Lohusa karisini yanliz birakip Sabah Eve gelen es!

Çok üzüldüm durumunuza.. Ne kendi ülkemde ne diğer ülkelerde malesef kadına hak edilen önem değer verilmiyor kadının şikayetleri önemsenmiyor çok büyük bi sebep olması lazım boğazına bıçak dayaması fiziken kafanın gözünün yarılması gerekiyor hukukun kılını kıpırdatması için. Siz bu yaşadıklarınızı burdaki polislere avukata anlatsız pırt deyip geçerler ne var bunda barışmayı iyi geçinmeyi zorlayın derler erkekte %100 hatayı bulan bir hukuk sistemi görmedim daha, bu yüzden kadınlarımız hakime olsunlar savcı olsunlar avukat polis olsunlar yoksa daha çok dert anlatırız bu sistemde. Bir kadını ancak bir kadın tam anlamıyla anlayabilir.

AHLAKSIZLIGIN dını dılı ırkı olmadıgı gıbı maalesef memleketı de olmuyor orada olsa burdada olsa aslında vıjdan merhamet en cok erkeklere yakısıyor kı gostermeye kadınından baslasın bence oyle bır evlılık yurumez ama yanlıs anlamazsanız sormak ıstıyorum hadı bırı anladım oyle bır adama ıkıncı cocuk neden yazık degılmı o melege kızmayın ne olur ama anlayamıyorum daha bırı bebeklıkten cıkmadan dıgerı zaten hayat zor oyle bır kocayla bıde o yavrulasrı bu zora neden soktunuz neyse rabbım yar ve yardımcınız olsun o adamıda ıslah etsın

Adam oğlunu dövüyor kadın gelmiş halen ayrılamam oğluma kıyamam diyor,töbe yarabbim gece gece hem gözlerim doldu acıdım çocuğa hem cinlerim tepeme çıktı

zaten bi bizimkiler evlat değil arkadaş
şurda kimi görsem evladına kıymıyo
ben salağım heralde kıyıp ayrıldım

22 yasinda böyle bi adamdan ikinci cocugu yapan kadin, ayrilmaz.
cünkü ne olursa olsun kocasi onu cok seviyor, onsuz yapamaz.

Allah sabir versin, insallah düzelir.

Ki bak yurtdisindaymissin... Komsularin filan kulaklarına giderse yada gorurse biri cocuklari elinden alirlar kalirsin bu adi herifle basbasa ozaman iste basini tastan tasa vurursn

Kanım dondu..şiddet hakaret kumar gece hayatı ne halt ararsan var adamda sen hala çocuklarıma kıyamıyorum de..Adam kıymış kiyacagi kadar zaten.o erkek musveddesinin bir benzerini yetiştirmek istiyorsan buyur yasa kocanla bir ömür boyu..ama çocuklarından hayır bekleme o zaman.ya psikopat olurlar yada sinirleri bozuk birer birey..Bu arada korkma ayrılırsan o... olmazsın. .

Oğluna kıyamazsın ya hani evladın ya manyak ya kendine güveni olmayan zavallı bir adam olacak
Kızına kıyamazsın o da babasının şerrinden ve annesinin ezilmişliğinden kurtulmak için tahminen erkenden evden kaçıp biri ile evlenip senin kaderini yaşayacak.

Kusura bakma, boşanmaya yanaşmıyor, yok evlatlarıma kıyamam diye birşey yok. Sen o çocukları babalarından koruyamazsın. O çocuklara böyle bir hayat yaşatmaya hakkın yok.

Bide sunu anlamam kendinize guveniniz yok ama hemen dogurmaya meraklisiniz kucuk yasta! Bi durun ya bakalm ne huyu cikcak evlendikten snra. Olmazsa ayril yada kendine guvenin olur cocuk oluncada kendini ezdirmezsim,kendne saygi duyarsn ayrilirsin! Ama sen kendine saygi duymuyosunki...kendni sevmiosun,cocuklarini da sevdigine inanmıyorum!

Tum yorumlari okudum. Sende tek tek oku konu sahibi. Bende birseyler duzelir diye 16 sene tahammul ettim sonuc azdikca azdi, ayrildim.. Suanda henuz gencken fazla yipranmamisken ayril kurtul. Bu kadar insan yaniliyor olamaz

Allahtan Utanmayan Kul olmaz! Kula kulluk etme! İçki kumar dayak çocuğa dayak? Din iman kalmamış... Kendini yıpratırsın birde üstüne kuma getirir Yüzsüz! İndirilsin daha fazla incilmeden bosa gitsin....

Facke! Madem dusuncemizi soyleme ozgurlugu var basi iyidi ortalari inandirci gelmedi gerisini okumak bile istemedim

Madem rengi belliydi bu çam yarmasinin ne diye ikinci çocuğu yapiyon bacim yazık değil mi sana da çocuğa da düşün kararını ver biz ne desek bos

Ne diyelim ki şimdi gerçekten söz bitti!
Yani çok korkunç olanlar da neden çekiyorsunuz? Hadi sen çekiyorsun çocuklarına çektirmeye hakkın var mı? Gerçekten 5 gün önce doğum yapmış bir kadın için çok çok çok fazla, açıkçası atlayarak okudum sinirim tepeme geldiğinden ve işte zaten bu kadar korkunç olduğundan yapacak tek seçenek kalıyor, ayrılmak. Aksi halde ömrünün bu gününden güzel geçeceğine hiç ihtimal vermiyorum, giderek de kötüleşir çirkinleşir, resti de çekmiş, başka kadınlar da dökülür yakında ortaya..
Onun ailesini boşver de, senin ailen, sana sahip çıkacak kimse yok mu?
Ailen yoksa bile sığınma evi var, oranın avukatları var, vs vs.. Yani kimsesizsen bile çare var.
Keşke ikinciyi yapmasaydınız bari, belli değil miydi böyle olduğu daha önce.. Yani, sinirim çok bozuldu gerçekten, off ki ne off!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…