Lohusa karisini yanliz birakip Sabah Eve gelen es!

Canim benim cok gencsin daha ailende yurt disindami senin, yoksa bu manyak ve ailesi turkiyeden mi alip getirdiler seni ?

Bu adamin ne kocaliktan ne babaliktan nede insanliktan anladigi var keske 2. cocugu yapmasaymissin. Bundan sana bir gelecek goremedim ben , cocuklarini ayiran su sana benziyor sunu almam diyebilen suursuz ayyas kumarbaz ise yaramaz herifin teki anlasilan. Evlenmekte calismakta falan gozu yok bence onun.
S..siz birde utanmadan senin namusunla dalga gecmis dogru Allahtan basimizda kocalarimizi var dimi yoksa hepimiz fahise olurduk, suursuz pislik.
Yokmu senin orda annen baban akraban falan hangi ulkedesin ?
Su adami cekecegine bosanma davasi ac birde kadin siginma evine siddet cocugna kotu davranma Allah ne verdiye o konularda sikayet et.

Bosanmak.istiyorum AMA guveneemiyokmda bi yandan hic bi destegim yok oglumada kiyamiyorum

Asil oyle adamin yaninda heba olur o cocuklar yurt disindasin illaki vardir kadin siginma kuruluslari , yasadigin ulkenin dilini biliyormusun ? Git en azindan oturdugun yerin belediyesine basvur seni yonlendirsinler bu adam felaketin olur yoksa senin.

hemmen boşa aynı çatı altında durma bile sakın ha.çocuklarının da yüzünü sakın gösterme allahın belası pislik herif. kusura bakma canım amaacayip sinirlerim bozuldu.hayvan herif yaa

o hooo bosanmak ıcın ne beklıyosun senı dayaktan oldurmesını m yoksa cocuklarna daha fazla sıddet uygulamasını mı ne beklıyosun soylesene bı.... ıckı var kumar var fızıksel ve ruhsal sıddet var kı sadece sana da degıl cocuklarına da... ne demek oglan sana benzıyo dıye ıstemmek bu cocogu kımden yapmıssın sen.... ben olsam bırakır gelırım. daha 5 gunluk bebegınle ve o halınle ne evı temızlemeye calısıyon bırak bok gotursun evı... nıye bu kadar alttan alıyosun senın de aklına sasarım.. esın tam bır HÖDÜK...

1 dk dahi durmayın.

böyle adam olmaz olsun iyi sakin kalabiliyorsunuz hala taktir ettim sizi.

ayrıca oğlunda sana benziyor zaten ne demek ya gerizekalı mı senin adam ? anası değil misin benzeyecek tabi mala bak ya.
karşımda olsa beynini dağıtırdım.

Yurtdışında imkanlar daha çok diye biliyorduman ben.
kocanı polise şikayet et, devlete sığın. muhakkak bir şeyler yapılır.

Burda yasananlari gordukce ikinciyi yapmadigima birkezdaha ne iyi yapmamisim diyorum, malesf oylede boylede yasasakta beraber huzursuz eşe huzursuz bir aileye bir cocouk daha insani hem caresiz hemde cocouklarin yasadiklari kotu piskolojiye itiyor,ha uzuluyormuyum hemde cok, insan ister birkactane cocuk yapmak kardesler olsun falan ama malesef guvenilcek eş lazim oda mechul tabi benim icin.hicbirzman cok cocuk hic birseyi degistirmiyor,Allahim herkesin yuvasini iyi etsin

offfffff offffff icim sizlaya sizlaya okudum.hele cocuk olunca kucakta oyle yurek dayanmiyor..ya bigun biz mutlu olsak siz mutlu degilsiniz.hepimiz bigun kk ailesi olarak mutlu olsak olmazmi

Niçin bu adamı çekiyorsun?!

Hakaretler, aşağılamalar, alkol, kumar, kadına fiziksel şiddet, çocuğa fiziksel şiddet.
Adam mı o? Hayvanın erkeği bile yavrusuna şefkat duyar, şu rezil mahluka bak hele.
Bi aldatması mı eksik kalmış erkek müsveddesinin?

Böylesi bir adamdan 22 yaşında, 2 çocuk yapmaya çekinmemişsin de, boşanırsam ne yaparım diye mi düşünüyorsun?!

Çok sinirlendim of..

Neye guvenmiyorsun ki .en yakınım 2 çocuğuyla ev kira meslek yok ayrıca sağlık problemi var ama hala temizliğe bulasiga gidip ayaklarının üstünde bu türkiyede. .başka yakınım yurt dışında 8 9 yaşlarında 1 çocuğuyla bosandi..sorunları varken orda kursa gidip kendini yetistirmis 3 5 kazanıyormus evde yemek yapıp,hemde devlet desteği varmış çocuğa kendine..Türkiye ye gelmeyi düşünmüyor orda yalnız başına..ben anlamıyorum dayak kumar içki hakaret ilgisizlik sorumsuzluk..olumlu tek taraf varmi acaba.neyse ya allah hakkınızda hayirlisini versin kimseye ayrıl et demem de 2yasindaki yavruya ekmek vermeyip dayak yediği için sinirlerim alt üst oldu

Yaşadığın ülkenin şartlarını, kanunlarını iyi araştır ve bu adamla daha fazla ömrünü tüketme. Oğluna bile şiddet uygulayan adamdan her şey beklenir. Çocukların zaten küçük senden alamaz.
Namusuyla yaşayan kadına, üstelik karısına o. yakıştırması yapan adamın göreceği vardır bu kadar net söylüyorum. Gitsin de bir o.ya kapılsın da görsün gününü p.k gibi yaşamak nasıl oluyormuş.

Bosanmak.istiyorum AMA guveneemiyokmda bi yandan hic bi destegim yok oglumada kiyamiyorum

oğluna kıyamadığın için mi dayak yemesine göz yumuyorsun? bi de kıyamasan ne yapardın acaba?
kusura bakma hiç acımadım sana, bu yazdıkların gerçekse ve sen hala o evde kalmaya devam ediyorsan başına gelecek her şeyi kabullenmişsin demektir, bari birazcık annelik duygun varsa çocuklarını kurtar o piskopattan, sen dayağını ye, hakaretini işit otur, ama ekmek istedi diye çocuğuna bağırılmasına, vurulmasına izin verme.
ay çok uyuz oldum, düşündüklerimi 10 kat daha yumuşak yazıyorum şu an aslında içimden geçen keşke bir tanıdık çıksa da hangi ülkedelerse ihbar etse çocuğa uygulanan şiddeti, elinizden alınırsa aklınız başınıza gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…