Lohusa karisini yanliz birakip Sabah Eve gelen es!

Size vurması bir yana, kendi oğlundan bu denli nefret etmesi, üzerine onu da dövmesi boşanmak için geçerli bir sebep.

Bir de yavrucağız ekmek istemiş de vermemiş ya, içim sızladı. Babaymış, heh! Gel de külahıma anlat sen onu.

Bir adam karısını sevmez anlarım, ama evladını sevmemesi çok başka bir boyut. Bu adamdan her şey beklenir artık, sizi de o oğlan çocuğunu da dayaktan öldürür ben söyleyeyim. Can güvenliğiniz bile yok, eve gelmemesi falan çok hafif sorunlar emin olun. Çocuklar babasız kalmasın demeyin bence, yoksa çocuklar annesiz kalacak bu gidişle üzgünüm ama.

Çocuğuna vurmuş ,yemek vermemiş ve sen hala o adamla beraber oturuyorsun
İnanamıyorum
Sana yaptıklarına susmanı belki anlarım da nasıl oğluna vurmasına ses çıkarmıyorsun
Bunu anlıyamıyorum
Boşanabileceğini hiç sanmıyorum
Sakın başka çocuk yapma ve yapabiliyorsan az da olsa birikim yap ,
Ailenden güvenebileceğin birisi varsa yardım iste
Bu adamla ömür geçmez

Annenler nerde canım ya annenelerle paylastınmı onlar ne diyor bu ise :olamaz:

kaçarak mı evlendin ki dayanagım yok diyorsun?bence bosanmak istemiyorsan eşinin sözüne güvendii ailesinden birine bu konuyu anlat.o kişi de eşinle konussun.belki sorunu cözmeye yardımcı olur.yine olmuyorsa zorlamanın bir faydası yok.cocukların psikolojisi tamamen bozulur.öyle bir ailede büyümek istemezdım.

Merhaba kizlar yeni uyelik aldim digeinin sifresini hatirlamadigim icin

Kafam cok karisik toparlamaya calisicam

Aslinda yapmam gerekenin ne oldugumu biliyorun ama sanirim destege ihtiyacim var

22 yasindayim evliyim 2 cocugum var yurtdisinda yasiyorum

Konu su

Suan baya stresli gecen ev tasima asamasindayiz bi hafta once esimle tavana avizeyi takmaya calisiyoruz es denilcek bi yani kalmadi ya neyse bana agir geldigi icin basim dondu birakmak zorunda kaldim bu arada 37 haftalik hamileyim o zaman

Ilk nokta basladi soylenmeye ne ise yararmisim ben biseyi bile tutamiomusum vs bi Ton laf yedim zaten basim donuyo zten stresten agrim var cok zoruma gitti o kadar kotu oldumki kustum bile

Neyse biraz yatisti ortam aksamina uzaniyorum birden suyum geldi doguma 20 gun vardi o gece kizim dogdu

Ogluma bakicak biri olmadigi icin 2 gun kalip ciktim Hastaneden

Bi yandan agrim var bi yandna cocuklarla ilgilenmeye calisiorum EVi yerlestirmeye calisiorum daha dinlenemedim bile

Asil kiyamet gecen gece koptu
'Esim' aksam 5te isten geldi yemek yedk hemen gelicem diye cikti. Ben tabi yine EV isleriyle evde iki cocukla yanliz biri iki yasinda biri 5 gunluk. Neyse tamam ustune gitmedim calisiyo sonucta tu. Gun gitsin kafa dagitsin dedim
Aksam saat 9 bu bana yaziyo gelicem kahvedeyim raki iciyoruz! Bisey olursa hemen ara falan diye cevap vermedim
Bi saat gecti tutamadim Artik kendimi Bus efer ben yazdim zaten uzun zamandir aramiz kotu farkli farkli problemler yuzunden

Onu Artik istemedigimi zaten bana hic destek olmadigini varsa yoksa kendi icin yasadigini sali gun avukata gidicegimi ve onu hic sevmedigimi yazdim

Alttan Aldi beni sevdigini vs soyledi herzamanki gibi tabi inanmiyorum

Saat 2 aradi beni taksi yollamma icin ona ben orali olmadin hic umursamadim

Arada yazyio ariyo tabi sabaha kadar

Saat Sabah 7! Eve geldi guya arabada yatmis komsu gormus utanmista gelmis

Geldi sariliyo uzuldugunu neden Boyle yaptigimi soruo ben cektim.kendimi

Aksama kadar Boyle gitti yattik uyuduk zaten aksam oldu bu kez araba mihabbeti acildi beyefendi yeni araba istiyo dshs cok borca girmemiz gerekicek e henuz daha 2/aydir calisiyo

