- Konu Sahibi hicbirseymi
Nevacolor gumus almistim tup boyanevacolorda var en ucuz olan boya ama ben seviyorum hep saçımı boyarım bu markayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevacolor gumus almistim tup boyanevacolorda var en ucuz olan boya ama ben seviyorum hep saçımı boyarım bu markayla
evet bende de vardı hatta fuşya ve mavide almıştım mavide alabilir arkadaş oda turunculara karşı kullanılıyor ama çok az kullanmak gerek fındık kadar gibiNevacolor gumus almistim tup boya
Nevacolor gumus almistim tup boya
evet bende de vardı hatta fuşya ve mavide almıştım mavide alabilir arkadaş oda turunculara karşı kullanılıyor ama çok az kullanmak gerek fındık kadar gibi
Ne zaman boyayacaksin.kızlar çok teşekürler sayenizde kendi adıma çok faydalı bir topik oldu bekleyin fotolarımıı
Canım sen hangi renge boyuyorsan, hangi tonları denedin acaba?nevacolorda var en ucuz olan boya ama ben seviyorum hep saçımı boyarım bu markayla
belki her rengini denemişimdir şuanda kahve koyu kahve boyuyorumCanım sen hangi renge boyuyorsan, hangi tonları denedin acaba?
Valla ben konuyu son halin fotoğrafı için takip ediyorum hiç bir bilgim yok
Valla ben konuyu son halin fotoğrafı için takip ediyorum hiç bir bilgim yok
8.1 saçıniza etki etmez.açmaz. hafif turuncumsuluk bile katar.iyiki boyamamissiniz.garnier 11.1 gümüş sarı ile direkt istediğiniz rengi elde edersiniz. Fakat röflesiz yerlere sürüp,son 5 dk.tüm saça karıştırıp yıkarsaniz yipranmaz . yumuşacık bile olur.ben yıpratmadan siyahtan bile geçiyordum istediğim renklere.acici değil oyuzden yipratmiyor. Birde asla turunculuk olmuyorCanım ya benim iş yılan hikayesine döndü boyaları aldım bu sefer de regl oldum vermeden beklesem mi bilemedim
8.1 saçıniza etki etmez.açmaz. hafif turuncumsuluk bile katar.iyiki boyamamissiniz.garnier 11.1 gümüş sarı ile direkt istediğiniz rengi elde edersiniz. Fakat röflesiz yerlere sürüp,son 5 dk.tüm saça karıştırıp yıkarsaniz yipranmaz . yumuşacık bile olur.ben yıpratmadan siyahtan bile geçiyordum istediğim renklere.acici değil oyuzden yipratmiyor. Birde asla turunculuk olmuyor
Garnier 11.1 diyorum.yap boyalarinı ozaman.beğenmezsen bu boya ile kesin güzel olur.bidaha yaparsin.saçların çok koyu kalıyor. Hiç açmaz yapacağın karışım. Ama benim dediğim güzel açıyor rengi.bidaha baktım rengine; hepsini sürüp yarım saat, 45 dk.sonra yıkarsan açılır renk bayagicanım yaaboyaları aldım ama sen bu iki rengi karıştırma mı diyorsunn ??
artık dip boyamı 11.1 ile yapayım sen hangi marka kullanırsun gümüş sarıyıı
kızlar perşembe ya da cuma günü boyayacağım reglim bitince eğer bitmesini bekleyemezsem de önceden sürpriz yaparım size
En azından dene bir.belki kırılır. Ama koyu yerler çok az etkilenip röfleler çok sarı olabilir . ozaman da 11.1 ile röfleler dahada açılır, eşit olmaz.diğer boyalarin üzerine tekrar yapınca yani.ilk 11.1i yaparsan hepsi esit olur bence.Prag ben bu boyaları aldım ve şimdi değiştirme şansım yok şu an doğunun şehre uzak bir yerindeyim 10 15 gün sonra gidebilirim ama ben bunları boyayıp rengini biraz kırsam senin dediğin bu boyayı o zaman mı boyasam??
Keşke daha önce yazsaydın