- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi yesilpatio
-
Evet öküz dedim ama eşek hayvan v. S demedimki , neden gelip beni azarlıyo oğluna niye bişey demiyo
Evet öküz dedim ama eşek hayvan v. S demedimki , neden gelip beni azarlıyo oğluna niye bişey demiyo
Olay hakkındaki yorumum hiçbiriniz diğerinin altında kalmıyor malesef.
Benim takıldığım nokta,3 çocuk...
Daha ikisi ufak iken,neden 3.?
Aile planlamaniza karışmak istemiyorum fakat,bazı kadınların kendini kuluçka makinesi gibi görmesini anlayamıyorum...
Hepsine ayrı ayrı, sağlıklı vakit ayirabilecekmisiniz?
Bir diğerini unutmadan diğerleriyle ilgilenebilecekmisiniz?
Psikolojiniz ne olacak bu durumda?ev,yemek,ütü,bulaşık,vsvsvsvs +3 çocuk...
Ondan sonra tabi tartışma çıkar,kavga çıkar evde.
Tüm bu sorumlulukların altında ezilip kalırsınız,hayvanlar,öküzler havada uçuşur.
Ne olur kızmayın bana,
Sizi düşündüğüm için yazdım böyle...Sonuç da hayat sizin,seneye bir tane daha doğurabilirsiniz...
Iste bak kendin soylemissin meseleyi,gelen kv anne degil,senin kendi annen olsa sana tahammul ederdi alttan alirdi ama hicbir kv ogluna okuz diyen cay posetini masaya firlatan geline anlayis gostermezHepinizin yorumlarını okudum, sabredip okuduğunuz için teşekkür ederim. Ama bazilari acimasiz yani sivri bi sekilde elestirmis,mahne vermis, sizin basinizada aynisi olmasada benzeri seyler gelebilir
3. Çocuk meselesine gelince 3. Çocugu hiç düşünmüyorduk, korunduğumuz halde oldu. Büyük Konusmusum bana mahne veren biri olmus burda, mahne verdigin sey basina gelirse birgün hic sasirma!
12 yillik evliyim kv yaninda birakin öküz demeyi sesimi bile yükseltmemisimdir esime, olmus bir hata yapmisim kv bu denli abartmasina gerek varmiydi???
ben sessiz sakin bir yapiya sahibimdir esimde benim tam tersim cok sinirli öfkeli asabi biri kv bunu bildigi halde niye beni azarliyo, hem poset atma meselesi ertesi gün olmadi ayni gün icinde oldu, hepsi benim hastaneden eve geldigim gün oldu, cocuklarimla ilgilenecem diye karnimi bile doyuramamistim bütün gün. Nolourdu sanki sefkatle yaklasilsaydi bana. Ayni hareketi kendi kizi yapsaydi nasil davranirdi acaba.
Basin sagolsunBabam 4 martta vefat etti 10 nisanda oğlum doğdu,babamın 40ını yaptık geldik doğurdum, sezeryan oldum gaz çıkmıyor kıvranıyorum eşim Batman'dan gelemedi erken doğum oldu uçağı başka güneydi, bir yanda aklımda babam...kv tuttu gelen hemşirelere gülerek benim gelinim pek nazlı dedi...yumruk oldu oturdu o laf bana
Mesele sadece cocuk bakmak degil ki,evin isi var yemek yapilacak temizlik yapilacak gelen giden zaten eksik olmuyor onlara ikram hazirlanacak bu isler icin biri lazim bana gore, lohusa kadinin yalniz birakilmasi sorun degil yoksa,ben lohusayim evi temizleyemiyorum tek basima ama demek ki arkadasiniz yapabilmistebrik etmek lazimYa bir de bu dogum yapinca ille birilerinin gelip kalmasi niye?? Annesi babasi yetmiyor mu cocugun? Benim yasadigim yerde kadin gidip hastanede veya evde ebeyle doguruyor. Ikisi de saglikliysa ilk gün yapmasi gerekenleri anlatiyor, kanama falan bir terslik var mi diye kontrol ediyor o kadar. Baba da dogum izni aliyor ikisi bakiyor yeni dogana ve digerlerine. Baska bir konuda da yazmistim, arkadasim dogurdu 1 hafta sonraki toplanmamizda geldi. Koymus bebegi arabasina kaldigi yerden devam etti kadin. Anneler kayinvalideler falan cagirilmaz gel yardima diye. Her kafadan bir ses. Insan iliskilerine zarar veren adetlerimiz var kimse kusura bakmasin. O gelsin bu baksin, annen bana bunu dedi, o niye geliyor benim annem gelecek... Lohusa kadin 40 gün birakilmazmis, bu kadinlar da dogurmuyor mu, onlarin ki de yeni dogmus degil mi? Gayet sakinler, bebek dogurmayi dünyanin en önemli olayi gibi görmüyorlar. Dogum öncesi herseyi planliyorlar, anneleri falan gelecekse bile atiyorum en fazla 2-3 gün kalir dönerler. Ilk 1 haftada herseyi oturtuyorlar, gelen giden karisan laf söyleyen olmayinca da kafalari sakin huzurlu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?