Tırnağı olan başını kaşıyacak böyle insanlar yapacağı o iki kap yemeğide yedirir sonrada size zehir zıkkım eder 2 doğum tecrübem var ikiside ayrı bir furya anlatsam şok geçirirsiniz, sakin olun ılıman olun,bebeği eşinizle beraber yıkayın kv falan çağırmayın korkmayın yapabilirsiniz bende sezeryanlıydım iki sandalyeyi uç uca koyup üzerine bebek küveti koyup eğilmeden ayakta yıkıyordum bebeğimi eşinizin su dökmesi yeterli koy vermeyin kendinizi şimdi yardım diye yapılanlar iki gün sonra başınıza kalkılacak yemeğide hafif şeyler yapın fırın yemeği, çorba, pilav, salata yeterli olur eşinede canım sen dışarıdan bir tavuk al kızarmış, bende bir salata çorba yapayım 2 dk da diye diye alıştır inanın huzuru bulduğunda oda o triplerini istemez anasının, siz lohusasınız bol su için bebeğinizi emzirmeye bakın, kafa ütüleyici insanlarla böyle mutattap olmayın, birde istiyorsa gelsin gitsin alt tarafını verme kimseye hoşgeldin, beş gittin yap seviyeli bir şekilde yemeği yapmıştım saol anne, biz dün gece biz bebeği yıkamıştık saol, gibi uzaklaştırma politikası yap sende, o senin ailene nasıl el gibi davranmışsa, sende ona misafir olduğunu hissettir onun evinin işini ben görüyorum a dostlar bakın havası verdirtme kvdene. benden sana abla nasihatı, kadınların gücü içindedir, emin ol yapabilirsin herşeyi, bebeğinle ömür boyu mutlu ol inşallah böyle insanlara kulak asma lütfen