Lol oynayan erkek arkadaş

Ayy benim nişanlımda öyleydi. Seninkini yine arıyorlarmış, benim ki topluyodu eve küfürler, hakaretler hurra.. Onlara gideceksem yüz kez soruyordum oynayacak mısın falan diye oynayacaksa gitmiyordum. Hatta bi gün biletix den almış 15 tane bilet bunların turnuvasına bana da gelmiş hadi sende geliceksin falan. Oldu dedim, Cosplay falan olayım bide istersen. Neyse ki askere gitti geldi de bu dertten şu sıralar yakamı paçamı sıyırdım. Allah kurtarsın arkadaşım...

çok güldüm cevaplara yaaaa

Ben de basıyorum yaygara yı sanki dünyayı kurtaracak diye o da ülkemizin itibarını koruyoruz diyor. Oyunda bölgeler varmış ruslar ingilizler almanlar falan. ruslarla yanyanaymış sürekli savaşıyorlar. Klan'ı o bölgedeki en iyi klanmış o da 122. miş falan. Gerçek hayatta ne faydası olacaksa.

Erkeklerin beyni işte buyumuyorlar

Bizim ki Ultima hayranı. Allahtan PC bozuldu da kurtulduk. Şimdide telefondan Clash of kings oynuyor.

Ben de manyadim bi ara telden oyuna sardim....napayim yanimdakini oyun oynamasIn diye engellemekten yorulmustum kendi kendime dedim ule sen de oyna bosfer telefon ekranini bozdum oynamaktanyeni tel aldirdim kendime...simdi nadir de olsa kacış oyunları oynuyorum...telefonu bozmayacak sekilde ama

Haha be garıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…