londrada yalnızlık!

slm sana eslik etmeyi cok isterim ki buna cok ihtiyacim var contact a gecebilirsek sevinirim :)

Bir buluşma ayarlayın da görüşelim. :) Bir arkadaş daha var, iyileşirse katılacağını umuyorum.

slm sana eslik etmeyi cok isterim ki buna cok ihtiyacim var contact a gecebilirsek sevinirim :)

Bir buluşma ayarlayın da görüşelim. :) Bir arkadaş daha var, iyileşirse katılacağını umuyorum.

Selam kizlar,

Ben Londra'nin SE bolgesindeyim. Su siralar elim bos , bir is bulana ve/veya dil okuluna baslayana kadar ben musaitim. Pazar gunleri haric ( esim bir tek o gun evde ) size uygun olan herhangi bir gunde yine size uygun olan herhangi bir yerde bulusabiliriz.

gorusmek uzere...

O arkadas ben miyim acaba:) iyilestim sayilir, oyle umuyorum:) ylnzeskici arkadasimla biz bulustuk bile, ara ara telden gorusuyoruz. Bu tatilde gorusecektik ama hastaligimdan dolayi ayarlayamadik. Simdi hep beraber gorusmek icin bir gun ayarlayalim, cok iyi olur::)

O zaman central london'da buluşalım. :))

evet yyaaa en kisa zamanda gezmeye baslayalim n zamandir cikamadim

Olur önce bir kahve içelim. :)

Hadi canım , nerden çıkardin sen olduğunu:)) Benim haftaya maratonum başlıyor. Cumartesileri uyar bana. Size uyan bir gün söyleyin pazarlık yapalım :)

Bana her gun uyar, diger arkadaslarla beraber karar veririz .

Benim her hafta biraz değiştiği için cumartesi dışında gün veremiyorum yoksa zorluk çıkarmak gibi bir niyetim yok. Masaj kursum da başlıyor haftaya yehooo :))

Valla tanistin iste bizle , yok oyle masaj kursu , fransizca, ispanyolca bitti artik:)

slm bende londradayim hala buradamisin

slm bu cumartesi gezmeye varmisin arkadasim ben musaitim yazarsan cok sevinirim gorusuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…