. ustunde "go 360 clean" yaziyor.

kızlar lorealin makyaj ürünleri çok güzel ama cilt bakım ürünleri için daha çok dermakozmetik kullansanız bence daha iyi olur ama yine de siz bilirsiniz tabi...

loreal'in makyaj temizleme sütünü(dermo expertise) daha bugün aldım. İlk kez böyle bir ürün kullandım. Cildim biraz kızardı,bilemiyorum daha çok erken iyi,kötü demek için. bir kaç hafta sonra şikayetimi ya da menuniyetimi açıklarım.. Umarım memnun kalırım tabi:) cildim çok hassas ve her sivilce iz bırakıyor :44:

loreal derma genesis serisi hangi yaş grubu için,bilen var mı?

lorel pure zone jel ve tonik kullanıyorum,çok memnunum

pure zone jel temizleyici hydrafresh makyaj temizleyicisini kullandım yüzümü yumuşacık yapıyordu...
hydrafresh nemlendirici kullandım yağsız jel gibi olduğundan dolayı çok memnundum...

pure zone tonik ve temizleme jelini düzenli olarak günlük kullandım lekelerimi azalttı çok memnun kaldım şimdi de nemlendiricisini almayı düşünüyorum cildim kuru önerisi olan var mı ??

hydrafresh karma ciltler için kullandım yağsız olduğundan yüzümde tabaka gibi olmadı bazı kremler öyle duruyordu ama kuru ciltlerde ne kadar etkili emin değilim...

svilceleriyle başı dertten kurtulmayan bi insan olarak dermologica sebamed neutrogena gbi daha dermokozmetik ürünleride kullandım lorealide hatta bi dönem ilaç tedavisi gördm fakat yine dönem dönem sivilcelerim oluodu loreali kullanmaya başladıktan sonra cildim parladı bi gencleşti sanki cilt tonumda acılma oldu sivilcelerim yok artık regl dönemimde sadece küçük bi kızarılık şeklinde oluo çok mutluyum:)yani bn artık pahalı ürün kalitelidirdüşüncesine inanmıorum çnkü kurtulmak için o kadar para döktüm ki hiç umursamadan peky faydası oldu mu hayır önemli olan cildinize uygun olanı bulabilmekte bn lorealde buldum wazgececegımıde dusunmuorum

cnm lorealın hangi ürünlerini ne şekilde kulanıyosun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…