Cilt Bakımı Ürünleri Loreal cilt bakım ürünleri ve kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşım bana lorealin yüz temizleme ürününden almış daha önce hiç kullanmadım.:uhm:
kullanmadan öncede sizin görüşlerinizi almak istedim..a.s.

cilt tipime falan uyuyo ama ürünleri iyi mi kötü merak ettim..

• Konu Sahibi EU1
eğer hassas ve sıvılcelı bir cildin varsa sakın kullanma daha beter yapıyor onun yerıne neoutrogena,la roche posay kullan %1oo memnun kalırsın...

• Konu Sahibi EU1
ben de loreal'in göz makyajı temizleme losyonunu aldım bugün(dermo expertise) ilk kez kullandım fena değildi. Uzun süre kullanıp da sorun yaşayan var mı bu losyonu??:uhm:

• Konu Sahibi EU1
bence de eğer ki cildin hassassa hiiiiç tavsiye etmem.benim eskiden sivilcelerim varken kullandım,yani o güne kadar kullandığım en kötü markaydı.yarısına kadar kullanıp attım zaten.sen bilirsin tabii ki yine de,her cilde aynı etkiyi yapmaz ama bence kullanma canım.:1no2:

• Konu Sahibi EU1
canım 2 seneye yakınkullandım ama benim yüzüm karma ve sivilceli idi hiç bi yararı olmadı...

senin cilt tipini bilmyrm ama bende etki etmedi...

• Konu Sahibi EU1
Loreal, La roche Posay ve Vichy'i bünyesinde barındıran, Fransa'nın ve belki dünyanın liste başı dermokozmetik firmasıdır. Ürünleri kalitelidir. Denemenden sana zarar gelmez.

• Konu Sahibi EU1
cnm şikayetvara bir bak istersen bu üründen çok şikayet gelmş.cildimi mahvetti demişler.marka iyi bence ama sanırım bu ürün serisi cilt için biraz ağırcnm

• Konu Sahibi EU1
Loreal Pure Zone'u 2 yıldır kullanıyorum ve cok yararını gordum ama uzmanlar hassas ciltlerde yarardan cok zararlı oldugunu soyluyorlar.

• Konu Sahibi EU1
canım bende uzun bi süre kullandım ve memnun kaldım eğer cildin yağlı ve karmaysa faydasını görüceksindir.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.a.s.:1hug:
ben pek krem falan kullanmam acemiyim..çok merak ettim o yüzden..

ben de 4 sene önce falan kullanmıştım ve memnun kalmıştım çoğu kozmetikten daha iii gelmişti bana

karma cildim var kullandım.gözenekleriaçtığını hissediyosun.artık içindekimentoldenmidir yoksa çok etkili olduğundanmı bilemyiroum.karma ve yağlı ciltler için çok iyi

bende kullandım hiç bir faydasını görmedim.. üstelik uzun süre kullandım.. onun yanında ismini hatırlarsam yazarım lorealin bir ürününü daha kullandım ama hiç işe yaramadı.. cildim hassas.. ve cok kötüde kızarttı her kullandıgımda

benm de hassas cildim var zaten pure zone'u reklamlarına aldanıp almıstm neyse; yüzümü yıkadıgmda yanmaya ve acımaya baslıyodu ve tahriş etti biraz benm cildimi ama nemlendirici kreminin kokusu cok hosuam gidiyodu

sonrada nivea visage young(mavi ve deniz mineralli ve deniz kokulu ) serisini kullanmaya basladım cildime yararını da gördüm hala da devam ediyorum cildime hiçbir yan etkisi olmadı kokusu da güzel şahsen tavsiye ederm kullanmayı düşünüyorsanız

üçlü setini aldım ve bir süre sonra çöpe attım daha fazla sivilcelendim

ben kullandım sabırla ama sonuç daha da kötü. yağlı bir cildim var benim.ayrıca ben işte bu tekin acara ,boynere vs gittim hangi ürünleri kullanıyorsunuz dedi bende loreal avon ve bişey daha demiştim hatırlamıyorum. kadında bu ürünlerde çok verim alamazsın.birçok kişide hiçbir değişiklik olmaz dedi.. bencede haklılar... birkaç yer aynı şeyi diyince bende gittim cildiyeye.. hem daha uygun hemde daha sağlıklı

ya ben loreali kullandım cildim mahfoldu hassas ve sivilceliydi cildim.hatta bitrdim bile loreali belki zamana bağlıdır diye düşündm ama ne çare ürünler bitti benide mahfetti:S

selam arkadaşlar.loreal happyderm kullanan varmı aranızda.cildimde pullanma var.bunu tavsiye ettiler.kullanan memnun kalanlar ya da kalmayanlar yazarsanız çok sevinirim.bir de bu krem göz çevresine de sürülebiliyormu.cevaplarınızı bekliyorum

ben kullandım canım,ama sadece banyodan sonra sürüyodum ve bütün yüzüme sürüyodum.güzel nemlendiriyo,pullanmaya faydası olacaktır emin ol.Kokusu da hoş,sevenler için,şeftali gibi bi şey.Benim memnun kaldığım nadir kozmetik ürünlerinden biridir kendisi.kavanoz bitince bıraktım,daha ucuz ve kokusuz bir şey arıyorum şu an,ama happyderm iyiydi,hiçbişeyden memnun olmayan biri olarak, soranlara tavsiye edilir:)

yorumun için teşekkür ederim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…