Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

şuan evde 7.1 vardı bir de 6lık oksidan. cila hazırlayıp sürdüm saçıma. 15 dk sonra yıkıcam bakalım nolcak :/

İns beğenirsin cnm sonucu,ben en son 8.1 boyadım,her yıkamada akıo normal mi acaba bilemedim.benim açmak istememde ki sebep civciv sarısı gibi olsun ki kızıllık olmasın

İns beğenirsin cnm sonucu,ben en son 8.1 boyadım,her yıkamada akıo normal mi acaba bilemedim.benim açmak istememde ki sebep civciv sarısı gibi olsun ki kızıllık olmasın

canım evet 8 nolu btün boyalar akıyor. Ya 9'larla boya veya 7lerle boya. Açma işlemi olmadan da her ay bir ton açığa boyayarak zamanla açabilirsin. ama sen bilirsin.

ben 7.1 le cila yaptım az önce ve sonunda Allahım 15 dk.da herşey halloldu. Saçım açık kumral oldu. ve boylar eşitlendi. Cilanın neden bu kadar övüldüğünü şimdi daha iyi anlıyorum. bundan sonra artık hep cila yapıcam. Boyamıcam bir süre.

çok sevindim cnm sonunda düzelmesine :) ben bilmediğim için akması tuhaf geldi. peki o dediğim 10.1 ve 9.5-1 fikri nasıl sence ? açmadan denesem öyle

çok sevindim cnm sonunda düzelmesine :) ben bilmediğim için akması tuhaf geldi. peki o dediğim 10.1 ve 9.5-1 fikri nasıl sence ? açmadan denesem öyle

bakır dore bir sarı olur. açık turuncu gibi gelir gözüne ama değil. eğer boyların ve diplerin aynı renkse boya canım hiç tereddüt etme. ama boylar açıksa 7.1 sadece boylara sür 15 dk beklet. sonra diğer 2 karışımı tüm saça uygula. içine 0.22 katarak.

Tmmdır alıp denediğim zmn yazarım sonucunu ins.diplerim açık turuncu gibi işte,uçları güzel renk sadece,bakalım bi karar vereyim tam

İlk attığın fotoğraftan çok farklı tarlı bir rengi var saçının. Bu son attıüın iki resim boyadan sonra dimi?
Şu ilk attığın ombreli tipleri kendi rengi iken üstüne ne sürmüştün?

Bir de ciladan sonrki halini meram ettim :)

biraz koyu çıkmış olabilir burda. güzel ortadan açığa bir kumral oldu üstleri altları eşitledi. Yüzüme de uydu. Diğer renkler hardalımsı turuncumsu yüzüme yakışmamıştı ♡♡

Baya güzel görünüyor istediğim renk gibi ^^
Genel olarak yaptığın işlemleri sıralar mısın? Ben de yaparım belki :)

Baya güzel görünüyor istediğim renk gibi ^^
Genel olarak yaptığın işlemleri sıralar mısın? Ben de yaparım belki :)

keşfettiğim birşey oldu. o da loreal excellence intense serisinden 210 211 nolu renkler en doğal rengi açan ve yumuşacık yapan renkler oldular. normalde açıcı değil boyalar. 210lu olan daha dore içeren sarı. 211 olan daha soguk sarı. Ben dore içereni kullandım +excellence cream 9.1 kattım. Bir kaşık da igora 0.22 kattım. bu gereksizmiş diye düşünğyorum şuan. iyi ki öyle yapmışım çok güzel eşitledi saçlarımdaki soluk renkleri. Tabi sonrasında Wella Koleston 7.1 le ve yine wella %6lık oksidanla cila yaptım. içine intense serisinin boya sürmeden önceki serumunu + hint yağı + susam yağı ekledim. 50 ml. boya tüpü tamamen ekledim. Çünkü saçlarıma yetmiyor daha azı. bir kücük wella oksidanı da ekledim. içine oksidanın boş kutusuyla 1,5 kutu su koydum. Karıştırıp sürdüm. 15 dk beklettim yıkadım. cilasız saç olmuyormuş onu anladım. ♡♡

Kızlar benim diğerlerine göre daha kalıcı bi boyaya ihtiyacım var. Kolestonun kalıcı olmadıgını okumuştum. Onunla cila yaptığım için boya aktı yine çıktı uçlardaki platin griler. O yüzden benim acil baya kalıcı bir boya bulmam lazım. Hangi markayı öneriyorsunuz?

Kızlar saçlarımı bal köpüğü rengine boyadım kahve tonları oldu evde nasıl bal köpüğü rengi elde ederim Ne yapman lazım yardım edermisiniz

Lorealin daha kalıcı olduğunu duydum ben de Garnier 111 kullandım iki kere komple boyadım bu gün de mor şampuan denedim ama bekletmek gerekmiş ben pek bekletmedim sanırım ondan pek sonuç alamadım gibi

İki kere Garnier 111 ile boyandı en son boyama 10 15gün kadar önceydi
Dün de bir kere silver şampuan ile yıkadım pek bekletmedim ondan olabilir pek başarılı olmadı 5 6 yıkamada tam sonuç alınır mış da diyen var tabi

Eklentiler

• IMG_20170111_142238.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20170111_142420.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 114
Resimden mi öyle sanki bakırımsı çıkmış

Yok cnm ama açmaya kararlıyım.satıcı kız satmadı oryel geçen gittiğimde, yanar dedi. Bu sefer ara vermiş olacağım için sorun yok. :) ins ulaşırız şu küllü sarıya pek yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…