- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Ewt canım cok güzel olmus begendım... Bı sorum olucak kac sene oturacaksın bıldıgım kadarıyla cok uzun bı süre yok... Senden sonra o eve gelen cok sanslı olucak
hanım efendi bana da yardımcı olur musunuz
evinizi gerçekten bambaşka bir havaya sokmuşsunuz
Ben de lojmana taşınıcam 2 hafta sonra kirası uygun olduğu için çıktık bizde ama
ev şuan da çok sıkıntılı gibi görünmesede bikaç şey var.
Duvarlar somon rengi . kapılar gri renge boyanmış mutfak dolapları beyaz.
ben bu evin ferah olması için neler yapıyım . mesela klozet ve banyo iç içe
oraya bir banyo perdesi kurdurmayı düşünüyorum.
eşimde bende dekorasyondan hiç anlamıyoruz.
Bana da o güzel fikirlerinizden verin lütfen
mutfak dolaplarını dolap kağıdıylamı kaplasam napsam.
oturma odam gül kurusu
mutfak köşe takımım kırmızı duvarlar somon rengi.
off napsam ben .
bide banyoya perde kurdurmam lazım ya perdesini alırsam kendimizde kurabilirmiyiz :18:
Bi de şu var eğeerki eşim e kurs çıkarsa biz bu evde 1 sene oturduktan sonra
ankaraya taşınıcaz.
napiyim sizce ben :26:
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık Allah ağız tadıyla oturmayı nasibetsin. evine evim şahane gelmiş gibi değişime uğramış ev. güle güle huzurla otur inşallah.
eviniz çok güzel güle güle oturun
lojman evi diye olduğu gibi oturmadığınız için tebrik ederim
kavanoz koyduğunuz bir demir raf var
o nu ikedanmı aldınız?
Allah razı olsun sizden.gerrçek herkes yapmaz sizin gibi.benimde tayinim çıktı.lojmanda varmış gideceğim yerde.daha görmedim nasıl bişey ama bende kötüyse adam ederim sizin yaptınız gibikiralar ateş pahası sonuçta
Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözünün hakkını veren kareler !!!
Kızlar burası lojman rezil bir haldeydi görünenden daha pisti.. insanlar bedavaya otrmuş yıllarca ama hiç bakım yapmamışlar pis pis yaşamışlar... yaptıklarınıda alıp gitmişler... 650 tl kira veriyordum birimizin maaşı nerdeyse eve gidiyordu... Dedim başkaları zengin olcanı param benim yanıma kalsın... sonra lojmana baktım ilk önce vazgeçtim burası çok kötü diye sonra dedim ben burayı adam ederim.. Ve ettiğiimide düşünüyorum.. inanın öyle aşırı meblağlar gitmedi.. 130 tl ücret ödüyorum kendi evin gibi bedavadan biraz pahalı hesabı.. bir kaç bakımla eve benzedi..
kapı kollarını değiştirdim
kapıları duvarları tavanları boyadım
mutfak çok küçüktü aradaki duvarı kırıp yan odayla birleştirdim
tuvaletin taşını fayansını, banyonun fayansını değiştirdim
tuvaletin hemen yanında kiler vardı el yıkamaya banyoya gitmişler kileri yıktırıp resimde gördüğnüz lavaboyu yaptırdım
prizleri aldım hepsi değişecek inşallah
kornizleri değiştirdim
yaklaşık 3 bin masraf yaptım çok bir şey değil yani... sonuç ortada yani umarım beğenirsiniz sizde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?