canım bayıldım harika olmuş bişey sorcam mutfak dolabınız hazır mı yani tekzende falan satılan hazır mutfak dolaplarından mı? bizde lojmana çıkacağız aynı sizinki gibi berbat bir halde mutfağından yerlerine banyosuna kadar tadilat işi var. hazır mutfak almayı düşünüyoruzda sizinkini görünce merak ettim.
ellerinize sağlık ve helal olsun , örnek olsun gerçekten... millet kiraya oturduğu evin duvarını yiyecek nerdeyse, siz lojmanı adam etmişsiniz .. bende şu iki koltuk köşesinde kalan beyaz yuvarlak fiskosumsu english home tarzı sehpaya bayıldım... bizlerinde bulabileceği bir yerden aldıysanız paylaşabilirmisiniz :)
çok teşekkür ediyrum canım.. ikeadan almıştım onu 50 tl idi sanırım.. hem fiyatı uygun hem çok şık duruyor tavsiye ederim
evet canım koçtaştan almıştık.. 800 tl falandı sanırım ki çok uygun fiyatlı olanlarda var...Allah kolaylık versin o zaman şimdiden :))
merhaba öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende lojmana taşınıyorum şuan eşim boya yapıyor evde mutfak dolabı yok lojmanın sadece duvarda 3 raflı bir terek var tezgahın altıda boş bende ufak çaplı bir üst dolap yaptıracağım, sadece mutfak dolabınız ne kadara mal oldu? Ben yalnızca üst dolap olarak düşünmüştüm ki kurs açtığımız bir işveren var ona sipariş verecektim. kursiyerler hem öğrenir hem de işçilik bedavaya gelecek ama sizinkini görünce vazgeçtim.
çok güzel olmuş güle güle oturun.bende lojman dayım kendi evim gibi bakıyorum.laf aramızda sizden sonra geleceklerde benden sonra geleceklerde çok şanslı.hem ben hiç kira vermiyorum.doğalgaz bedava.elektrik suda bedavaydı iki senedir alıyorlar ve ben 10 senedir lojman dayım.bu eve bakılmaz mısizi tebrik ediyorum
teşekkürler... evet yaa bizden sonra gelenler iyi bakar inşallah.. hangi kurum ki sizin ? bizim ısınma yok canım yaa en büyük sorun o işte :S doğalgaz falan olsa bende durmak isterim durabildiğim kadar.. bulunduğum ilde 150 bin liraya düzgün bir ev alamazsın inan kiralar evler o kadar çok pahalıki.. bizde burda dururken ev alıp kiraya verelim diyoruz.. lojmana çıkma sebebim bu zaten.. lojmanların satılma durumu var umarım satılırda alırız emeklerimiz boşa gitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?