Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

Valla cnm ben İngilizce site de okudum ,kusur örtme için falan diye,hem benim yaş middle age already Garnier 10.0 falanla kullanayım diye düşündüm kendi adıma

kusur örtme için diyorsa aynen o zaman canım cila yerine geçiyor yani. yapabiliriz yaş mühim değil nerden alabiliriz ki saçhaneden daha alışveriş yapmam. başka bi online site bilen var mı

kusur örtme için diyorsa aynen o zaman canım cila yerine geçiyor yani. yapabiliriz yaş mühim değil nerden alabiliriz ki saçhaneden daha alışveriş yapmam. başka bi online site bilen var mı
Cnm ben Türkiye'de değilim bi fikrim yok o yüzden,ama bi bakayım denk gelirse yazarım sana :)

kızlar sizce schwarzkopf bonacure silver şampuanını mı alayım yoksa milkshake'in silver şanpuanını mı? hangisi sizce daha kalitelidir?

kızlar bonacure silver şampuan aldım. en çok memnun kalınan buydu her okuduğum yerde. Şuan saçımda. 10 dk bekleticem ilk kullanımım olduğu için. Sonra yıkıcam çok heyecanlıyım

Çok sevndim bulmana :) sonuç ne peki ?

Canım evet kaliteli deniyordu. Bence bir tık farketti ama ilk kullanımda wauww olmadım açıkçası. Bence hergün yıkayarak birkaç gün sonra daha net belli olur sonuç. Saçı morlaştırma durumu bizim saç renkleri için söz konusu bile değil onu farkettim ama. Anca belki gri veya platin saçları mor renk yapabilir. Benim saçlarımdaki o istenmeyen hardallık şuan daha bi çekilir görünüyor gözüme. Bakalım yarın ilk işim saçımı tekrar şampuanlamak olcak ♡♡

Bi kaç k

Sende müsait olduğunda resim atabilirsen iyi olur :) benim en son halini atmıştım zaten,şimdi dinlendiriyorum bakalım,bir yandan da araştırıyorum.sarı olana kadar vazgeçmek yok yani

Sende müsait olduğunda resim atabilirsen iyi olur :) benim en son halini atmıştım zaten,şimdi dinlendiriyorum bakalım,bir yandan da araştırıyorum.sarı olana kadar vazgeçmek yok yani

benim saç boylarımda gözle görülür renk açılması oldu. dipler de daha düzgün bir turuncumsu kumral artık. tek sıkıntım boylarımda önceden gelen ombre olması. yol yol oralar griye yakın bir renkler şuan. platin sarı gibi. diğer taraflar turuncu kumral ne ararsan.

NASIL EŞİTLERİM BU UÇLARIN RÖFLELERİYLE DİĞER RENKLERİ KIZLAR?

Küllü olmayan bir tonla 2-3 kere boyarsan sanırım eşitlenir renkler. Ya da bür küllü bir tam renk boyayabilirsin ama aynı rengi düzenli boyarsan sanırım eşitlenir. :)

Hatunlaaaar
Şimdi loreal excellence intense 210 ile excellence cream 9.0 aldım ikisi de küllü olmayan doğal renkler.Saçımı birkez dha küllüye boyarsam direkt yeşillenirim diye boyamıycam. Gün ışığındaki son halini çekip atıcam buraya. sonra da boyayı uygulıycam. ve en son durumu çekip atıcam. eğer mor şampuan gerekirse onu da uygulayıp öyle çekerim foto. bakalım çok merak ediyorum.
bu arada mor şampuan 3 kez uyguladım ve saç uçlarımı çok güzel bir renk yaptı. küllü açık kumral tonunda. ama aradaki eski açık sarılar iyice açılıp grimsi platin oldu kötü durmuyolar ama çok fazla. mor şampuanı tavsiye ediyorum o yüzden herkese

boyamadan önce çektim ama internette sorun var bir türlü yüklenmiyor. Saçlarımı yıkadım ıslakken uçları yine daha grimsi bir açık kumral koyu sarı gibi birşey oldu ama dipler koyu sarı oldu böyle dore sarı gibi

sonunda sarıya ilk adımı atmış bulunuyoruz. Birde foto yükleyebilsem çok iyi olcak ama yüklenmiyor bir türlü

boyamadan önce çektim ama internette sorun var bir türlü yüklenmiyor. Saçlarımı yıkadım ıslakken uçları yine daha grimsi bir açık kumral koyu sarı gibi birşey oldu ama dipler koyu sarı oldu böyle dore sarı gibi

sonunda sarıya ilk adımı atmış bulunuyoruz. Birde foto yükleyebilsem çok iyi olcak ama yüklenmiyor bir türlü

bu da az önce boyadan sonraki hali. uçlarım çok kötü kızlar napıcam? nasıl eşitlicem doreli sarılae yetmiyor kapatmıyor asla. daha da açıldı gördüğünüz gibi.

Önceki hali benim şu an ki halimle aynı neredeyse,altlar hoş ,aralarda tatlı tatlı sarılar var ama üstler bi süre bekleyip oriel+Garnier 10.1+İgora 9.5-1 yapmayı düşünüyorum. senin saçı ne düzeltir bi fikrim yok cnm

ben daha oriyel sürmem canım. zaten açık sarı gibi renkler istemiyorum kesinlikle. 9 lu nolar olabilir en fazla
bilmiyorum uçlara karamel bir renk sürüp eşitlesem olur mu ki acaba. sonra heryerine bir cila. bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…