Lojman Evim !!

Gercekten degısım superr !!

Bayıldım hersey cok guzel olmus emegınıze saglık ...

Allah huzurla oturmayı nasıp etsın ...:16:

şimdi anladığım kadarıyla siz orda geçici bi süre yaşıyacaksınız ve bilemiyorum bi tayinle gideceksiniz ve o eve yaptığınız harcamalar boşa gidecek...ama bence değer sonuçta siz burda geçireceğiniz vakti geri döndüremeyeceksiniz.ne kadarr süre de olsa tertemiz bir yerde yaşamak gibisi yok...kutlarım sizi güle güle oturun:46:

ellerinize sağlık ve helal olsun , örnek olsun gerçekten... millet kiraya oturduğu evin duvarını yiyecek nerdeyse, siz lojmanı adam etmişsiniz .. bende şu iki koltuk köşesinde kalan beyaz yuvarlak fiskosumsu english home tarzı sehpaya bayıldım... bizlerinde bulabileceği bir yerden aldıysanız paylaşabilirmisiniz :)

Son düzenleme:
canım bayıldım harika olmuş bişey sorcam mutfak dolabınız hazır mı yani tekzende falan satılan hazır mutfak dolaplarından mı? bizde lojmana çıkacağız aynı sizinki gibi berbat bir halde mutfağından yerlerine banyosuna kadar tadilat işi var. hazır mutfak almayı düşünüyoruzda sizinkini görünce merak ettim.

evet canım koçtaştan almıştık.. 800 tl falandı sanırım ki çok uygun fiyatlı olanlarda var...Allah kolaylık versin o zaman şimdiden :))

ellerinize sağlık ve helal olsun , örnek olsun gerçekten... millet kiraya oturduğu evin duvarını yiyecek nerdeyse, siz lojmanı adam etmişsiniz .. bende şu iki koltuk köşesinde kalan beyaz yuvarlak fiskosumsu english home tarzı sehpaya bayıldım... bizlerinde bulabileceği bir yerden aldıysanız paylaşabilirmisiniz :)

çok teşekkür ediyrum canım.. ikeadan almıştım onu 50 tl idi sanırım.. hem fiyatı uygun hem çok şık duruyor tavsiye ederim ;)

çok teşekkür ediyrum canım.. ikeadan almıştım onu 50 tl idi sanırım.. hem fiyatı uygun hem çok şık duruyor tavsiye ederim ;)

ne 50 tl mi, valla daha fazla düşünmüştüm çok şık olmuş oraya :) teşekkür ederim ikea farz oldu :D

evet canım koçtaştan almıştık.. 800 tl falandı sanırım ki çok uygun fiyatlı olanlarda var...Allah kolaylık versin o zaman şimdiden :))

çok saol canım. tezgah kısmı beni düşündürdü laminant tezgahmış suya pek dayanıklı olmuyomuş falan ama sıkıntı olmaz herhalde. senin mutfağa bayıldım çok hoş olmuş:)

inanmıyorum hakkaten süper olmuş :46: elinize emeginize saglık en azından temiz temiz içinize sinerek oturursunuz
ama sizde öncekiler nasıl oturmuş o pislikte diyemedende geçemiyorum tabii :53:

ben daha lojmanda oturmadim ama oturan bir suru arkadasim var ankarada.hepside girerken tadilat yaptirdilar mis gibi evlerde oturuyorlar suan.ama kimisi elini bile surmuyor.adam yargitay uyesi yada daire baskani ama evi dokuluyor..niye devletin evine para verip tadilat yaptiracakmisim diyor.ustelik eside calisiyor.ustelik evleride var cok guzel nezih biryerde ve orayi kiraya veriyorlar yuksek bi fiyata,kendileri lojmanda oturuyorlar..cok komik ornekler var.

mesela bir arkadasa lojman cikmis ondan once oturan yerleri laminant yaptirmis.sonra gelip arkadasin esinden yaptirdigi ucreti istemis.utanmazliga bak. hem birde oturmussun adam sifirini yaptirsa belki daha ucuza yaptiracak.arkadasin eside sok gotur o zaman ben yenisini yaptiririm demis.adamda sokup goturmus..hayir bari yaptirdigi fiyatin yarisini istese icim yanmayacak :)))

Harika olmuş. İnanılmaz bir değişim. Sizin gibi bir eşi olduğu için eşiniz çok şanslı :) Örnek olacak şey yaptıklarınız. Emeğinize, ellerinize, fikirlerinize sağlık. Mutlu, huzurlu, sağlıklı günler geçirin :)

