- 6 Nisan 2010
- 312
- 158
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Bıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna
bende de var bir oyunca iyi sennki tek bir oynmş.evlendk hala öyle benden bebekten önce geliyor.ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz.zeniyorm akşam vakit geçiren çiftlere.onu geçtm boş boş otrmaya bile razıyım am ayok.bilgisayar heerr seyi onun.bzen diyorum keşke bilgle evlenseydin üzüntü sevnç boş vakit her seyi onla paylaşıyro ztenç