Cilt Bakımı Ürünleri Loreal cilt bakım ürünleri ve kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
l'oreal pure zone serisini kullanıyorum,bu seri karma ciltler için öneriliyor.t bölgesi yaglı diger kısımlar kuru ve hassas bir cildim var. siyah noktalara karşı gözenek arınıdırıcı jel , arındırıcı temizleyici tonik ve de pürüzlere karşı düzenleyici bakım ürünlerini kullanıyorum pure zone serisinin. en cok pürüzlere karsı düzenleyici bakımı begeniyorum. tam karma ciltlere göre. yağsız bir formülü var, sürüldügü anda parlamayı yok ediyor ve etkisi 12 saat kadar sürüyor, üstelik cildi yumusacık yapıyor.

lorealin visible results temizleme sütünü kullanıyorum, çok memnunum. cildimi yumuşacık yapıyor. ama başka loreal ürünü kullanmadım hiç. toniğini merak ediyorum, nasıl acaba..

Cilt bakımında en önemli unsur bence cilt tipinizi ve cilt yaşınızı iyi bilmek ve buna istinaden bir ürün kullanmak. Geçen ay Ykm de Loreal in güzellik uzmanına cilt analizi yaptırdım, analiz cihazında benim farkında bile olmadığım aynada göremediğim cilt sorunlarım ortaya çıktı, cihaz laptopa bağlı olduğu için de hemen gördüm sonuçları. Güzellik uzmanı o esnada Loreal in şu an ismini hatırlamadığım bir ürününü önerdi ama diğer bir yandan da yanımdaki arkadaşım Fransa'dan geçen ay aldığı, Türkiye de ise yeni çıkacak olan ve mucizevi ( inşallah? ) diye betimlediği ürününden bahsedince, onu beklemeye karar verdim :) Cildin hücre üretimini arttıran yeni bir ürünmüş, Derma Genesis diye geçiyor adı. bu aralar gelecek diye duymuş bakalım, onu bekliyorum heyecanla.. Arkadaşım sadece gri kapta serumunu almış onun için süper diyor ama ben güneş korumalı gündüz kremini merak ediyorum. Başka yurtdışından veya burdan alıp kullanan varsa bilgi verebilir mi, ismi Derma Genesis?

gulsehri kullandığını sen tüm seti mi kullandın yoksa sadece gündüzü mü? bir de nereden aldın, geldi mi Türkiye'ye

Happy derm diye krem şanti gibi bir temizlyeicisi var: Dehşet güzel bişi... Yüzümün düzelmesini ona borçluyum. :)

ben loreal pure zone kullandım yüzüm berbat oldu boşuna para verdim ve moral bozukluğu yaşadım.ben tavsiye etmem

ama size nivea visage young serisini öneririm pure zone'dan sonra sivilceye meyilli alerjik cildime en iyi gelen ürün oldu.

ben loreal pure zone kullandım yüzüm berbat oldu boşuna para verdim ve moral bozukluğu yaşadım.ben tavsiye etmem

bundan 4 sene önce 5 kız arkadaş loreal pur zone almıştık. ciltleri hassas olanlar çok şikayet etmişti, ben de çok zararı olmadı ama yararı da olmadı...bir daha almadım zaten...vıchy kullanıyorum ve memnunun...

arkadaşlar herkesin cilt yapısı farklı mesela ben kesinlikle loreal den farklı bişey kullanamıyorum bu yüzden kremlerimi falan hep almanyadan alıyorum vichi diadermine falan hic yaramıyo bana cok kaliteli ürünler olmasına ragmen

gulsehri meraba yaşım25 loreal derma genesis göz kremi aldım benim yaşıma gidermi acaba

Canim loreal genasis ürünleri 30 yas ve üzeri icin. bence bir uzmana danis. Göz etrafinda deforme yaparmi bilemiyorum.

slm arkadaslar loreal in genesis ürünlerini aldim yeni basladim kullanan varmi faydasini gören varmi acaba merak ettim cevaplariniz icin simdikten tsk.

ben 3 yıldır loreal temizleme ürünlerini kullanıyorum. süt+tonik+krem
pure zone peelingini aldım. burnumun üzerindeki siyah noktaları temizliyor
cildim karma. t bölgem yağlı yanaklarım kuru. cilt tipine göre ürün kullanmak gerekir. lorealin zaman zaman yaptığı cilt analizine gidiyorum. ona göre ürünler alıyorum.
birde kullanım yalnışlığından dolayı cilde zarar verebiliyoruz.
peelingi siyah noktanın olduğu bölgeye uygulamak gerekiyor. ben burnumdan başlıyorum t bölgemi temizliyorum yıkamadan önce yanaklarıma birkaç kez masajla uygulayıp sonra duruluyorum. nemlendiriciyi önce yanaklara sonra elimde kalanları t bölgesine sürüyorum.
peelingi önce yanağıma uygulamaya başlıyordum yalnış olduğunu öğrendim. loreal uzmanlarından yardım alın. özellikle hassas ciltte olanlar buna göre ürün alırsa zarar görmez diye düşünüyorum.

önceden nivea visagenin krem ve toniğini kullanıyodum ama pek bi etki göstermiyordu açıkcası bende değiştirdim ve yaklaşık 2-3 haftadan beri pure zone tonik ve bakım kremini kullanıyorum clean and clearin de peeling özellikli jelini ve inanılmaz inanılmaz, siyah noktalarım neredeyse yok oldu sivilcelerim çok azaldı,,cildim ipek gibi ve gözeneklerim de sıkılaştı acayip memnunum ayni cilt sorunlarını yaşayan herkese tavsiye ediyorum bayanlar.. :)

pure zone temizleme losyonun aldım jeliyle birlikte ne siyeh leke nede sivilce lekesi kaldı tavsiye ederim:)):

kuaförde bana krestas şampuan ve maske verdiler 140 tl aldılar . bana pahalı geldi çok değilmii

kuaförde bana krestas şampuan ve maske verdiler 140 tl aldılar . bana pahalı geldi çok değilmii

canım ben de satın aldım penbesini ama seni biraz yolmuşlar bence, bana 70ten 40a indirdi sürekli alıyorum diye.
ayrıca loreal'in cilt bakım ürünlerini hiç tavsiye etmiyorum pure zone mahfetti cildimi

L'oreal çok kaliteli bir marka değil,özellikle söz konusu cilt bakım ürünleri olunca sana clinique kullanmanı tavsiye ederim.Ben yüz yıkama jelini aldım birçok kez ama hiçbir serisinden memnun kalamadım ne yazık ki , benim cilt tipimde sivilceli , yağlı ve hassas bir cilttir.Söz konusu cilt bkımı olunca en iyi en iddialı markaları alman fayda sağlayacaktır.

X