İnanılır gibi değil gercekten cok güzel olmuş, cok hoş her şeyiniz. Güle güle oturun.
çok teşekkür ediyorum canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanılır gibi değil gercekten cok güzel olmuş, cok hoş her şeyiniz. Güle güle oturun.
burası polis lojmanımı
çok güzel olmuş canım ben de gecen yıl bir köyde dikiş öğretmenligi yaptım ama dersi gösterecegim binaya girdigim anda toparlamak oldu badana yaptım kış günü öğrencilerimle makineleri düzenledim, stkırlar falan yapıstırdım, düsünün sınıfta ana bile yoktu yani ki biz giysi dikicez :) toparladım güzelce tertemiz bıraktım... güzel seyler görmeye alısmıs insanlar düzensizlik ve pislik içinde yasayamıyor malesef. tebrik ederim canım yeniden eline saglık güle güle oturun inşallah :)![]()
değişim kesinlikle muhteşem olmuş ..ellerinize ,yüreğinize sağlık ..sağlıkla huzurla oturun ...
Ablacım sana helal olsun. Ellerine sağlık, güzel günlerde oturasın. Atalar boşuna dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye. Çok güzel olmuş ellerin dert görmesin.
ellerinize sağlık. mutfağı baştan yaratmışsınız resmen. güle güle oturun inşallah...
çok güzel olmuş cnm değişim gerekiyor bazen ellerinize sağlık güle güle ağız tadıyla oturun
ellerinize sağlık değişim harika insan oturduğu yer güzel olsun istiyor kira olunca bişey yapamıyor inşallah iyi evlere rastlarız
Değişim mükemmel azmin sonu güzel sonuçlar vermiş tebrik ederim ağız tadıyla mutlulukla oturun evinizde :)
Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözünün hakkını veren kareler !!!
Kızlar burası lojman rezil bir haldeydi görünenden daha pisti.. insanlar bedavaya otrmuş yıllarca ama hiç bakım yapmamışlar pis pis yaşamışlar... yaptıklarınıda alıp gitmişler... 650 tl kira veriyordum birimizin maaşı nerdeyse eve gidiyordu... Dedim başkaları zengin olcanı param benim yanıma kalsın... sonra lojmana baktım ilk önce vazgeçtim burası çok kötü diye sonra dedim ben burayı adam ederim.. Ve ettiğiimide düşünüyorum.. inanın öyle aşırı meblağlar gitmedi.. 130 tl ücret ödüyorum kendi evin gibi bedavadan biraz pahalı hesabı.. bir kaç bakımla eve benzedi..
kapı kollarını değiştirdim
kapıları duvarları tavanları boyadım
mutfak çok küçüktü aradaki duvarı kırıp yan odayla birleştirdim
tuvaletin taşını fayansını, banyonun fayansını değiştirdim
tuvaletin hemen yanında kiler vardı el yıkamaya banyoya gitmişler kileri yıktırıp resimde gördüğnüz lavaboyu yaptırdım
prizleri aldım hepsi değişecek inşallah
kornizleri değiştirdim
yaklaşık 3 bin masraf yaptım çok bir şey değil yani... sonuç ortada yani umarım beğenirsiniz sizde :))
yatak odasının markasını ögrenebılırmıyımmmmçok güzel