Lohusa karisini yanliz birakip Sabah Eve gelen es!

Size vurması bir yana, kendi oğlundan bu denli nefret etmesi, üzerine onu da dövmesi boşanmak için geçerli bir sebep.

Bir de yavrucağız ekmek istemiş de vermemiş ya, içim sızladı. Babaymış, heh! Gel de külahıma anlat sen onu.

Bir adam karısını sevmez anlarım, ama evladını sevmemesi çok başka bir boyut. Bu adamdan her şey beklenir artık, sizi de o oğlan çocuğunu da dayaktan öldürür ben söyleyeyim. Can güvenliğiniz bile yok, eve gelmemesi falan çok hafif sorunlar emin olun. Çocuklar babasız kalmasın demeyin bence, yoksa çocuklar annesiz kalacak bu gidişle üzgünüm ama.

Çocuğuna vurmuş ,yemek vermemiş ve sen hala o adamla beraber oturuyorsun
İnanamıyorum
Sana yaptıklarına susmanı belki anlarım da nasıl oğluna vurmasına ses çıkarmıyorsun
Bunu anlıyamıyorum
Boşanabileceğini hiç sanmıyorum
Sakın başka çocuk yapma ve yapabiliyorsan az da olsa birikim yap ,
Ailenden güvenebileceğin birisi varsa yardım iste
Bu adamla ömür geçmez

Annenler nerde canım ya annenelerle paylastınmı onlar ne diyor bu ise

kaçarak mı evlendin ki dayanagım yok diyorsun?bence bosanmak istemiyorsan eşinin sözüne güvendii ailesinden birine bu konuyu anlat.o kişi de eşinle konussun.belki sorunu cözmeye yardımcı olur.yine olmuyorsa zorlamanın bir faydası yok.cocukların psikolojisi tamamen bozulur.öyle bir ailede büyümek istemezdım.

Böyle kocalarin ellerini ayaklarini bağlayip , eşşek sudan gelene kadar dövüp sonra islatip sopa ile tekrar dövüceksin !. Anlam veremiyorum bu kadini dövmek niyedir hangi zihniyet hangi mantikli aciklama bu siddeti aciklar. Birak boşan yani cekilirmi o çocuklar ne olucak, ilerde babasi gibi şiddete egilimli olucaklar. Kimsen yoksa siginma evleri var kac kurtar kendini ve cocuklarini . Gunahtir ailesinde boşanma yokta. Kumar, icki, dayak serbestmi anlamadim.... O kadar sinirlendim ki o esini Resmen kaynar kazana atmak istedim..

Hayretler icerisindeyim
Simdiye kadarki hatalarini soylemeyecegim bile
Bu tek hucreliyi polise ver, bosan

boyle b adamı essek sudan gelene kadar bı guzel dövmek gerek
sırf hobi olsun dıye !
allah nasıl bılıyosa oyle yapsın

Çocuğum için ayrılmak istemeyebilirsin ama yanlış neden mi sizden gördüğünü ilerde herkese yapacak önce Önce ark. Size ve sonra eşine ve herkese boşanmak istiyorsan önce çocukların için sonra kendin için boşanmış olucaksin bu durumda ailede olan büyüyen biri olarak bosanman tek yatak odası paylasiyorsunuz başka hiç bir şey o yüzden değişmez eş şimdi değilse 25 sene bosanirsin çocuklar büyümüş olucak işte burda hata var

Böyle tiplerden çocuk yapıp sonra bu ne biçim adam vay benim dertli başım diye konu açıyosunuz madem bu kadar kötüydü 2 çocuk yapacağına boşasaydın madem

Yok bosanmazlar. Siddet hakaret gordukce daha da cocuk yapasilari gelir. Sonra da cocuklarim icin bosanmiyorum derler. Cocuklarini dusunuyor hesapta. Hani bosanmadigi herifin doverken karsidan izledigi cocugu. O ulvi annelik duygulari cocuklari babasiz buyutmeye izin vermez ama her nasilsa bir psikopatla yasamalari sorun degildir.

