Lol oynayan erkek arkadaş

Zor falan değil, bir çok bayanın oynadığı/oynayabildiği bir oyun ayrıca paraylada değil.Öğrenmek istersen zamanla öğrenirsin zaten.Ben 3 senedir oynuyorum

konunu okuyunca kendimi ve eşimi gördüm gülmekten kırıldım tatlım..
Şu sekilde anlatayım ... eşim oyun bağımlısıdır deli gibi LOL oynuyordu tanıstık sözlendik nisanlandık evlendik hala full time oynuyo hattaa ve hatta ilk sabahımızda hani hayal edersin ya esin sana yatağa tepsiyle kahvaltı getirir falan nerdeeeee :)) bii kalktım sabah yok yanımda eşim baktım oyun oynuyo inanırmısınn şoookkkk oldum :))
sonrasında tabi ben en bastan beri hep kızıyom küsüyom ama ne fayda hiç değişme yok sabah akşam LOL LOL LOL
sonra düsündüm düsündüm ne yapsam vazgecer koca herif 30 yaşında :)
bende oynayım dedim indirdim kendi bilgisayarıma oyunu basladım öğrenmeye öğrendikten sonra basladık esimle oynamaya ama benim amacım ona zaman ayırmayınca kızar bırakır diye düsündüm bi baktım ben de bağımlı olmusum her aksam oynuyoz ama bir eğleniyoz anlatamam ben de çok severim LOL u :)))
bence abartılmazsa sıkıntı yok dediğim gibi ilk birkaç ayımızın aksamları LOL oynayarak geçti sonra yavas yavas azalttık simdi birkaç günde bir oynuyoruz film falan izliyoruz 2 yıllık evliyiz bu arada :)
bence üstüne gitme boşuna bunda küscek ayrılcak bisi de yok birbirinizin zevklerine önem verin yeterli abartılmazsa tabiiiii:))

görüşürükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…