Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

cumartesi alırım eger eve dönüşüm geç olmazsa o gün boyarım yok akşam geç dönersem de pazar günü boyarım inşallah

Bende de neva color yoğun mavi var. Çok koyultuyor, eğer koyu bi sonuç istersem biraz sıkıyorum boyamın içine.
1 aya kadar saçtan akıyor açılıyor

Loreal 9,1 ve 8.1
Nevacolor gümüş 9.01
Aldım gümüş yanlışlıkla çok kaçarsa ne olur peki oranı?
Çünkü 8.1in yarısını 9.1in yarısını ve ek olarak gümüşün bir fındık büyüklüğünde ?

Canım ya benim iş yılan hikayesine döndü boyaları aldım bu sefer de regl oldum vermeden beklesem mi bilemedim
8.1 saçıniza etki etmez.açmaz. hafif turuncumsuluk bile katar.iyiki boyamamissiniz.garnier 11.1 gümüş sarı ile direkt istediğiniz rengi elde edersiniz. Fakat röflesiz yerlere sürüp,son 5 dk.tüm saça karıştırıp yıkarsaniz yipranmaz . yumuşacık bile olur.ben yıpratmadan siyahtan bile geçiyordum istediğim renklere.acici değil oyuzden yipratmiyor. Birde asla turunculuk olmuyor

8.1 saçıniza etki etmez.açmaz. hafif turuncumsuluk bile katar.iyiki boyamamissiniz.garnier 11.1 gümüş sarı ile direkt istediğiniz rengi elde edersiniz. Fakat röflesiz yerlere sürüp,son 5 dk.tüm saça karıştırıp yıkarsaniz yipranmaz . yumuşacık bile olur.ben yıpratmadan siyahtan bile geçiyordum istediğim renklere.acici değil oyuzden yipratmiyor. Birde asla turunculuk olmuyor

canım yaaboyaları aldım ama sen bu iki rengi karıştırma mı diyorsunn ??
artık dip boyamı 11.1 ile yapayım sen hangi marka kullanırsun gümüş sarıyıı

kızlar perşembe ya da cuma günü boyayacağım reglim bitince eğer bitmesini bekleyemezsem de önceden sürpriz yaparım size

canım yaaboyaları aldım ama sen bu iki rengi karıştırma mı diyorsunn ??
artık dip boyamı 11.1 ile yapayım sen hangi marka kullanırsun gümüş sarıyıı

kızlar perşembe ya da cuma günü boyayacağım reglim bitince eğer bitmesini bekleyemezsem de önceden sürpriz yaparım size
Garnier 11.1 diyorum.yap boyalarinı ozaman.beğenmezsen bu boya ile kesin güzel olur.bidaha yaparsin.saçların çok koyu kalıyor. Hiç açmaz yapacağın karışım. Ama benim dediğim güzel açıyor rengi.bidaha baktım rengine; hepsini sürüp yarım saat, 45 dk.sonra yıkarsan açılır renk bayagi

Prag ben bu boyaları aldım ve şimdi değiştirme şansım yok şu an doğunun şehre uzak bir yerindeyim 10 15 gün sonra gidebilirim ama ben bunları boyayıp rengini biraz kırsam senin dediğin bu boyayı o zaman mı boyasam??
Keşke daha önce yazsaydın

Eklentiler

• Screenshot_20161121-162347.png
    Screenshot_20161121-162347.png
    265,8 KB · Görüntüleme: 84
Prag ben bu boyaları aldım ve şimdi değiştirme şansım yok şu an doğunun şehre uzak bir yerindeyim 10 15 gün sonra gidebilirim ama ben bunları boyayıp rengini biraz kırsam senin dediğin bu boyayı o zaman mı boyasam??
Keşke daha önce yazsaydın
En azından dene bir.belki kırılır. Ama koyu yerler çok az etkilenip röfleler çok sarı olabilir . ozaman da 11.1 ile röfleler dahada açılır, eşit olmaz.diğer boyalarin üzerine tekrar yapınca yani.ilk 11.1i yaparsan hepsi esit olur bence.

:110:değişime götürme şansım hiç yok kafam çokkarıştı şimdi cuma merkezden gelecek bir arkadaşım var ona aldırsam garnierii bile o zaman bu elimdekileri ne zaman boyacağım
ha birde şey belki ikinci senin dediğini boyarsam acaba röfleler ışıltı gibi durur mu
çok uğraştırıyorum sizi de biliyorum ama kusura bakmayın lütfen

Canim ben daha once yazdim platin sari gibi acik tenk yaptim cok acmadi cok . Hatta hatirladim blogdan netten baktim iki tup boyanin biri arkadasin dedigiydi. Koyu sari yerine Dedigi 11.1 i alabilirsinAma digeri acik sari zaten 9.1 fazla koy digerini az koy. Rofleleri nasil yapacaksin cok acilacak. 11.1 i karar verirsen 8.1 i saklarsin kullanman gerekir birune satarsin. Gec olsun guc olmasin acele edilmez bu islerde. Ceyrek gumus sıkmistim ben

X