londrada yalnızlık!

Slm kizlar..londrada 5 yildir yasiyorum.yazilanlari okudukca ayni duygulari tasidigimi soyleyebilirim evet onca kalabaligin icinde yalniz kalmak cok ama cok zor.

kızlar merhaba yazdıklarınızı baştan sona okudum.
biz yıl sonunda İngiltere ye taşınmayı düşünüyoruz.iki tane çocuğum var.biri 5 biri 1.5 yaşında .orda yaşamış ve yaşayan anneler bana yardımcı olursa çok sevinirim.merak ettiğim bazı konular var.mesela çocukla orda neler yapıyorsunuz?çocuklarımı orda okula vermek istiyorum ama nasıl olacak?bir de orda geçinmek nasıl yani eşimle ben çalışsak rahat geçinebilirmiyiz çocuklar da var malum...ayrıca yalnızlık çekilmesi çok doğal arkadaşlar insan kendi memleketinde bile bazen bunalıma düşüyor.bir de yabancı bir dilin konuşulduğu yerde insanlarla iletişim kurmak daha da zor.benim orta seviye İngilizcem var eşim de ileri seviye biliyor.sizce orda neler yapabiliriz?hangi semtitavsiye edersiiz yaşamak için.:?

Canım bu bölümde ses Seda yok ben de cok soru sordum cevap ? İngiltereye gitme gunu geldi çattı

Okuyan herkese merhaba,

Arkadaşlar bu topikten başka iki topik daha var , " İNGİLTERE paylaşım alanı ( tanışma )" ve " İngiltere ye alışamıyorum diyenler buraya !!! " isimli... Ben bu üç topiği de aboneliklerime ekledim ve bir süredir mesaj yazılırsa diye takip ediyorum. Ama her üç topiğe de yazan arkadaşlar takip etmiyor ve yazılanlara pek yanıt vermiyor gördüğüm kadarıyla

Aslında buraları canlandırmak bizim elimizde diye düşünüyorum , çünkü görüyorum ki en azından ben yalnız değilim, benim gibi olanlar var...

Ben bir adım atmak ve devamını hep birlikte getirmek ümidiyle yazıyorum tekrar. Kısmetse Ağustos başında evlilik vizesine başvurmayı ve inşallah bir an önce 4 yıldır Londra'da yaşayan eşime kavuşmayı dileyen bir bayanım. Şimdiye kadar hiç yurtdışında yaşama deneyimim olmadı. Ama teknolojinin nimetlerinden faydalanarak birbirimizi bulabilir , güzel dostluklar edinebilir, sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşabiliriz , ve yurtdışında yaşamanın getirdiği zorlukları bir nebze de olsa birbirimiz için katlanılır kılabiliriz diye umut ediyorum.
Ayrıca buraya yazan bir arkadaşıma da katılmadan edemeyeceğim, yalnızlık heryerde yalnızlık İnsan kendi büyüdüğü şehirde bile dost bulamayıp tek başına kalabiliyor ( örnek ben )...

Mesajımı cevaplayan arkadaşlarla sohbeti derinleştirip ileriki günler için güzel dostluklara yatırım yapmak isterim...
Görüşmek ümidiyle sağlıcakla kalın , ister henüz Türkiye'de olup yakında gidecek olun, ister bir süredir orada yaşıyor olun.

Londra'nin hangi bolgesine geleceksin?

Ah bir bilsem galiba ikinci bölge diye geciyormuş dün dediler ama aklımda kalamadı kanaf Hill gibi bir sey galiba cok sıkıldım şimdiden sokaklar bomboş kızım park da park diye tutuyor ama yok galiba yürüdüğe mesafesinde bir park alanı vardı ama bu kızımın aradığı oyun parkı olmadıgı icin onunda keyfi kaçtı aksilik olacak ya evimizdeki televizyon da bozukmus yavrum kendini uykuya verdi

İyi geceler arkadaşlar,

Benim de eşim yeni ev tuttu , Dulwich Lordship Lane diye biryer... Yarın taşınıyor , kısmetse birkaç ay sonra ben de gelicem ve yeni yuvamızı kurucaz

İnşallah bu topiklerde okuduğum sıkıntıları yaşamayız ... Tabi gelmeden bilemeyeceğim maalesef :26:

Sizlerin oturduğunuz yerlere yakın mı uzak mı olucaz onu da bilemiyorum, ama en azından burada tanışıp arkadaş olup, orada yüzyüze de görüşme imkanımız olur umarım ...
Görüşmek üzere sağlıcakla kalın şimdilik ...

bir ay sonraydı ama bugün iki hafta daha erkene alındı. ben isteyerek geliyorum oraya, umarım uzun süre de kalırım :119::116:
çok heyecanlıyım, çok çok gezmek tozmak istiyorum, ama ben sadece Londra'da kalmayacağım, Almanya Avusturya İspanya ve İtalya'ya da gitmeyi düşünüyorum. Her gün tabanlarım sızlayana kadar gezeceğim
orada insanlar çok rahat halbuki hemen arkadaş bulabilirim gibi geliyor bana

Merhaba arkadaşım,

az önce eşimle konuştuğumda havanın çok sıcak olduğunu , herkesin kendini dışarı attığını falan anlattı...
ama sizin orası ıssız bir yer herhalde sokaklar bomboş dediğine göre
kızın çok küçük değilse ve senin boş zamanın varsa kızınla birlikte çıkıp her gün bir sokağı keşfetseniz , belki yakınlarınızda ama henüz bilmediğiniz güzel oyun parkları vardır ha ?
neden diyorum biliyor musun , biz haziran başından bu yana ev arıyoruz , eşim düzgün muhitte olsun istediği için bütün kiralık ev ilanlarının sokağının caddesinin haritadan uydu fotoğraflarına ( fotoğraflar çekilirken sokaktan geçmekte olan insanların tiplerine varana kadar ) inceledi , birçoğunu bana da gösterdi ve ben çoğu sokak ve/veya caddede kocaman parklar , oyun alanları falan gördüm...
umarım kızının keyif alabileceği, senin de hoş vakit geçirebileceğin güzel bir yer bulursunuz :)

Mesajlara gec cvb veriyorum Kusura bakmayin.benimde 2 yasinda bir kizim var.ee bir de semt degistirdik tasinma telasi malum....

Evet yavaş yavaş keşfediyorum yakınımızda iki park var biri kızıma cok uygun ara ara gidiyoruz evlerin bulundugu sokaklar cok sakın ama parklar tıklım tıklım eşinin dediği gibi hava cok sıcak bikinisini mayosunu giyen Park'ta bu bölge cok güvenilirmiş ikinci bolgeymis mana hause diye geçiyor

Mesajlara gec cvb veriyorum Kusura bakmayin.benimde 2 yasinda bir kizim var.ee bir de semt degistirdik tasinma telasi malum....

Taşınma telaşı zordur bilirim, ben de İstanbulda 7 ev değiştirdim, 8. den de kısmetse Londra'ya taşınıcam :)
Allah yardımcınız olsun. Yeni evinizde güle güle oturun inşallah...

Sizin adınıza sevindim, güvenilir ve düzgün bir yerde oturmak çok önemli. Kızının da gönlüne göre bir park bulması iyi olmuş.
İnşallah ben de bir an önce gelir ve çocuk sahibi olup , uygun oyun parkı aramaya başlarım :))

İnşallah tum duaların kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…