Lohusayken kaynanamın iftirası ve beni azarlaması

Bir de üstelik lohusa olanlar ne yaptığını farketmezler.
Yani defresif hallerinin farkında bile olmazlar..
Konusahibemiz lohusalığın arkasına sığınıp tehdit ediyor..
Eskaza sütü kesilse ki bazen sebepsiz de azalır biter herkes vicdan azabı çekecek..

yeşil, boşver kv kp. eşin iyi ya boşver gerisini.

her evde tartışma olur. eşin hayvan demese sen öküz demeyecektin ki. etki tepki durumu bence.

doğum, yeni bebek, iki çocuk, bir kv olsa üstüne kocam hayvan dese ben daha kötüsünü söylerdim sen yine az söylemişsin.
eşim bana bu kadar sorumluluk altında yardımcı olmak yerine tv karşısında kıç büyütüp, bir çay poşeti için nazımı anlamak yerine hakaret ederse o tv yi de kumandayı da kafasında kırarım.
eşin baba olduğunun bilincinde ve sorumluluğunda olsa sen bu hallere düşmezdin.
kv ise boş insan, sıkma canını.

Aynen öyle, güzel b,ir tasvir olmuş. Bilincsiz bir ruh hali :)

Kadın cayı corbayı dökmüş sonra da "vay sütüm kesilecek"

Sagol canim beni anlayip moral verdigin icin Allah razi olsun sendende. Insanlarin bu kadar acimasiz yorum yapacagini hic tahmin etmezdim. Acaba kendileri hayatlarinda hic buna benzer bir olay yasamamismi belkide küfürün alasini söyledilerde ben öküz dememe takmis durumdalar

Sırf eşin için gidip geldiğince elinden saygını bırakma. sadece fazla durmamaya çalışırsın o kadar.
Seni sonuçta koruyan bir eşin var inan bana bunu yapmayanlar annesiyle birlikte olanlarda var. Sen iyi tarafından görmeye bak. Allah yardımcın olsun

Sagol canim Allah seninde yardimcin olsun

Hepsi mi aynı bunların hepsi mi ( benim kv sirf bebegimin ismini kendim koymak istiyorum die agladi resmen duygu sömürusu yapti sonuc o mutlu biz esimle birbirimizi yiyoruz.

Berbat bir lohusalık yaşadım..
Zaten akabinde boşandım iki küçük bebeyle..
Kimseye zulmetmedim..
Ben lohusayım kahrımı çekin sütüm azalacak diye tehdit etmedim..
Enteresandır ki sütüm hiç kesilmedi onca yaşadıklarıma rağmen.. Ve şiddet de görmeme rağmen..
Çünkü ben Allahın bana lütfettiği bebelerimin sağlıklı ve yanımda olmasına şükrettim hep..
Ve bizim huzurlu, mutlu yaşamamız için karar bile alabildim..

Canım sabırla okudum. Allah'a şükür eşin sana hep arka çıkmış. Adil biri. Çok yakın olma ama kestirip atma eşin nasılsa gerektiğinde müdahale ediyor. Allah sabır versin.

Bende kimseye zulmetmedim

herkes aynı değil.
Allah güzel günler göstersin size.

Ne kadar acımasız ve dik yorumlar var bu konuda çok şaşırdım ...Kadınlar kadınların en büyük düşmanı bir kez daha teyit ettim.
Kendilerine yapılan en ufak haksızlığa karşı koyan ama burda sadece moral olsun diye konu açan bayani bir taslamadiklari kaldı!!!!
Doğuran da dogurmayan da çok hafife almış doğumu .Canın da can kopuyor yahu 40 gün içinde olunur se cennete gidiliyor durum ne kadar basit olabilir lohusaliga her hakkı çok gorunurmus gibi yazılmış inanmıyorum
...
x çok güçlüdür herseyi iyi bilir lohusayken kimseden birsey beklemez her işini kendi yapar hakarette ısitse susar 3 bebekle 2 günlük doğum yapmış haliyle cengaver gibi savaşır y kişisi tam destek ister ilgi ister anlayış ister sevgi ister herkes farklıdır. .....ben kiyaslamalari anlamıyorum sen basettin diye herkes aynı davranamaz dobra olucam diye nedir bu şovlar yahu pes

Allah razi olsun canim sen ve senin gibi düsünüp bana moral verenlerden. Burads yazilanlari okudukca hem kendi adima cok üzüldüm hemde benim memleketimin insanlari böylemi diye üzüldüm. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ve kimsenin eline diline düsürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…