Ben seninle o kadar borca girmem dedim
Iste tamda burda koptu acti agzini yumdu gozunu senmisin bunu dixen neden ben karar veriomusum sanki benmi oduyomusum! Tum gelirimi Eve yatiriorum o gecen ay 1400 Maas almis 400u kumara atmid bile ayni gun bunuda burda ititaf etti bana tam maasini alamadigini soylemisti
Tum hesap isleri bende bu arada

Neyse devam edelim ben ne bicim bi kadinmisim koca gun yatakta yatixomusum evi yerlestirememisim KAC gundur (5 gun olmus dogum yapali insaf) yemek yokmus temizlik yokmus bi guleryuz yokmus ( sanki adamin yuzunungordugumuz var aksam 10dan once ve gelmez) cunku cok onemli arkadaslatri var onlarla gorusmesi lazim ya ! Bizim evde ne Halde oldugumuz onemsiz oglum 2 yasinda tum gun Baba Baba diye sayikliyo alipta simdiye kadar iki kere Parka cikarmisligi yoktur cunku o hep yorgun hep mesgul AMA bi Telefon gelsin kosa kosa gider

Hepsini hatirlamiyorum bile
Toparlayabildigim kadarini yazicsm
Igreniyomus benden
Hic aynaya bakmiyomusummu
Insanliktan cikmisim
Onun hayatina karisamazmisim
Bu evde hic emegim.yokmus herseyi o tasimis o kurmus ben ne yapmisim
Anamin evine gideyimmis
Oda beni sevmiyomus basimizda ben o.... Olmayim diye durmaya calisiyomus!
Kisa zaman once bosanan bi arkadasim.var onu ornek verip durdu ona ozenme onun gibi o... Olmaya.meraklanma falan diye
Sonra birden ustume yurudu oglum kucagimda kafami yumruklamaya basladi
Ben hakarete doymuyomusum dayak istiyomusum
Kizini alir gidermis oglumda bana benziyomus istemiyomus hicbirimizi
Bunlari soylenirken firinda ekmek pisiyodu oglumds istedi diretti durdu vermicem diye yavrum Mama Mama fixe agladi 10 DK

Boyle gitti dahada yazamicam dusunebilirsiniz heralde sonra bisey olmamis gibi davraniyo

Nerden baslamam getektigini bilmiyorum bize Eve herseye zarar verio dun ogluma bile vurdu agliyo diye! Nefret bile etmiyorum Artik bombos icim ayrilmaya yanasmiyo cok sevmiyomus guya sinirlenince Boyle yapiyonus biliomusun zaten onu beni aldatmamis KI ayrilmak icin sebep yokmus onlarin ailede ayrilmak diye bir sey yokmus aile yapisi uxgun degilmis
Evdende o gitmezmis ikimizde cekiyoruz Boyle
Böyle kocalarin ellerini ayaklarini bağlayip , eşşek sudan gelene kadar dövüp sonra islatip sopa ile tekrar dövüceksin !. Anlam veremiyorum bu kadini dövmek niyedir hangi zihniyet hangi mantikli aciklama bu siddeti aciklar. Birak boşan yani cekilirmi o çocuklar ne olucak, ilerde babasi gibi şiddete egilimli olucaklar. Kimsen yoksa siginma evleri var kac kurtar kendini ve cocuklarini . Gunahtir ailesinde boşanma yokta. Kumar, icki, dayak serbestmi anlamadim.... O kadar sinirlendim ki o esini Resmen kaynar kazana atmak istedim..

Hayretler icerisindeyim
Simdiye kadarki hatalarini soylemeyecegim bile
Bu tek hucreliyi polise ver, bosan

boyle b adamı essek sudan gelene kadar bı guzel dövmek gerek
sırf hobi olsun dıye !
allah nasıl bılıyosa oyle yapsın

Çocuğum için ayrılmak istemeyebilirsin ama yanlış neden mi sizden gördüğünü ilerde herkese yapacak önce Önce ark. Size ve sonra eşine ve herkese boşanmak istiyorsan önce çocukların için sonra kendin için boşanmış olucaksin bu durumda ailede olan büyüyen biri olarak bosanman tek yatak odası paylasiyorsunuz başka hiç bir şey o yüzden değişmez eş şimdi değilse 25 sene bosanirsin çocuklar büyümüş olucak işte burda hata var

Böyle tiplerden çocuk yapıp sonra bu ne biçim adam vay benim dertli başım diye konu açıyosunuz madem bu kadar kötüydü 2 çocuk yapacağına boşasaydın madem

Yok bosanmazlar. Siddet hakaret gordukce daha da cocuk yapasilari gelir. Sonra da cocuklarim icin bosanmiyorum derler. Cocuklarini dusunuyor hesapta. Hani bosanmadigi herifin doverken karsidan izledigi cocugu. O ulvi annelik duygulari cocuklari babasiz buyutmeye izin vermez ama her nasilsa bir psikopatla yasamalari sorun degildir.

