Lol oynayan erkek arkadaş

Sagol ya ps4üde var onu bıraksa bunu bırakmıyor

Evet satanlarda var ya resmen hayatını boşa harcıyorlar

artık sadece erkekler değil küçücük çocuklar bile tabletlerle telefonlarla oynuyor saatlerce
bazı oyunlar çok bağımlılık yapıyor bende oynarım ama sosyal hayatımdan ödün vermem
biraz oynadıktan sonra sıkılacaktır zaten paralıysa para bulamayınca tamamen sıkılır diye düşünüyorum
çünkü öyle oyunlar genelde paralı olurbazı yazanlar olmuş işte o nasıl erkek karşıma öylesi çıkmasın diye 3 yaşındaki çocuk tablet elinde geziyor telefondan oyun istiyolar çoğu çocuk böyle o zaman herkez böyle çocuk yetiştirmesin

Ay haklısın ya

lol benim kumamdır :) eğer ayrılmak gibi bir niyetin yoksa alışmaya bak.. asla vazgeçmiyorlar

aslında fena da değil düşününce, güzel bi klan birlik tarla bilmemne kurup satıcan 5 bine artık ne kadara gidiyosa oturduğun yerden ek gelir konu sahibi artık bana kızacak hiç ciddi yorum yapmadım bu konuda dünden beri. hemen ciddiyetimi takınayım. yaşlar henüz küçük olduğu için şu an bu hevesi bağımlılığa dönüşmüş durumda olabilir. zamanla sınavdı üniversiteydi derken hayatın ciddiyetinin farkına varır diye düşünüyorum. tamamen bırakmasa bile azaltır heralde.

lol benim kumamdır :) eğer ayrılmak gibi bir niyetin yoksa alışmaya bak.. asla vazgeçmiyorlar
ciddimisn şeker yaa,çok üzücü,arkadaşımın kocası oyun bağımlısı,hep şikayet eder, ıkı günlük yola misafir gittim,merğer arakdaşımda olmuş,yüzüme bakan yok,bende kalktım başka şehir orası,neyse kalktım gidiyorum dedim çıktım kapıya,neyse yalvardılar açımıcaz dedilerde öle geri döndüm...
Allah başa vermesin

Yapacak birşey yok şimdi bütün erkekler bağımlı oyuna çünkü sorumluluk yok bence kendi fikrimi söylüyorum ki ben öyle yapıyorum eşimi ihmal ediyorum yani aslında etmiyorum ama ediyormuş gibi yapıyorum yani aramıyorum mesaj atmıyorum kendi beni hatırlayana kadar konuşmuyorum konuşuncada trip atıyorum hele şükür oyun bitti de yüzüme baktın ama benim işim var deyip yanından uzaklaşınca başlıyor bu kez sen beni sevmiyor musun özlemiyor musun niye aramıyorsun demeye kendi yaptığını söyleyince bir gün felan etkisini gösteriyor oyun oynuyor yine ama ben yanına gidince bırakıyor ertesi gün yavaş yavaş etki kayboluyor tekrar aynı yapacak bir şey yok alışman lazım yada o oyundan sıkılması lazım sıkılınca bu kez başka oyun oynar boşver bence sen alış bu duruma yada bu sevdadan vazgeç

fakecan senii kelebek omru kadar kisa oldu forumda maceran he. Dilerim degerli vaktini bir daha boyle bos beles islere harcamazsin. Bak diger uyeliklerinle actigin konulara da cevap veren arkadaslar oldu hepsinin vaktini caldin ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…