Cilt Bakımı Ürünleri Loreal cilt bakım ürünleri ve kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar,,loreal'ın cilt bakım kremlerini kullandınız mı?ben hiç denemedim ama almayı düşünüyorum...memnun kalanınız veya şikayeti olan var mı?yerimseniben

canım bir kaç tane temizleme ürünü -toniktir süttür- falan var hiç kullanmadım doğrusu CADIARZU
kozmetik ürünlere güvenemiyorum :bbo:

kırışık için olan kremlerini kullandım,herhangi bi faydasını görmüşlüğüm yok,aynen duruyo çizgiler.

hayatımda kullandığım en berbat ürünlerdi. pure zone serisini kullandım. tek kelime ile facia. parana yazık derim. ben shiseido kullanıyorum gayet memnunum.

evet pure zone u da kullandım başka ürünlerini de kullandım loreal in hiç bi faydası yok gerçekten..

ben de kullandım ama memnun kalmadım ama arkadaşlar düzenli kullanmadıgım içinmiş.arkadaşlara çok ii gelmiş çünkü düzenli kullanmıcaksan alma

sivilceleri azdırmaktan başka bi işe yaramadı kullanma bence

ben kullanıyorum ve faydasını gördüm pürüzler azaldı tavsiye ederim

ben uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum cildi yumusacık yapıyor güzel bir parlaklıkta veriyor

bende kullaniyorum.:1closedeyes:cok''da memnunum.herkese tavsiye ederim!!a.s

güzel bir krem kozmetik ürünler kullanırken kullanmıştım
şimdi eczaneden alıyorum tüm ürünlerimi
yanlız göz çevresine kullanamazsın canım
daha hassas bir deri olduğu için
göz çevresi için olan kremlerden kullanmalısın tatlımyerimseniben

canım bende pure zonenın arındırıcını kullanıyrm 2 3 senedir cok memnunum ve sılvılce ızlerımı bıle gecırmıstı benimm yıne bır kullan bence baktın ıse yaramıyr cıldın kotulesıyor bırakırsın ozamn umarım ıse yarar...

daha önce yine Loreal in 3 etkili günlük bakım kremini kullanıyordum bitince yenisini almaya gittiğimde Happyderm i gördüm deneyeyim dedim ve aldım 1 hafta oluyor memnumum tavsiye ederim ve mümkün oldukça nemlendirici kremleri göz çevresine sürmemeye dikkat ederim göz çevresi daha hassas olduğu için zarar verebilir diye düşünüyorum bende...

kızlar bgn lorealin hydrafresh göz çevresi kremini aldım..morluklara birebirmiş daha kullanmadım hiç..kullanan ve memnun kalan warmıı:sm_confused:
çünkü fiyatıda çook uygundu,şaşırdımfisfisfis
bide şunuda söliyim ,bundan önce 1ay boyunca gazelli nin göz kremini kullanmıştım,aldığım yerdekiler garantili,1ay içinde işe yaramazsa getir dediler,işe yaramadı götrdüm onun yerine bunu aldım,bakalımm:)

kesinlikle tavsiye etmiyorum canim benim yuzumu maffetmisti

Ben Loreail'in karma ciltler için yüz yıkama jelini , 3 etkili günlük kremini ve göz altı için kremini kullandım en son. Göz altı için kremi çok güzel fakat yüz yıkama jeli ve 3 etkili krem ilk etapta cildi çok yumuşak yapsa da ilerleyen zamanda etkisi kalmıyor. Yüzüm hala sivilce lekeli ve siyah noktalarım olduğu gibi duruyor. Çok etkili değil açıkçası. Ben de ne zaman etkili birşeyler bulurum acaba diye düşünüyorum..
Bu arada happyderm serisi 18 yaş ve üzeri ciltlere uygundur.
Eğer yaşınız 20 ve üzeri ise pek bir etkisi olmayacaktır.

ben happyderm almıstım bi ara fena degildi nemlendirmesi iyiydi ama
loreal gibi ürünler bence cildinde fazla sorunu olmayanların kullanabilecegi hafif keseye uygun kremler.
ama sivilceymiş siyah noktaymıs hiç etkisi yok bence

Ben "loreal pure zone" kullanıyorum memnunum. Özellikle arındırıcı temizleyici losyon gözenekleri çok iyi temizliyor ve sivilceleri kurutuyor. Ama ben sadece geceleri kullanıyorum bu seriyi (temizleme jeli,losyon ve nemlendirici) çünkü ağız kenarım kuruyor pul pul oluyor cildim sivilceli ama çok da yağlı değil cildiniz hassassa kullanmayın eğer sivilceliyse en azından gece kullanımı için çok iyi. a.s ben sabahları olay temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum.
Bu arada happyderm'i yağlı ciltler denemesin sivilceye yol açıyor, happyderm normal ciltler için çok iyi
.

Kullandigim urunler lancome,lierac,roc,vichy,avene,bioderma ve daha degisik bir suru marka kullandim,en son iki hafta once lorealin derma genesis kremini ve goz cevresini denemeye karar verdim ve iyikide o karari vermisim,ozellikle kremi cok guzel,surdugum zaman cildimdeki degisikligi aninda farkediyorum,ustelikde 15 faktorlu gunes korumasi var,yaa yillardir bir etek dolusu para doktum kremlere aslinda ozunde hemen hemen hepsi ayni,iyi nemlendirmesi cok onemli tabii,kisacasi cok memnun kaldim lorealden,normalde yuzune bile bakmazdim ama sasirtti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…