- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
-
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Ben 534 teyim.Hangi bölümdesin.Ben de 55 deyim.
Yanı bende oyle olduğunu dusunuyordumda sasırdım oynadığını dıyınce sen öyleSitedeki herkes dişi.
Bununda nnesi babası abısı kızıyor sürekli ama yok kaç kez kavgada ettım illet resmen başıma ya sevgılımıde çok sevıyorum maalesef tek artısı onla bunla gezmek yerıne oyun oynuyor buBenim erkek arkadasım da oynuyordu daha ilk sevgili olduğumuz gün o oyunu bırakmasını istedim baştan tedbir alayim dedim:)). 3-4 gün sonra sağolsun babası kızınca bir güzel 21 yaşına geldin senin yaşındakiler evleniyor sorumluluk aliyo eşek kadar adam oldun oyun oynuyon falan diye o gün bu gündür oynamıyor lol. Bende senin gibi nefret ediyorum o oyundan.sinir olmakta haklisin canim da bağımlılık olmuş artık seninkinde
Gercek tabıkı ya bır yıldır bu dertten yakınıyorumÇok saçma sapan bir durum. Bu konu gerçek mi? Yani koskoca adam işi gücü bırakıp oyun mu oynuyor? Hayatta katlanamazdım ben böyle birine. Planı değiştiriyor adam oyun oynamak için. Boş zamanlarında kafa dağıtmak için oyun oynar belki insan ama bu ne yahu?
Hemde baya zor ve kabullenemıyorda bunu resmenLise yıllarımda ancak bir ay tahammül edebildiğim bir erkek arkadaşım oldu. Kendisi de counter bağımlısıydı ve bağımlılığını da kabul etmiyordu açıkçası. Döktüğü paralar mı dersin, geceleri başında harcadığı zaman mı dersin, son olarak her akşam aynı saatlerde yok film izliyorum, yok geziyorum diye işi yalan söylemeye kadar vardırınca ayrıldım. Bağımlılık zor şey.
Kaç yaşında okula gitmiyor mu ya da bir uğraş bulun ona lolden uzaklaştıracakBununda nnesi babası abısı kızıyor sürekli ama yok kaç kez kavgada ettım illet resmen başıma ya sevgılımıde çok sevıyorum maalesef tek artısı onla bunla gezmek yerıne oyun oynuyor bu
Benim eski erkek arkadaşım da senin ki gibiydi ama bir süreden sonra yürümüyor kendi kendini yoruyorsun başka bir şey değil..Kaç kere oyunu bile sildim kavga etmiştik..Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım Allah sabır versin ne deyim..Bıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna
Kaç kez istedim ayrılmayı ama hep bır çıçek falan alıp çıktı karşıma hayatımda tek sen varsın falan filan işte
Nasıl geldin hile ile mi.Ben 534 teyim.