Ellerine sağlık canım daha ne olabilirdi ki gayet güzel görünüyo :)

lojmanların durumu ortada malesef
siz bide bizim lojmanları görün
gerçi benim evim güzel, eşimde girerken baya temizlik bakım yaptı ama
berbat evler var ve bu yıl gelecek olanlar da var, bakalım onlar sizin gibi iyi iş çıkaracaklar mı
çok güzel olmuş güle güle oturun

merhaba öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende lojmana taşınıyorum şuan eşim boya yapıyor evde mutfak dolabı yok lojmanın sadece duvarda 3 raflı bir terek var tezgahın altıda boş bende ufak çaplı bir üst dolap yaptıracağım, sadece mutfak dolabınız ne kadara mal oldu? Ben yalnızca üst dolap olarak düşünmüştüm ki kurs açtığımız bir işveren var ona sipariş verecektim. kursiyerler hem öğrenir hem de işçilik bedavaya gelecek ama sizinkini görünce vazgeçtim.

çok güzel bir değişim olmuş.ellerinize sağlık :nazar: ben de lojmana taşındım.dediğin gibi o kadar kötü bırakıyorlar ki insan yaşamamış mı diyorsun bu evde :50: ben baya baya düzene soktum..boya badana ampuller vs . fakat yerdeki parkelere bir çözüm bulamadım.yani kendim değiştirmedim de açıkçası...

merhaba öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende lojmana taşınıyorum şuan eşim boya yapıyor evde mutfak dolabı yok lojmanın sadece duvarda 3 raflı bir terek var tezgahın altıda boş bende ufak çaplı bir üst dolap yaptıracağım, sadece mutfak dolabınız ne kadara mal oldu? Ben yalnızca üst dolap olarak düşünmüştüm ki kurs açtığımız bir işveren var ona sipariş verecektim. kursiyerler hem öğrenir hem de işçilik bedavaya gelecek ama sizinkini görünce vazgeçtim.

canım mutfak 800 tl ama kurulum ücreti falan 900 liraya gelebilir.. biz kendimiz kurduk tabii..bizde yaptıralım dedik ama büyük maliyetler gerekiyor lojmanada hiç gerek yok o kadar para vermeye.. koçtaştan aldık bu arada mutfağı

Çok güzel olmuş güle güle oturun.Mutfak penceresi ve wc kapısınıda değişmişiniz sanırım bayağı bir masraf olmuş kendi eviniz gibi özenmişsiniz. Beğendim

çok güzel olmuş güle güle oturun.bende lojman dayım kendi evim gibi bakıyorum.laf aramızda sizden sonra geleceklerde benden sonra geleceklerde çok şanslı.hem ben hiç kira vermiyorum.doğalgaz bedava.elektrik suda bedavaydı iki senedir alıyorlar ve ben 10 senedir lojman dayım.bu eve bakılmaz mı:9:sizi tebrik ediyorum:46:

çok güzel olmuş güle güle oturun.bende lojman dayım kendi evim gibi bakıyorum.laf aramızda sizden sonra geleceklerde benden sonra geleceklerde çok şanslı.hem ben hiç kira vermiyorum.doğalgaz bedava.elektrik suda bedavaydı iki senedir alıyorlar ve ben 10 senedir lojman dayım.bu eve bakılmaz mı:9:sizi tebrik ediyorum:46:

teşekkürler... evet yaa bizden sonra gelenler iyi bakar inşallah.. hangi kurum ki sizin ? bizim ısınma yok canım yaa en büyük sorun o işte :S doğalgaz falan olsa bende durmak isterim durabildiğim kadar.. bulunduğum ilde 150 bin liraya düzgün bir ev alamazsın inan kiralar evler o kadar çok pahalıki.. bizde burda dururken ev alıp kiraya verelim diyoruz.. lojmana çıkma sebebim bu zaten.. lojmanların satılma durumu var umarım satılırda alırız emeklerimiz boşa gitmez...

teşekkürler... evet yaa bizden sonra gelenler iyi bakar inşallah.. hangi kurum ki sizin ? bizim ısınma yok canım yaa en büyük sorun o işte :S doğalgaz falan olsa bende durmak isterim durabildiğim kadar.. bulunduğum ilde 150 bin liraya düzgün bir ev alamazsın inan kiralar evler o kadar çok pahalıki.. bizde burda dururken ev alıp kiraya verelim diyoruz.. lojmana çıkma sebebim bu zaten.. lojmanların satılma durumu var umarım satılırda alırız emeklerimiz boşa gitmez...

ben kocaeli deyim.içme suyu arıtma tesisi lojmanları.özel bir şirket. ocakta belediyeye geçiyor ama olanaklarda fazla bir değişiklik olmayacak gibi.siz neredesiniz Allah gönlünüze göre verir inşallah..

İnanılır gibi değil gercekten cok güzel olmuş, cok hoş her şeyiniz. Güle güle oturun.

Back
X