- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
-
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Sadece babam olsa neyse çok komik ama amcamın eşide oynuyodu sonra bunun oyuncusu soyuldu baya para ediyormuş 5-6 bin falan gidip karakola şikayet ettiler
ama nasıl gülmeyim yaa sen söleee karakola şikayet ediyolarmış polis olsam tıkarım hepsini nezarete sonra da doğru psikolojik tedaviyeGülme bak başına gelır
Benim kardesimde lol hastasi kaldiramiyoruz bilgisayar başından bide habersiz oyundayken bi anda cikinca ceza falan aliyorlarmisAynen ya çocuğun karsısına çıplak rus getırsem oyundayım der o kadar bagımlı
Bıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna
Aynen öyleÇok sinir bozucu ya 10 yıla yakındır böyle bide gerçek para ile oynadılar mı daha kötü.
Aynen tek ayak duruyorlar tahtadaBenim kardesimde lol hastasi kaldiramiyoruz bilgisayar başından bide habersiz oyundayken bi anda cikinca ceza falan aliyorlarmis
Şaka tabi ban yıyorlar oyundan belli bir süreliğineBenim kardesimde lol hastasi kaldiramiyoruz bilgisayar başından bide habersiz oyundayken bi anda cikinca ceza falan aliyorlarmis
Aynen tek ayak duruyorlar tahtada
aynen kardeşim benim yüzümden ceza yemisti de dünyaya küsmüştüŞaka tabi ban yıyorlar oyundan belli bir süreliğine
Sadece babam olsa neyse çok komik ama amcamın eşide oynuyodu sonra bunun oyuncusu soyuldu baya para ediyormuş 5-6 bin falan gidip karakola şikayet ettiler
çok güldüm cevaplara yaaaa
Erkeklerin beyni işte buyumuyorlarBen de basıyorum yaygara yı sanki dünyayı kurtaracak diye o da ülkemizin itibarını koruyoruz diyor.Oyunda bölgeler varmış ruslar ingilizler almanlar falan. ruslarla yanyanaymış sürekli savaşıyorlar. Klan'ı o bölgedeki en iyi klanmış o da 122. miş falan. Gerçek hayatta ne faydası olacaksa.
Bizim ki Ultima hayranı. Allahtan PC bozuldu da kurtulduk. Şimdide telefondan Clash of kings oynuyor.
Haha be garıpBen de manyadim bi ara telden oyuna sardim....napayim yanimdakini oyun oynamasIn diye engellemekten yorulmustum kendi kendime dedim ule sen de oyna bosfer telefon ekranini bozdum oynamaktan yeni tel aldirdim kendime...simdi nadir de olsa kacış oyunları oynuyorum...telefonu bozmayacak sekilde ama
Psikolojik tedevilik bir durum yok bence.Biz gülüyoruz ama bilişim suçlarına giriyor bu tarz olaylar.ama nasıl gülmeyim yaa sen söleee karakola şikayet ediyolarmış polis olsam tıkarım hepsini nezarete sonra da doğru psikolojik tedaviye
Evet aynen öyle yıllarca oynayınca baya para ediyolar.Abim en son 2 bine sattı.Knight ta vardı çar satıyorlardı. Sonra metin de vardı 85'e kadar kasıp parayla satıyorlardı bayağıda para ediyordu hani.
Kuzenim beş bine satmıştı.Evet aynen öyle yıllarca oynayınca baya para ediyolar.Abim en son 2 bine sattı.
Trajikomik yaa..Dediğiniz oyunu hiç duymadım ama erkek kardeşim oyun bağımlısı savaş yapıyor sürekli. Nişanlısı da garibim oyun hesabı açmış oradan konuşuyorlar. Bence ciddi tedavi görmeli bu tür insanlar.