Lohusayken kaynanamın iftirası ve beni azarlaması

Annen dururken neden o gelip kalıyor. 2 çocuga baktı dünyayı mı kurtardı. Allahtan kocan herseyin farkında aksini dusunsene bi de tövbeler olsun!

Lohusasin diye ölüm döşeğinde değilsin. Bende geçirdim lohusalik hic de böyle saçma sapan konularda sutum kesilecek de böylede söylese diye gereksiz söylemlerde bulunmadim. İlk çocuk sanmistim ama 3. muş. Kaynananda senin gibi fazla alıngan.

Kaynanam geldi ama ben yeni dogum yaptim lohusayim.

kaynan bunu dedi ama ben yeni dogum yaptim lohusayim.

Esim sunu dedi ama ben yeni dogum yaptim lohusayim.

Ucuncu cocuk olmus siz hala kaynana size baksin diye mi cagiriyorsunuz. Tabii ya sen kufur et ama lohusasin diye kimse sana bir sey diyemesin. Esin sana hakaret etmis sen kaynanaya cemkirme derdindesin. Esinin bir terbiye almasi gerek ilk once.

Annen dururken neden o gelip kalıyor. 2 çocuga baktı dünyayı mı kurtardı. Allahtan kocan herseyin farkında aksini dusunsene bi de tövbeler olsun!
Evet, cok sükür öyle, Allah razi olsun bu konuda ondan, adaletli davrandigi icin.canim ailem tr deydi, dogum erken oldu maalesef ondan yetisemediler

Gün geçmesin ki kk kadınlarının ne kadar muhteşem olduğunu görmeyelim ( :

Kadın poşet çay fırlatmış, sanki evi birbirine katmış.
Ama yook, o poşet çay fırlatıldı ya konu sahibi çocukların sorumluluğunu alamıyor demek ki, neden doğurdu o zaman?

Siz de fırlatın ya hu, poşet çay altı üstü, silersin olur biter.

Adam hayvan demiş, onu sorgulayandan çok "lohusasın diye nazını mı çekecek" diyen var.
Poşet çay atmak da iyi naz etmekmiş yani, olay olay olay ( :

Öküz hayvan demek.
Kadının eşşek kadar oğluna tutup yanında öküz derseniz oda evladı alınmış demekki.
Sizin doğumun arkadına sığınmamanız lazım bizde doğum yaptık evet eşiniz hatalı ama keşke içinizde 3 e kadar saysaydınız sonra konuşsaydınız eşinizle. Baya large olmuş.
Kocanın senden seninde kayınvalidenden özür dilemen lazım
Bebeğini sağlıkla büyüt...

Sagol canim Allah razi olsun. Burada milletin bu denli sivri dilli olmasina cok sasirdim, ortada agir bir küfür falanda yok. Kadinlar gercekten cok garip.

Ebru abla helal olsun sana

Ya "ben loğusayım küfürde edebilirim bir şey dememesi gerekirdi" mantığını anlamıyorum. Ne loğusaymış arkadaş. Öküz demekte hatalısın, eşinde hayvan diyemez. Kayınvaliden haksız değil ki. Maşallah birbirinize saydırıyorsunuz.

Benim eşim bana değil annesinin yanında yalnızken bile hayvan dese geldiğin ahıra geri dön der gider açarım kapıyı.

Kendinize böyle sözler nasıl söyletiyosunuz? Nasıl bi yüzgözlük bu ?

İnatla anlasilamiyor ya da isinize gelmiyor,herkeste olur bu lohusa depresif halleri bu bayaninda olmus normal olarak lafim yok amma velakin;

Lohusayim her seyi yaparim ederim ,sütümü keseceksiniz diye tehditler edip ilerleyen zaman da ola ki sütü baska sebeple kesilirse insanlar günahi altinda kalacak bunu yapmaya hakki var mi? Herseyi söyle karsinda ki cevap versin ay ben lohusayim sütüm gider yok arkadasim oyle bir dünya üstelik agir bir laf küfürde yok demissin daha ne olsun hayatinizi paylastiginiz insan 3 cocugunuz var biriniz hayvan diyor biriniz öküz diyor küfürle eş deger

Sagol canim Allah razi olsun. Burada milletin bu denli sivri dilli olmasina cok sasirdim, ortada agir bir küfür falanda yok. Kadinlar gercekten cok garip.

Evet degil mi ya, sizin gibi düsünmeyen, sizin de hataniz yanlisiniz oldugunu söyleyen kadinlar cok garipler. Sadece siz ve sizin gibi düsünenler garip degil.

