Lohusa karisini yanliz birakip Sabah Eve gelen es!

Yurt dışındasınız madem orada kadın hakları yok mu Avrupa ülkelerindeyseniz o koca müsveddesini süründürürler diye biliyorum.

Sizin mesleğiniz yok mu neden bunları kendinize ve çocuğunuza reva görüyorsunuz Allah yardımcınız olsun güzel kapılar açsın inşallah

Allah akıl fikir versin eşinize, sizede sabır.. Öncelikle geçmiş olsun hayırlısıyla büyütün bebeğinizi, eşinize gelince ne yazıkki çoğu erkek sorumluluk sonusunda oldukca zayıflar, evle ilgili hersey ağır geliyor. Sizin eşinizde buna bir örnek.. Bu tarz insanların bağıra cağıra yola getirecegimizi düşünürüz ama zamanla kendimize de kötülük yapmış oluruz.. İçinizden gelmesede tatlı dil kullanmanızı etkili olacağını düşünüyorum. Haklısınız yeni doğum yapmış bir anne ve 2 yaşında bir çocuk her iş size bakıyor. Benzer durumları bende yaşadım. 4 aylık bebekle tek başıma ev tasıdım. Eşim bir kolinin uçundan tutmamıştı. Zor bir mesele. Ayrılın diyemem ama uygun dillerle konuşarak eşinizde mutlaka değişimler olacaktır

Okurken daraldım ben
Okuması bile bukadar güç iken siz neden 22 yaşında 2 çocukla bunları çekiyorsunuz ?

Bu bi şaka mı ? Hayır bunun gerçek olduğuna inanamam. Ne demek oğlunda sana benziyor kızımı alır giderim ??
Boşa bu adamı. Yoksa daha çok dayak yer çok altından kalkamaycağın hakaretler işitirsin.

Siz yapılması gerekeni gayet iyi biliyorsunuz.. Karşınızda baba-eş yok.. Cocuklarınıza bu zulum niye?

Okurken daraldım ben
Okuması bile bukadar güç iken siz neden 22 yaşında 2 çocukla bunları çekiyorsunuz ?

Şuda dikkatimi çekti ayrıca ;

''Kizini alir gidermis oglumda bana benziyomus istemiyomus hicbirimizi''

Size karşı adamın nasıl
nefreti var ki kendinden olan çocuğu bile sırf size benziyor diye onu size bırakıp terkedecek!!!!

Bukadar hakaret olacak şey değil konusahibi ,biranevvel aileniz ile konuşun en azından biraz uzaklaşın sağlıklı düşünebileceğiniz bir ortam yaratın kendinize

Bunlarda adamim diye geziniyor ya ortalıkta ne diyeyim. Arkadaşım bende yurt dışındayım.
Kadın sığınma evleri var ve gayet iyi yardımcı oluyorlar. Bir arkadas 5 kiziyla orda son derece iyi.

aslında napacağını biliyormuşsun kendin yazmışsın ne diyek.5 günlük gebe dayak yiyor bulunduğunuz ülkede yasalar yok mu kadını koruyan.

Psikopat manyak...
Ben olsam bir dakika tutmam o adamı evde.
ne gidicem anne evine, değiştir kapının kilidini, kalsın sokaklarda...
Çok afedersiniz insan demeye bin şahit lazım, hayvan desen hayvanlara hakaret.

Ay çok sinir oldum...
Rabbim yardımcın olsun ama boşanmaya yanaşmıyorsa yanaşmasın, sen boşan!
Çocuklarına yazık, nasıl bir psikoloji ile büyür onlar yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…