Lol oynayan erkek arkadaş

Benim erkek arkadasım da oynuyordu daha ilk sevgili olduğumuz gün o oyunu bırakmasını istedim baştan tedbir alayim dedim:)). 3-4 gün sonra sağolsun babası kızınca bir güzel 21 yaşına geldin senin yaşındakiler evleniyor sorumluluk aliyo eşek kadar adam oldun oyun oynuyon falan diye o gün bu gündür oynamıyor lol. Bende senin gibi nefret ediyorum o oyundan.sinir olmakta haklisin canim da bağımlılık olmuş artık seninkinde

Çok saçma sapan bir durum. Bu konu gerçek mi? Yani koskoca adam işi gücü bırakıp oyun mu oynuyor? Hayatta katlanamazdım ben böyle birine. Planı değiştiriyor adam oyun oynamak için. Boş zamanlarında kafa dağıtmak için oyun oynar belki insan ama bu ne yahu?

Bununda nnesi babası abısı kızıyor sürekli ama yok kaç kez kavgada ettım illet resmen başıma ya sevgılımıde çok sevıyorum maalesef tek artısı onla bunla gezmek yerıne oyun oynuyor bu

Gercek tabıkı ya bır yıldır bu dertten yakınıyorum

Hemde baya zor ve kabullenemıyorda bunu resmen

Bununda nnesi babası abısı kızıyor sürekli ama yok kaç kez kavgada ettım illet resmen başıma ya sevgılımıde çok sevıyorum maalesef tek artısı onla bunla gezmek yerıne oyun oynuyor bu
Kaç yaşında okula gitmiyor mu ya da bir uğraş bulun ona lolden uzaklaştıracak

bizde eşimle battle camp oynuyoruz sürekli ama bizimki cepten oynanılıyor istediğimiz heryere gidebiliyoruz hafta sonları hep etkinlik var çok zamanımızı alıyor böyle oyunları birlikte oynamak lazım yoksa mümkün değil olmaz bu iş sen onu anlayamazsın o seni bizde bırakamıyoruz mesela

arkadaşlar bu tarz oyunları oynamayanlar bilmez nasıl olduğunu oyüzden boşa saçma sapan demeyin biz koca koca insanlar bir birliğimiz var savaşıp duruyoruz başka birliklerle ciddi ciddi para bile harcadımız oluyor biz gene harcamıyoruz birliğimizdeki çok kişi bi dünya para harcıyor her ay bu bahsettiğim insanlar doktor müdür öğretmen gibi insanlar öyle işsiz güçsüz insanlarda değil

Acılın ben de LOL oynuyorum

Nisanlım biz sevgiliyken oynuyordu ben de sinir oluyordum tabi sonra baktim basedemiyorum ben de basladim oyuna

Simdi ben oyunun muptelasıyım o yogun calıstıgı icin oynayamıyor
Artık o benden sikayetci oyun basından kalkmadıgım ićin

Erkek arkadasın bir süre dibine kadar oynamaya devam edecek bir yerden sonra sıkılacak ama bu sefer baska oyun arayısına girecek

Bu oyunlardan kurtulmanın yolu askere gitmek, is hayatına atılmak vs.dir sanırım su an yapacak bir seyin yok bence

Bagimlilik gercekten kotu
Kuzenim misal universiteyi bitiremedi yas oldu 29 o yuzden uzun donem askerlik yapmak zorunda kaldi filan simdi isi yok esi yok lisans diplomasi yok oyun yuzunden boyle oldu

Gercekten bagimliliksa erkek arkadasinda olan bence yapacak bir seyin yok

Benim eski erkek arkadaşım da senin ki gibiydi ama bir süreden sonra yürümüyor kendi kendini yoruyorsun başka bir şey değil..Kaç kere oyunu bile sildim kavga etmiştik..Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım Allah sabır versin ne deyim..

Ya benim eşim başka oyunlar oynuyor şimdi sürekli sıkılıp başka oyunlara geçiyorlar bir arkadaş grubu var oyunlardan hep birlikte gidiyolar nereye geçiyorlarsa :) eşim 37 yaşun da bu arada geçmez bu tutku onu söyliyeyim en baştan olduğu gibi kabul edemiyceksen daha çok sinirlenirsin ben hiç sorun etmedim ilk günden itibaren rahatsız olmadım flört dönemimizde bile elinde telefon yürürken oyun oynayan biriydi eşim :) yanımda oturur elimi tutar diğer taraftan oyununu oynar .Oyun arkadaşlarını da tanırım bazen bizim evde toplaşıp oynarlar (ay çocuğumdan bahsediyorum sanki :) ) bazen dışarda buluşurlar genelde eşim beni de sürükler yanın da bir arkadaşın da yazdığı gibi hepsi kariyer sahibi kültürlü insanlar ama oyun tutkuları var koca koca adamlar baksan bence o kadar kötü bir durum değil ya ne bilim ben seviyorum eşimin böyle olmasını birini olduğu gibi kabullenirseniz hiç birşeyi gözünüze batmıyor :)

Benim esimde futbol oyunu var online surekli onu oynuyor. Bende kendime baska bir ugras buluyorum :) gecip gidiyor zaman

Kaç kez istedim ayrılmayı ama hep bır çıçek falan alıp çıktı karşıma hayatımda tek sen varsın falan filan işte

ah canım bende denedim çok kez ama olmadı bende seviyordum artık nerdeyse paranoyak oldum canım ya düşün dayımlarla pikniğe gidiyorum arıyorum teki açan yok ertesi gün arıyorum yastığın altında sessizdeydi diyor denize giderken ararım yok bunlar nişanlıyken kınamda bile emin değildim ama evlenince gözümün önündeydi ve şunu öğrendim puan yapıp bazıları parayla satıyormuş 2 5bin tl tarzında canım ve ben şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…