Lol oynayan erkek arkadaş

Bıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna

bende de var bir oyunca iyi sennki tek bir oynmş.evlendk hala öyle benden bebekten önce geliyor.ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz.zeniyorm akşam vakit geçiren çiftlere.onu geçtm boş boş otrmaya bile razıyım am ayok.bilgisayar heerr seyi onun.bzen diyorum keşke bilgle evlenseydin üzüntü sevnç boş vakit her seyi onla paylaşıyro ztenç

bende de var bir oyunca iyi sennki tek bir oynmş.evlendk hala öyle benden bebekten önce geliyor.ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz.zeniyorm akşam vakit geçiren çiftlere.onu geçtm boş boş otrmaya bile razıyım am ayok.bilgisayar heerr seyi onun.bzen diyorum keşke bilgle evlenseydin üzüntü sevnç boş vakit her seyi onla paylaşıyro ztenç

güldür dün beni

güldür dün beni

:) ne yapayım bıktım cidden :) kendimi annesi gibi hissediyrom :/ o bilg başnda ben evde debelen dur :KK43: bi de bilg başndayken bana bişiler getr benle ilgilenmiyosun diyip duruyor resmen annesi gibi oluyorum çıldırıyorum :/ bilg başndan kalksın diye ne gecelkler ne kıvıtmalar ne yemekler ne sofralar ne kavgalar ne konsmalar denemedğim kalmadı valla ama yok.

:) ne yapayım bıktım cidden :) kendimi annesi gibi hissediyrom :/ o bilg başnda ben evde debelen dur :KK43: bi de bilg başndayken bana bişiler getr benle ilgilenmiyosun diyip duruyor resmen annesi gibi oluyorum çıldırıyorum :/ bilg başndan kalksın diye ne gecelkler ne kıvıtmalar ne yemekler ne sofralar ne kavgalar ne konsmalar denemedğim kalmadı valla ama yok.

şu bilg boz bi ara da rahat et.

Benim erkek arkadasimda aksamlari ps oynuyor saatlerce. Onceden takiyodu kulakligi telefonda konusuyoduk. Simdi tango diye bi program varmis goruntulu konusmak icin onu indirdik telefonu sabitleyip konusuyoruz saatlerce. O oyun oynuyo bende islerimi hallediyorum. Utu yapiyorum sacimi fonluyorum manikur yapiyorum falan :KK70: bence bi cozumu yok.

Hah tam benim konum bu :) canım benim bu kumar ,alkol bağımlılığı gibi birşeydir benim eşim bilgi işlemci bir de :) gece bi uyanmışım yanım da yok gece vakti oyuna çağırıyorlar adamı :) sabahlara kadar oynar benim ki :) öyle adamlar var ki aldatan kıymet bilmeyen daha neler neler inan bana bu hiç birşey kalıyor ben sorun etmiyorum gözümün önünde ne yaptığını biliyorum o bana yeter .Arada kalkar yanıma gelir beni öper sırnaşır yine gider oyuna ben giderim o oyun oynarken öperim koklarım :) çay yaparım abur cubur meyve filan derken gün bitmiş ama o kadar huzurlu ki ya da daha önce yaşadıklarımdan sonra ben böyle mutluyum ilk günden beri hiç karışmadım o yüzden birtanemsin benim der canım kocişim ya :)

hastalık bu oyunlar ya savaş oyunları lol pes oynamyan yok herhalde.ben eşimi kurtardım çok şükür.eniştem dahada bağımlıydı ablamda onu kurtardı.mutluluğa ulaştık ikimizde :KK70:

Ben de aynı durumdan şikayetçiydim deli divane pyun oynar sürekli videolarını izler turnuva takip eder falan. Bikaç kez kavga ettim sonra hiç ses çıkarmadım. Kendi boğulana kadar oynadı sonra bıktı. Nasıl oldu anlamadım. Dersler de yüklenince uzaklaştı oyundan.

Benim küçük kardeşimde hasta gibi bağımlısı. Çocuğa kulağının dibinde seslensemde tınlamıyo öyle bi hipnotize.

Kafasına bi tane şaplak atmak suretiyle çalışıyo ne yazık ki kardeşimin algılarıda pc başındayken.

Maalesef oynuyordum ve bıraktım. İnanın ki müthiş bağımlılık yapıyor. Bütün zamanınızı çalıyor. En son geçenlerde benim sınıftakiler takım kurmuşlar bana support oyna diye geldiler. Dedim yok oynamam ben bir daha diye :KK70: Ama siz emin olun sizi sevmediğinden falan değil. Oynadığımdan biliyorum. İnsan sürekli hadi gel bir el daha atalım diyor. Bırakamıyor. Oynamasını azaltma gibi bir durum da olamaz. Siz kökten bıraktırmaya çalışın. Hem ona hem size yazık. Ben kendime acıdım. O kadar zamanımı harcadım diye. Stream izliyorum arada. Lol oynayanların yayınları oluyor. Onlar eğlenceli oluyor ama artık oynaması zevkli gelmiyor bana. Bütün noob lar benim oyunda. GG TEAM REPORT :KK70: :KK70: :KK70:

X