Lojman Evim !!

çok güzel olmuş canım ben de gecen yıl bir köyde dikiş öğretmenligi yaptım ama dersi gösterecegim binaya girdigim anda toparlamak oldu badana yaptım kış günü öğrencilerimle makineleri düzenledim, stkırlar falan yapıstırdım, düsünün sınıfta ana bile yoktu yani ki biz giysi dikicez :) toparladım güzelce tertemiz bıraktım... güzel seyler görmeye alısmıs insanlar düzensizlik ve pislik içinde yasayamıyor malesef. tebrik ederim canım yeniden eline saglık güle güle oturun inşallah :)

çok sağl canım bende seni tebrik ederim... başkalarının oluşturduğu dağları bizler bağ haline getiriyruz umarım bizlerden sonra tekrar dağ haline gelmez..

değişim kesinlikle muhteşem olmuş ..ellerinize ,yüreğinize sağlık ..sağlıkla huzurla oturun ...

Ablacım sana helal olsun. Ellerine sağlık, güzel günlerde oturasın. Atalar boşuna dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye. Çok güzel olmuş ellerin dert görmesin.

çok güzel olmuş cnm değişim gerekiyor bazen ellerinize sağlık güle güle ağız tadıyla oturun

ellerinize sağlık değişim harika insan oturduğu yer güzel olsun istiyor kira olunca bişey yapamıyor inşallah iyi evlere rastlarız

ellerinize sağlık değişim harika insan oturduğu yer güzel olsun istiyor kira olunca bişey yapamıyor inşallah iyi evlere rastlarız

teşekkürler.. evet kira olunca bir şey yapılmz ama lojman olunca değişim yapmak daha kolay oluyor..

Değişim mükemmel azmin sonu güzel sonuçlar vermiş tebrik ederim ağız tadıyla mutlulukla oturun evinizde :)

harika olmuş.yorum yapmadan gecemedim ellerinize sağlık güzel günlerde oturun.bende yatak odasında yatak örtüsüyle avizenin uyumuna bayıldım

yatak odasının markasını ögrenebılırmıyımmmm çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…