Cilt bakımında en önemli unsur bence cilt tipinizi ve cilt yaşınızı iyi bilmek ve buna istinaden bir ürün kullanmak. Geçen ay Ykm de Loreal in güzellik uzmanına cilt analizi yaptırdım, analiz cihazında benim farkında bile olmadığım aynada göremediğim cilt sorunlarım ortaya çıktı, cihaz laptopa bağlı olduğu için de hemen gördüm sonuçları. Güzellik uzmanı o esnada Loreal in şu an ismini hatırlamadığım bir ürününü önerdi ama diğer bir yandan da yanımdaki arkadaşım Fransa'dan geçen ay aldığı, Türkiye de ise yeni çıkacak olan ve mucizevi ( inşallah? ) diye betimlediği ürününden bahsedince, onu beklemeye karar verdim :) Cildin hücre üretimini arttıran yeni bir ürünmüş, Derma Genesis diye geçiyor adı. bu aralar gelecek diye duymuş bakalım, onu bekliyorum heyecanla.. Arkadaşım sadece gri kapta serumunu almış onun için süper diyor ama ben güneş korumalı gündüz kremini merak ediyorum. Başka yurtdışından veya burdan alıp kullanan varsa bilgi verebilir mi, ismi Derma Genesis?
gulsehri kullandığını sen tüm seti mi kullandın yoksa sadece gündüzü mü? bir de nereden aldın, geldi mi Türkiye'ye