Lohusayken kaynanamın iftirası ve beni azarlaması

yapmayın arkadaşlar.
kadın 3 çocuk doğurmuş, lohusa, bir büyük çocuk daha 20 aylık,
bu zamanda hoş görülmeyecek de ne zaman hoş görülecek? Tarafsız olacağım diye acımasız olmaya gerek yok. Ben konu sahibine çok üzüldüm. Stres yapması gayet doğal o durumda. Kendine hayvan diyen kocasına öküz demesi de gayet kibar bir karşılık.

Cay
Iste bak kendin soylemissin meseleyi,gelen kv anne degil,senin kendi annen olsa sana tahammul ederdi alttan alirdi ama hicbir kv ogluna okuz diyen cay posetini masaya firlatan geline anlayis gostermez[/QUOTE

Allah razi olsun senden, suan kendimi o kadar kötü hissediyordumki. Rabbim kimseyi kimsenin ne eline nede diline düsürsün

tamam sıkıntılısınız anlıyorum da bir de konuşma ağzıyla yazı yazınca biri okuyamıorm ki ben... o onu dedi bu bunu dedi dedi dedi dedi okumaktan bişey anlamıyorum..
masum değiliz hiçbirimizzzz...

O zaman her lohusa onune gelene her istedigini soylesin, yapsin ,kirsin döksün ama hoş görülsün öyle mi? Neden peki? O kisi sadece 3.kez anne oldu baska bir durum yok

Seni okadar iyi anlıyorum ki eşin yanında ne guzel benm eşimde cok şükür bana destek oldu sen yine iyi atlatmissin canm ben sinir krizi gecirdim bir ayda çektim gtmedi malesef

O zaman her lohusa onune gelene her istedigini soylesin, yapsin ,kirsin döksün ama hoş görülsün öyle mi? Neden peki? O kisi sadece 3.kez anne oldu baska bir durum yok

sadece mi?
yapmayın, hem her önüne gelene de değil kocasına laf etmiş.
iyi etmiş hoş etmiş demiyorum elbette, keşke o raddeye gelinmeseydi.
Ama o durumda eşi de nazını çekemeyecekse kim çekecek?
kaldı ki eşi de tartışmayı büyütmemiş, KV olayı büyütmek istemiş, eşi izin vermemiş.
Siz de gerçekten KV gibi olayı büyütüyorsunuz. Burada her önüne gelene atarlanan taze lohusa kadın yok.
3 çocuğun sorumluluğu altında ezilen, doğum yapıp eve döndüğü gün şımartılmak bir yana, bir de hor görülen bir kadın var.
İnsaflı olun azıcık.

Sadece gercekciyim ben,kisilerin kac cocuk yapip yapmayacaklari kendi ellerinde olan birsey oyle degil mi? Alamayacagi sorumluluklarin altina girmeyecek kimse ha birbirine öküz hayvan demek nazlanmak mi? Cay posetini firlatmak nazlanmak mi?

Ya siz ne diyosunuz
Allah senden bir degil bin kez razi olsun, benim ifade edemedigim duygularimi cok güzel ifade etmissin. Agladim mesajini okuyunca. Ben dogma büyüme almanyali oldugum icin kendimi pek ifade edemiyorum. Senin icin aklima her düstügünnde dua edecegim

Birde konu sahibi merak ettigim bir soru var,yazdiysanda kacirmis olabilirim esin ne oldu da sana hayvan dedi soyledigini asla tasvip etmiyorum ama bu laflari tetikleyen birsey illa ki olmali

Ya bırak kardeşim, kocana öküz derken almanyalı lohusa değil miydin?

Orda konuyu "ya anne kaafam gidik kusuruma bakma cıkıyor bazen ağzımızdan" deyip kapasaydın konu uzamayacaktı. Ama siz bildiğin kadını yalancı cıkarmışsınız

Sadece gercekciyim ben,kisilerin kac cocuk yapip yapmayacaklari kendi ellerinde olan birsey oyle degil mi? Alamayacagi sorumluluklarin altina girmeyecek kimse ha birbirine öküz hayvan demek nazlanmak mi? Cay posetini firlatmak nazlanmak mi?
Radyom dikkat ettiysen cay poşeti fırlatılıyor sonra da "ayy ben cok üzülüyorum, sütümü keseceksin" diye ağlanıyo.

Lohusa olmak kadinlara her turlu hakki veriyor mu veriyorsa hemen dogurayim bir tane
Lohusa kafası kötü gercekten. Alıngan oluyosun, tırnaklarını hemen cıkarıyorsun ama akıl sağlığın da gayet yerinde bunun arkasına saklanmak sacma.

Ben lohusayken esimin anneannesi bi milyon kez sütün az sütün az deyip göğüslerimi fln avuclamıştı. Bir oldu iki oldu ben de bi daha sütün az diyen olursa kalbini kırarım haberiniz olsun dedim. Bu kadar net.

Bence de o durum bahane edilmemeli. Herkes 'çok' bildigi icin her konuda akıl vermek isteyen çok olur o yüzden iyi yapmişsiniz. Ben de olsam direk rahatsiz oldugumu söylerim. Yani şuanda da öyleyim, farkli şekillerde tepki vermektense bizi rahatsiz eden şeyi söylemek daha faydali =)

Gercekten garip bir hal durum fazlasiyla alingan aglak durumdasin anlatilmaz yasanir yakinlarinada soyluyorsun ustume gelmeyin huyuma gidin diye hiiic sorun olmuyor :) 40 gune gecer gider
Kadin olmak zor iş cok buyuk sorumluluk yaa Allah isteyenlere versin. Benim biyolojik saatimin pili bitmiş, cocuk isteyecegim o günlere ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…