- 21 Nisan 2015
- 58
- 17
- 29
-
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Sagol ya ps4üde var onu bıraksa bunu bırakmıyorBenim eski erkek arkadaşım da senin ki gibiydi ama bir süreden sonra yürümüyor kendi kendini yoruyorsun başka bir şey değil..Kaç kere oyunu bile sildim kavga etmiştik..Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım Allah sabır versin ne deyim..
Evet satanlarda var ya resmen hayatını boşa harcıyorlarah canım bende denedim çok kez ama olmadı bende seviyordum artık nerdeyse paranoyak oldum canım ya düşün dayımlarla pikniğe gidiyorum arıyorum teki açan yok ertesi gün arıyorum yastığın altında sessizdeydi diyor denize giderken ararım yok bunlar nişanlıyken kınamda bile emin değildim ama evlenince gözümün önündeydi ve şunu öğrendim puan yapıp bazıları parayla satıyormuş 2 5bin tl tarzında canım ve ben şok oldum
Ay haklısın yaartık sadece erkekler değil küçücük çocuklar bile tabletlerle telefonlarla oynuyor saatlerce
bazı oyunlar çok bağımlılık yapıyor bende oynarım ama sosyal hayatımdan ödün vermem
biraz oynadıktan sonra sıkılacaktır zaten paralıysa para bulamayınca tamamen sıkılır diye düşünüyorum
çünkü öyle oyunlar genelde paralı olurbazı yazanlar olmuş işte o nasıl erkek karşıma öylesi çıkmasın diye 3 yaşındaki çocuk tablet elinde geziyor telefondan oyun istiyolar çoğu çocuk böyle o zaman herkez böyle çocuk yetiştirmesin
lol benim kumamdır :) eğer ayrılmak gibi bir niyetin yoksa alışmaya bak.. asla vazgeçmiyorlarBıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna
lol benim kumamdır :) eğer ayrılmak gibi bir niyetin yoksa alışmaya bak.. asla vazgeçmiyorlar
ciddimisn şeker yaa,çok üzücü,arkadaşımın kocası oyun bağımlısı,hep şikayet eder, ıkı günlük yola misafir gittim,merğer arakdaşımda olmuş,yüzüme bakan yok,bende kalktım başka şehir orası,neyse kalktım gidiyorum dedim çıktım kapıya,neyse yalvardılar açımıcaz dedilerde öle geri döndüm...lol benim kumamdır :) eğer ayrılmak gibi bir niyetin yoksa alışmaya bak.. asla vazgeçmiyorlar
Bilmem kız mıyımSen
sen kız mısın
ben şahidim kızBilmem kız mıyım
Oyun oynayana erkek diye bakmak bu devirde abes yani dimi bibimben şahidim kız
aynen bizde karı koca oynuyoruzOyun oynayana erkek diye bakmak bu devirde abes yani dimi bibim
Yok canim kendi cabamla. Kardesim hile ile bitirdi sanada yapayim dedi istemedim, hiç bir heycani kalmazdiki o zaman .Şimdi burda takıldım 1 haftadir geçemiyorum.Nasıl geldin hile ile mi.Tebrikler bu arada. Darısı Başıma.