Diyecek birsey bulamıyorum...:KK43: cok gencsin daha cocuk yaparak cok büyük yanlış yapmışsın . Bakın hata demiyorum .Yanlışş yapmışsınız . Cünkü hata bi kere yapılır . Ama siz iki cocuk yaparak yanlış yapmışsınız. Yurt dışındasın karakola git yardım iste devlet sana iki cocugunlada bakar . Tazminat ve nafakada alırsın . Sana ve cocuga şiddet uyguladığını söyle Avrupa 'da devleti sana her türlü destek cıkar o adi kocanıda yanına yaklaştırmaz . Hangi ülkedesin ??

e tabi çocuklarına kıyamıyorsan boşanma. çocuklarının karşısında kavga edin, sonra çocuklarının karşısında dayak ye, ellerinle başını koruyup köşene büzülmeni izlesinler, çaresizliğini... babalarının hayvanlığını.... sonra hatta o çocuklar da ağlıyor diye dayak yesin.

psikolojileri ne harika olur dimi? ne de güzel yetişirler. şimdi sen boşanırsan bu çocuklar kimin dayak yiyişini seyredecek? şimdi sen boşanıp iki çocuğunu da yanına alırsan kim dövecek bu çocukları sonra? boşanılır mı hiç canım aaa :anne::kızgın:

Aslinda yapmam gerekenin ne oldugumu biliyorun ama sanirim destege ihtiyacim var

Konu su

Suan baya stresli gecen ev tasima asamasindayiz bi hafta once esimle tavana avizeyi takmaya calisiyoruz es denilcek bi yani kalmadi ya neyse bana agir geldigi icin basim dondu birakmak zorunda kaldim bu arada 37 haftalik hamileyim o zaman

Ilk nokta basladi soylenmeye ne ise yararmisim ben biseyi bile tutamiomusum vs bi Ton laf yedim zaten basim donuyo zten stresten agrim var cok zoruma gitti o kadar kotu oldumki kustum bile

Neyse biraz yatisti ortam aksamina uzaniyorum birden suyum geldi doguma 20 gun vardi o gece kizim dogdu

Bi yandan agrim var bi yandna cocuklarla ilgilenmeye calisiorum EVi yerlestirmeye calisiorum daha dinlenemedim bile

'Esim' aksam 5te isten geldi yemek yedk hemen gelicem diye cikti. Ben tabi yine EV isleriyle evde iki cocukla yanliz biri iki yasinda biri 5 gunluk. Neyse tamam ustune gitmedim calisiyo sonucta tu. Gun gitsin kafa dagitsin dedim
Aksam saat 9 bu bana yaziyo gelicem kahvedeyim raki iciyoruz! Bisey olursa hemen ara falan diye cevap vermedim
Bi saat gecti tutamadim Artik kendimi Bus efer ben yazdim zaten uzun zamandir aramiz kotu farkli farkli problemler yuzunden

Onu Artik istemedigimi zaten bana hic destek olmadigini varsa yoksa kendi icin yasadigini sali gun avukata gidicegimi ve onu hic sevmedigimi yazdim

Aksama kadar Boyle gitti yattik uyuduk zaten aksam oldu bu kez araba mihabbeti acildi beyefendi yeni araba istiyo dshs cok borca girmemiz gerekicek e henuz daha 2/aydir calisiyo

Iste tamda burda koptu acti agzini yumdu gozunu senmisin bunu dixen neden ben karar veriomusum sanki benmi oduyomusum! Tum gelirimi Eve yatiriorum o gecen ay 1400 Maas almis 400u kumara atmid bile ayni gun bunuda burda ititaf etti bana tam maasini alamadigini soylemisti

Neyse devam edelim ben ne bicim bi kadinmisim koca gun yatakta yatixomusum evi yerlestirememisim KAC gundur (5 gun olmus dogum yapali insaf) yemek yokmus temizlik yokmus bi guleryuz yokmus ( sanki adamin yuzunungordugumuz var aksam 10dan once ve gelmez) cunku cok onemli arkadaslatri var onlarla gorusmesi lazim ya ! Bizim evde ne Halde oldugumuz onemsiz oglum 2 yasinda tum gun Baba Baba diye sayikliyo alipta simdiye kadar iki kere Parka cikarmisligi yoktur cunku o hep yorgun hep mesgul AMA bi Telefon gelsin kosa kosa gider

