- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Ahahah report feederMaalesef oynuyordum ve bıraktım. İnanın ki müthiş bağımlılık yapıyor. Bütün zamanınızı çalıyor. En son geçenlerde benim sınıftakiler takım kurmuşlar bana support oyna diye geldiler. Dedim yok oynamam ben bir daha diyeAma siz emin olun sizi sevmediğinden falan değil. Oynadığımdan biliyorum. İnsan sürekli hadi gel bir el daha atalım diyor. Bırakamıyor. Oynamasını azaltma gibi bir durum da olamaz. Siz kökten bıraktırmaya çalışın. Hem ona hem size yazık. Ben kendime acıdım. O kadar zamanımı harcadım diye. Stream izliyorum arada. Lol oynayanların yayınları oluyor. Onlar eğlenceli oluyor ama artık oynaması zevkli gelmiyor bana. Bütün noob lar benim oyunda. GG TEAM REPORT
Geçen abim normal maç atıyordu. Karşı takım Beşiktaş'tan Thaldrin geldi. Şansa bakar mısınızAhahah report feederkarşı takım hep iyi olur zaten
main nami bacım benimGeçen abim normal maç atıyordu. Karşı takım Beşiktaş'tan Thaldrin geldi. Şansa bakar mısınızAma cidden hep mi beni bulur gerizekalılar? Normal oyun oynamazdım zaten ben. Eski aramcıyım ben Bu arada main in ne ablacım
Aynen 15 saat oynadığını bılırım sevgılımınBenim kardeşim böyle oyunlar oynuyor dota mı öyle bişey
40 yaşına gelince bırakacakmış en erken. Gece 4 lere kadar oynuyor
Senınkı daha zor ya ay allahım nedır bu çektiğimizbende de var bir oyunca iyi sennki tek bir oynmş.evlendk hala öyle benden bebekten önce geliyor.ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz.zeniyorm akşam vakit geçiren çiftlere.onu geçtm boş boş otrmaya bile razıyım am ayok.bilgisayar heerr seyi onun.bzen diyorum keşke bilgle evlenseydin üzüntü sevnç boş vakit her seyi onla paylaşıyro ztenç
Aynen sevgılım sabah başlardı yaz tatılınde gece 4 e kadar oynardıBende bir ara uydum onlara ama adamlar alışıklar 15 saat oynadıklarını bilirim benim bünye kaldırmadı vallahi :)
Senınkı daha zor ya ay allahım nedır bu çektiğimiz
Ayy yapma kız içime kurt düşürmebenim 6 sene önce sevgilim beni lolden tanıştığı bi kızla aldatmıştı. valla oyun deyip geçmeyin
Gercekten ya mesla buluşucaz ben hazırlanıyorum falan ne guzel hazırım beyefendıyı arıyorum aşkım gel al hazırım dıyorum o bana aşkım son ele gırdım serıden düşerim bilmem ne sanki bana neyse oturup oyununun bıtmesını beklıyorum görülmek için bilekumam resmen
Trajikomik yaa..
Trajikomik yaa..
Ya gercekten oyle oyun mesela bedava ama tek kostumleri paralı gecen gun yemeğe cıkacagız akşam baya luks bır yerdı yıl donumu yemeği için hazırlandım ettım gıttık sevgılım parasının yarısını lolde kostume vermış tabı ben şok oldum şaka gıbı ya neyse yemek parasını allahtan odedi bana odetmedi ama ne gereksız seydır ya mesela doğum gunundede anne babası buna lolde kostum aldılar aılecek mallar ya
Ben de eskiden Orianna fena oynardım. Hele bir de skin hack im vardı. Her oyun istediğin skini seçerdim. Ben oyunu bıraktım böyle tatlı bir skin çıkarmışlar.main nami bacım benimnami keri derler bana sup seviyorum ben eskiden adcydim ama artık platin oldum ve adc mekaniklerim yetersiz kalıyor bu eloya
benim 6 sene önce sevgilim beni lolden tanıştığı bi kızla aldatmıştı. valla oyun deyip geçmeyin
Ne diyosunuz ayolmain nami bacım benimnami keri derler bana sup seviyorum ben eskiden adcydim ama artık platin oldum ve adc mekaniklerim yetersiz kalıyor bu eloya