Diyecek birsey bulamıyorum... cok gencsin daha cocuk yaparak cok büyük yanlış yapmışsın . Bakın hata demiyorum .Yanlışş yapmışsınız . Cünkü hata bi kere yapılır . Ama siz iki cocuk yaparak yanlış yapmışsınız. Yurt dışındasın karakola git yardım iste devlet sana iki cocugunlada bakar . Tazminat ve nafakada alırsın . Sana ve cocuga şiddet uyguladığını söyle Avrupa 'da devleti sana her türlü destek cıkar o adi kocanıda yanına yaklaştırmaz . Hangi ülkedesin ??

e tabi çocuklarına kıyamıyorsan boşanma. çocuklarının karşısında kavga edin, sonra çocuklarının karşısında dayak ye, ellerinle başını koruyup köşene büzülmeni izlesinler, çaresizliğini... babalarının hayvanlığını.... sonra hatta o çocuklar da ağlıyor diye dayak yesin.

psikolojileri ne harika olur dimi? ne de güzel yetişirler. şimdi sen boşanırsan bu çocuklar kimin dayak yiyişini seyredecek? şimdi sen boşanıp iki çocuğunu da yanına alırsan kim dövecek bu çocukları sonra? boşanılır mı hiç canım aaa

Bence derhal boşanmalısınız küçük iki çocuk ve sorumsuz baba.. İlerde iyi örnek olacağını sanmıyorum geç kalmayın derim bu adam çocuklarınıza birşey veremez

YURT disindasin buranin imkanlarini cok iyi biliyorsun
Bosanmak istesen EV MAAAS COCUK PARASI vs hersey verecek ler sana

Sen bosanmamak icin sebeb ariyosun..

Bizide bosuna sinirlendiriyosun

Yazdıklarınızı okudukca kendi yaşadıklarımı hatırladım şu an kötü oldum.Sizin yaşadıklarınızın kısmen aynılarını bende yaşadım.Biz evim,çocuklarım deyip kendimizden ödün verdikce bize yapılanları,söylenen ağır sözleri sineye çektikce aslında kendi değerimizi düşürmüşüz şimdi daha iyi anlıyorum.Bende sizin gibi boşanmayı isteyip ama eyleme geçemeyenlerdenim sonuç mu ? 25 yıl sonra boşandım,hemde bu kadar fedakarlığımdan sonra terk edilerek ve ne acıdır ki yinede bunca yılın ve 2 çocuğumun hatrına boşanmayalım diye yine çabalayan ben oldum,çabaladıkçada karşı tarafın bir taraflarını kaldırdığımla kaldım.Şimdi keşke istemekle kalmayıp cesaret edip zamanında boşansaydım da gururumu kurtarsaydım,size tavsiyem boşanmayı gerçekten istiyorsanız boşanın.İlerde benim gibi keşkelerle baş başa kalmaktansa siz daha gençsiniz hayatınızı yeniden kurabilirsiniz.Hangi ülkedesiniz benim yaşadığım ülkeyse kanunları hakkında yardımcı olabilirim.

Ailenden destek al alıp götürsünler seni.. ayrılman için her türlü nedenin var içki kumar dayak.. 2 yaşındaki çocuğa vurmak ne demek yaaa ökkküüüüüzzzz Allah kahretsin onu.. ailen sahip çıksın çocukların küçücük zor olur tek başına hareket etmen

Bu adamdan ne koca olur ne baba, başta daha sinir oldum hamile halinle avize taktirmak neyin nesi oluyor, sonra baktim vukuat çokmuş, çocuğunuza vurmasını nasıl hazmedebiliyorsunuz, eşim biraz sert davransa benim nevrim dönüyor, çocuğun yanında asla mudahele etmiuorum, oyalanmak icin odadan çıkıyorum vs, hem de eşim haklı olduğu halde... Mantigim karışma diyor ama duygularim nasıl dalgalaniyor, bu içgüdüsel bir şey bence, kendim aynı sertlikte uyarı yapınca sorun yok, ama eşim yapınca ciddi anlamda bozuluyorum... Siz nasıl sabredebiliyorsunuz?

Adamda her halt var dövme, hakaret, asagilama ,kumar,ilgisizlika.siz bilirsiniz tabiki ne de olsa sizi seviyor Bu nasıl sevgiyse artık .esin seni gerçekten seviyorsa gitsin terapi alsın iyi es ,iyi baba olsun yok olmuyorsa yaşadığın ülke kanunlarını bilene danışın ailenin desteğinde al arkana .sonra arkanaa bakmadan evlatlarinla yeni hayat kur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…