Igreniyomus benden
Insanliktan cikmisim
Anamin evine gideyimmis
Kisa zaman once bosanan bi arkadasim.var onu ornek verip durdu ona ozenme onun gibi o... Olmaya.meraklanma falan diye
Bunlari soylenirken firinda ekmek pisiyodu oglumds istedi diretti durdu vermicem diye yavrum Mama Mama fixe agladi 10 DK

Boyle gitti dahada yazamicam dusunebilirsiniz heralde sonra bisey olmamis gibi davraniyo

Nerden baslamam getektigini bilmiyorum bize Eve herseye zarar verio dun ogluma bile vurdu agliyo diye! Nefret bile etmiyorum Artik bombos icim ayrilmaya yanasmiyo cok sevmiyomus guya sinirlenince Boyle yapiyonus biliomusun zaten onu beni aldatmamis KI ayrilmak icin sebep yokmus onlarin ailede ayrilmak diye bir sey yokmus aile yapisi uxgun degilmis
Bence derhal boşanmalısınız küçük iki çocuk ve sorumsuz baba.. İlerde iyi örnek olacağını sanmıyorum geç kalmayın derim bu adam çocuklarınıza birşey veremez

YURT disindasin buranin imkanlarini cok iyi biliyorsun
Bosanmak istesen EV MAAAS COCUK PARASI vs hersey verecek ler sana

Sen bosanmamak icin sebeb ariyosun..

Bizide bosuna sinirlendiriyosun

Yazdıklarınızı okudukca kendi yaşadıklarımı hatırladım şu an kötü oldum.Sizin yaşadıklarınızın kısmen aynılarını bende yaşadım.Biz evim,çocuklarım deyip kendimizden ödün verdikce bize yapılanları,söylenen ağır sözleri sineye çektikce aslında kendi değerimizi düşürmüşüz şimdi daha iyi anlıyorum.Bende sizin gibi boşanmayı isteyip ama eyleme geçemeyenlerdenim sonuç mu ? 25 yıl sonra boşandım,hemde bu kadar fedakarlığımdan sonra terk edilerek ve ne acıdır ki yinede bunca yılın ve 2 çocuğumun hatrına boşanmayalım diye yine çabalayan ben oldum,çabaladıkçada karşı tarafın bir taraflarını kaldırdığımla kaldım.Şimdi keşke istemekle kalmayıp cesaret edip zamanında boşansaydım da gururumu kurtarsaydım,size tavsiyem boşanmayı gerçekten istiyorsanız boşanın.İlerde benim gibi keşkelerle baş başa kalmaktansa siz daha gençsiniz hayatınızı yeniden kurabilirsiniz.Hangi ülkedesiniz benim yaşadığım ülkeyse kanunları hakkında yardımcı olabilirim.

Konu su

Igreniyomus benden
Insanliktan cikmisim
Anamin evine gideyimmis

Ailenden destek al alıp götürsünler seni.. ayrılman için her türlü nedenin var içki kumar dayak.. 2 yaşındaki çocuğa vurmak ne demek yaaa ökkküüüüüzzzz Allah kahretsin onu.. ailen sahip çıksın çocukların küçücük zor olur tek başına hareket etmen

Bu adamdan ne koca olur ne baba, başta daha sinir oldum hamile halinle avize taktirmak neyin nesi oluyor, sonra baktim vukuat çokmuş, çocuğunuza vurmasını nasıl hazmedebiliyorsunuz, eşim biraz sert davransa benim nevrim dönüyor, çocuğun yanında asla mudahele etmiuorum, oyalanmak icin odadan çıkıyorum vs, hem de eşim haklı olduğu halde... Mantigim karışma diyor ama duygularim nasıl dalgalaniyor, bu içgüdüsel bir şey bence, kendim aynı sertlikte uyarı yapınca sorun yok, ama eşim yapınca ciddi anlamda bozuluyorum... Siz nasıl sabredebiliyorsunuz?

Adamda her halt var dövme, hakaret, asagilama ,kumar,ilgisizlika.siz bilirsiniz tabiki ne de olsa sizi seviyor Bu nasıl sevgiyse artık .esin seni gerçekten seviyorsa gitsin terapi alsın iyi es ,iyi baba olsun yok olmuyorsa yaşadığın ülke kanunlarını bilene danışın ailenin desteğinde al arkana .sonra arkanaa bakmadan evlatlarinla yeni hayat kur...

X