Lojman Evim !!

Ewt canım cok güzel olmus begendım... Bı sorum olucak kac sene oturacaksın bıldıgım kadarıyla cok uzun bı süre yok... Senden sonra o eve gelen cok sanslı olucak

Ewt canım cok güzel olmus begendım... Bı sorum olucak kac sene oturacaksın bıldıgım kadarıyla cok uzun bı süre yok... Senden sonra o eve gelen cok sanslı olucak

5 sene oturma hakkım var 1 yılda müsade istesem 6 yılı bulur herhalde... ev güzel oldu tabi ama bir iki sıkıntısıda var.. son kat olması kötü üstünde çatı olmadığı için soğukda sıcakda evi çok etkiliyor.. ısıtmasıda soba yada klima ile olduğu için zor olacak biraz... ama Allahtan çok soğuk bir iklimi yok yaşadığım yerin o yüzden idare etmek en iyisi.. 130 tl kirası var dışarıdan tutsam en iyi ihtimal 650-700 tl kira parası.. ev alalım desek evlerde çok pahalı en az 140 bini gözden çıkarmak gerek az para değil sonuçta kredi çekip faiz ödemektense idare edip birikim yapmak en iyisi diye düşünüyoruz şimdilik ama zaman neyi gösterir bilemem tabi... Umarım benden sonra gelende tertemiz bakar otururda bir örnek olur insanlara...

hanım efendi bana da yardımcı olur musunuz
evinizi gerçekten bambaşka bir havaya sokmuşsunuz
Ben de lojmana taşınıcam 2 hafta sonra kirası uygun olduğu için çıktık bizde ama
ev şuan da çok sıkıntılı gibi görünmesede bikaç şey var.
Duvarlar somon rengi . kapılar gri renge boyanmış mutfak dolapları beyaz.
ben bu evin ferah olması için neler yapıyım . mesela klozet ve banyo iç içe
oraya bir banyo perdesi kurdurmayı düşünüyorum.
eşimde bende dekorasyondan hiç anlamıyoruz.
Bana da o güzel fikirlerinizden verin lütfen
mutfak dolaplarını dolap kağıdıylamı kaplasam napsam.
oturma odam gül kurusu
mutfak köşe takımım kırmızı duvarlar somon rengi.
off napsam ben .
bide banyoya perde kurdurmam lazım ya perdesini alırsam kendimizde kurabilirmiyiz :18:
Bi de şu var eğeerki eşim e kurs çıkarsa biz bu evde 1 sene oturduktan sonra
ankaraya taşınıcaz.
napiyim sizce ben :26:

Bende çok anlamam ama yardımcı olmak isterim tabiki.. ama lojmanın fot. çekip koyma şansınız varsa daha iyi olur diye düşünüyorum... 1 senede olsa 1 ayda olsa siz o evde yaşıyacaksınız köklü değişiklik yapmasanızda içinize sinmeyen şeyleri değiştirmek iyi olur diye düşünüyorum.. en önemlisi temiz olması tabi lojman temizse sadece renk uyumu konusunda sıkıntı varsa fazla uğraşmaya gerek yok die düşünüyorum.. ama bizim lojmanın eski hali gibiyse illaki elden geçmeli bence..

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık Allah ağız tadıyla oturmayı nasibetsin. evine evim şahane gelmiş gibi değişime uğramış ev. güle güle huzurla otur inşallah.

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık Allah ağız tadıyla oturmayı nasibetsin. evine evim şahane gelmiş gibi değişime uğramış ev. güle güle huzurla otur inşallah.

çok teşekkür ediyorum.. evim şahane kadar güzel yapamasakda idare eder işte :))

eviniz çok güzel güle güle oturun
lojman evi diye olduğu gibi oturmadığınız için tebrik ederim
kavanoz koyduğunuz bir demir raf var
o nu ikedanmı aldınız?

Allah razı olsun sizden.gerrçek herkes yapmaz sizin gibi.benimde tayinim çıktı.lojmanda varmış gideceğim yerde.daha görmedim nasıl bişey ama bende kötüyse adam ederim sizin yaptınız gibi kiralar ateş pahası sonuçta

sağol canım... evet en iyisini yaparsın bencede kiraya vereceğin parayı kendin bir yatırım yaparsın...

3bin lira masraf yaptım demişsiniz. Yaptığınıza değmiş ve bunca değişikliğe gayet uygun bir fiyat.

enfes bir ev olmuş..kadın dokunuşu dedikleri şey bu olsa gerek

Gerçekten adam etmişsiniz evi Çok güzel olmuş ve eşyalarınıza da bayıldım, aşkla huzurla oturun inşallah

Harika olmuş valla ellerinize sağlık. Güle güle oturun mutlu huzurlu bir şekilde.
Bu arada yatak odası takımlarımız aynı ben çok memnunum çok şık duruyo

canım bayıldım harika olmuş bişey sorcam mutfak dolabınız hazır mı yani tekzende falan satılan hazır mutfak dolaplarından mı? bizde lojmana çıkacağız aynı sizinki gibi berbat bir halde mutfağından yerlerine banyosuna kadar tadilat işi var. hazır mutfak almayı düşünüyoruzda sizinkini görünce merak ettim.

her yeri çok güzel olmuş evinin güle güle otur..bende aynısını yaptım koçtaştan aldım bende dolapları çok güzel oldu bnmkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…