Lohusa kafası

Amann boşver..
Ben dogumhaneden çıktım, odaya geçtim bana da aynısını söylediler.
Şimdi hamile kaldığım kilodan daha zayıfım, herkes nasıl kilo verdin diyor.
Vakti gelince sende verirsin, hiç acele etme.

Tatlım allah anali babalı büyütsün süper tarifle geldim benim sutum vardı ama sagip kaldırıyordumbazen bazen hiç olmazdı neyse her akşam sıcak süte bir yemek kaşığı tahin koyup ictim gece yatarken yaptım bunu hem süt arttirici hem metabolizma hızlandırıcı kilo vermene yardımcı olur sütunde artar kesinlikle dene sutu sıcak yap soğukta tahin karışmıyor süte

Keyfinizden emzirmediniz gibi bir durum yok bunu siz de biliyorsunuz zaten. Lütfen insanların sözlerine kulak asıp kendinizi daha fazla yıpratmayın. Eğer bundan sonra emzirmek istiyorsanız en büyük düşman bu stres sıkıntı üzüntü zaten. Bebeğinizi sizden daha fazla kimse düşünemez. Ayrıca önce siz sağlıklı huzurlu olmalısınız. İyi olmazsanız nasıl ilgileneceksiniz ki onunla?

Bebeğiniz gerçekten emmek istemiyor sütünüzde bitti diyelim. Eee dünyanın sonu mu bu? Mamayla büyüyen çocuklarda gayet sağlıklı. Süt arttırmak için gerekli temel şeyleri de yazmışlar zaten. Sağlıkla büyütün inşallah

Kadın Doğum ve çocuk hastanelerinde, sağlık müdürlüğü bünyesinde eğitici sağlık personelleri tarafından ücretsiz olarak, emzirme ve anne sütü danışmanlığı hizmeti verilir. Sizde bu hizmetten yararlanabilirsiniz.
Yalnız, bu işte belirleyici unsur, sizin istekli olmanız ve çaba göstermenizdir.Annenin isteği ve çabasıyla meme reddi yapan bebekler bile meme emmeye geri başlıyorlar. Onun için yılmayın ve asla moralinizi bozmadan emzirmeye devam edin. İşin teknik ve takip kısmında eğitimcilerin yaptığı önerileri uygularsınız.Bebeğinizi mutlu, huzurlu ve sağlıkla büyütmenizi dilerim.

Ayy aynı şeyi yaşadım yıllardır urtiker gelir.gider lohosalikta yine tuttu hamilelikte yüzüm gözüm siserdi ilaçta icemiyorsun.doktor.kontrolunde iğne vurulurdum bebeisler.dogdu üç ay boyunca kaşınmaya devam ettim emzirmeye çalıştım ne geldiyse doktora gidince bir hafta ara ver dedi zaten az süt baktım bebislerin tam red zamanları bu arada ikizler.tekrar verim dedim çok bilmişler ayy verme şehirlerin dök sütü sanki oluk.oluk süt alıyorsa dokimyani şuan 2yasindalar hala hata mı ettim diye düşünüyorum ama sagliklilar çok şükür sende aorun etme artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…