- 5 Temmuz 2013
- 11
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski evime yakin yerde oturuyorsun umarim kisa zamanda alisirsin.
Dünyanın en güzel şehrindesiniz yaavv çıkın gezin, altını üstüne getirin :)) ben oraya dönmek için sabırsızlanıyorum. Doctor Who'ya başlayın, çevre illere gidin, Cardiff'e falan
İnşallah tum duaların kabul olur
Alışmak zorundayız başka seçenek yok ama biz bir aylığın londradayiz 9 Ağustos'ta memleke donüyoruz esimin dil egitimi icin yıllık izin kullanarak geldik ikimizde Ağustos 12 de is basi yapacağız
Ah ah iki çocukla nerde gezeceksin hoş yine gezebiliyoruz ama eski gezmelere uymaz
Tesekkur ederim :)
Evetbenimkilerin biri 2 aylik digeri 3 yasında biri surekli ağlıyor malum gazsancisi digeri kıskançlık yapıp huysuzlukmemnuniyetsizlik kaptır yapıyor bir de koca bebek(esim) var Allah tan o cok yormuyormesela bugün misafirim vardiminik kızım gaz agrisiyla ağladı büyük kızım da o ağlıyor diye nazından karnım agriyor diye ağladı yemek yemek yapmak hizmet etmek ne mümkün
Maaşallah miniklermiş ikisi de :))
Allah onları size , sizi de onlara bağışlasın ...
Dert etme boyle kucuk seyleri! Hersey zamanla yerine oturur...yeter ki o evin icinde huzur olsun inan ki esyanin bir onemi kalmiyor o zmn.yolculuk ne zmn. .Amin arkadaşım inşallah hepimizin duaları kabul olur, herkes mutlu olduğu yerde yaşama imkanı bulur...
1 ay gerçekten de kısa süre, bence olabildiğince tadını çıkarın güzel anılarla dönün , bol bol fotoğraf çekin ...
Evet iki çocukla gezmek hayli zor olsa gerek, ama bu sadece Londra için değil, Türkiye veya başka herhangibir yer için de geçerli. Benim bütün arkadaşlarım evli ve ikişer çocuklu ( ben eş bulmakta bir hayli geç kaldığım için yakın zamana kadar içlerindeki tek bekardım ) , hiçbiriyle görüşemiyoruz çocuklar yüzünden. Hatta telefonla bile konuşturmuyorlar, annelerinin telefonla konuştuğunu görür görmez teyakkuza geçip olmadık yaramazlıklar beceriyor, halaa konuşma devam ediyorsa iki yerden üstüne saldırıyorlar, hatta bir keresinde bir arkadaşımın küçük kızı ( şimdi 5 yaşında, o zamanlar 3 falandı ) , telefonu annesinin elinden kapıp " benim uykum geldi, biz annemle yatıcaz bay bay " dedi ve yüzüme kapadı (((
Görüşmek için benim onların evine gitmem gerekiyor, gittiğimde de anneleriyle sohbet etmek bir yana dursun birbirimizin yüzünü bile zor görüyoruz, o mutfakta çocukların istediği yemeği ( patates kızartması, puding, jöle... hiçbişey olmasa dondurma yarattırıyorlar ) pişirmeye çalışırken ben de onlarla oyun oynamak zorunda kalıyorum çaresiz
aradan geçen saatlerden sonra iki çift kelime konuşamamış olmamıza daha fazla dayanamayıp, " bunlar büyüyünce görüşelim biz" diyip gidiyorum...
Daha kötüsünü anlatayım, az kaldı en can dostum kızının kaprisi yüzünden düğünüme gelemiyordu iyi mi !!! Küçük hanım sıkılırım ben diye gelmek istememiş, babaları "ben çocuklarla ilgileneyim sen git" deyince de " senin gitmeni de istemiyorum anne" diye üç gün önceden ağlayıp tepinmeye başlamış... binbir oyunla ikna edip gelebildiler ama, o süre zarfında hem ben çok üzüldüm , hem de arkadaşım, gelemeyeceğini düşündüğü için...
Neyse çok uzattım galiba gevezeliğimin kusuruna bakmayın
Rica ederim :13:
Taşınmak çok sıkıntılı bir iş. Ama yine de kendi eşyalarınızla yaşıyorsanız şanslısınız galiba
Benim eşim de dün gece taşındı kısmetse beraber bir müddet oturacağımız eve , sizin saatinizle sabah 4 de bitti işi. Ama kısmen eşyalı bir eve taşındığı ve evdeki yatak lekeli olduğu için, içine sinmedi duştan sonra o yatağa çarşaflarını serip yatmak , o yüzden bu saat oldu halaa uyumadı, dün sabah saat 8 den beri ayakta
bugün yeni bir yatak alıp rahatça uyur inşallah... yanında olup herşeyi beraber yapamıyor olmak, yaşadığı sıkıntılara çare bulamamak çok üzücü, böyle elim kolum bağlı ve endişe içerisinde izliyorum maalesef ...
Dert etme boyle kucuk seyleri! Hersey zamanla yerine oturur...yeter ki o evin icinde huzur olsun inan ki esyanin bir onemi kalmiyor o zmn.yolculuk ne zmn. .
Merhabalar kimse yine Yok galiba
Canım benim inşallah her sey istediğin gibi olur ve yolunda gider işlerin vize konusunda umarım sıkıntı olmaz çünkü bugün mynet haberlerinde okudum darphanede grev varmis vize,kimlik ehliyet gibi belgeler aksayabiliyormus umarım bu sizi olumsuz etkileyecek bir sey değildir
Sağolasın canım inşallah artık olumsuz bişeyler olmasın herşey yoluna girsin Allah'ın yardımıyla.
Biz eşimle 5 yıldır beraberiz, 4 yıldır da o Londra'da yaşamak istediği ve gittiği için birbirimize hasretiz. En nihayetinde 52 gün önce evlendik , ama 43 gündür yine ayrıyız. Beklemek ve sabretmek çok yordu beni, artık ayrılık iyice zor gelmeye başladı, bir an önce kavuşmak istiyorum...
Allah tüm ayrıları kavuştursun, kavuşanları bir daha ayırmasın diliyorum...