Siz sivri dilli degil misiniz? Bu olayda hic mi hataniz yok? Cocuklara bakmasi gereken esinizle siz mi yoksa kayinvalideniz mi? Ama iyi ama kötü kadini cagirmissiniz, niye önünde hakaret kavga ediyorsunuz? Cay poseti olmasa baska bir sey olacakti. Kayinvalideniz degil kendi anneniz olsa aferim kizim devam et hakaret etmeye mi diyecekti? Kayinvalidenizin tek hatasi tarafsiz davranmamasi. Kendi oglunu da cekecekti kenara, ben seni böyle mi yetistirdim, cocuklarinin karinin yaninda ne bicim konusuyorsun diyecekti. Olan yine ona olmus bosu bosuna küslük cikmis, esinizle halletmissiniz sorununuzu.

Duymak okumak istediginiz yorumlar nedir? Cok haklisiniz, 3. cocugu dogurmussunuz, lohusayken her istediginizi söyleme yapma hakkiniz var, siradan gecirin herkesi, bir tek siz dogurup lohusa oluyorsunuz sütünüz kesilir sonra... Bunlar mi? Burada size sen haklisin diyenlerin hic biri kayinvalidesinin yaninda kocasina öküz demez, kocasinin da kendisine hayvan demesini hos görmez emin olun.

Kayinvalide veya bir baska kisi, ne olursa olsun yaninda ese hakaret edilmez. Girin odanizda kendi kendinize tartisin çözün. Esinizin de sizden farki yok. Annem cikmis gelmis yardima, sorun huzursuzluk cikarmayalim kadinin basina diyecegine saksi bitkisi gibi cekilmis köseye. O cocuklari siz yaptiniz, farzedin ki kayinvalide yoktu. Komsuyu mu cagiracaktiniz? Oturun sakince cocuklarinizla ilgilenin. Cocugu sadece yapan sonrasinda hic ilgilenmeyen bir adam mi bu? Eger öyleyse az cok tahmin etmeniz lazimdi yardim eder mi etmez mi diye. Benim de iki kizim pes pese oldu. Birini temizlerken yedirirken digeri de isterdi üstüme cikmaya calisir aglardi. Birisi kucagimda memedeyken digerinin elini tutardim yataginda uyutmaya calisirken. Cok bel agrisi cektim bu yüzden. Kücük kizim dogduktan 10 gün sonra esim gitti. 6 ay biz TR'de, esim yurt disinda yasadik. Ayda iki defa gider gelirdi. Alis veris, temizlik, cocuklar, gece uykusuz kalmalar, cocuklar ateslenir, hastalanir... tek basima yaptim. Ne sütüm kesildi ne de lohusayim diye gelen gidenin yaninda terslendim. Cocuklari tüm sorumlulugunu kabul ederek doguran benim. Ilk cocugunuz da degil ki tecrübesiz yeni anne diyeyim, ücüncüymüs.

Ortada kvnin attigi bi iftira yok okuz demissin iste o da sigirgillerden bi hayvan. Kari koca birbirinize sayginiz yok ki birbirinize kufrediyosunuz, buyuklere sayginiz yok ki yanlarinda hakaretlesiyosunuz, insanlar uzulup trip atinca da suclu onlar oluyo kari koca bir olup azarliyosunuz insanlari. Bi de gelmis dert topici aciyosun. Hem suclu hem guclu mu deniyo buna

Esinizin uzgun olmasina falan deginmissiniz ama burda asil suclu ESİNİZ!
Siz hala onu savunuyor,tum kabahati kayinvalidede buluyorsunuz.
Yeni dogum yapmis esine soyledigi kelimeye bak,hemde annesinin yaninda
sizin geri cevabiniz falan bence cok cirkin ve seviyesiz.Kayinvalidenin yaninda esinize ayni terbiyesizlikte cevap verdiginize gore bu diyaloglar sizde siradan birsey.

K.valideden onceki sorun esiniz.Bence onunla ilestisiminizi gozden gecirin,sonra sira k.Valideye gelsin.

Kocanı sana verene bol bol şükür et canım. Benim de eşim iftiracının tekiydi namus iftirası bile attı üstüme. .. öte yandan kaynanın derdini tasasını çekmekten de rabbim kurtarsın seni

Kim veriyor bu lohusalara küfür etme özgürlüğünü? "Küfür de etsem hoşgörmeliler" nasıl bir bakış açısı?

Haksizsin yavrucum..kimsenin olmadigi yerde isterseniz saydirin birbirinize..ama başkalarının helede kaynana gilin yaninda nefes dahi almayin..zaten kayganalar el bombasi sizde pimini cekmissiniz. .boswer takma bu gelinler kaynana elinden neler cekti salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…