Arkadaşlar iyi akşamlar. 80 gün önce doğum yaptım gebelik ürtikeri gibi bişeye tutuldum. Doğumdan sonra 6 gün emziremedim kullandığım ilaçlar yüzünden sağdım döktüm sütü. Sonra iyileşmeden toplum baskısı mama verme emzir dediler emzirmeye başladım. Ürtikerim arttıkça arttı geceleri bebem ağladıkça kaşındım da kaşındım bacaklarımdan kanlar aktı . Cildiyeye gittim kortizon başladı bi 20 gün de öyle emziremedim. Şimdi yargılayanlar çıkacaktır ama emzirmekten soğudum sütüm bitti gibi diyebilirim yani günde toplam 30 cc çıkıyo. Bebeğim de verdiğimiz aralar nedeniyle meme düşkünü olmadığı için sanırım ben de uğraşmak istemedim. Kendimi bazen inanılmaz suçlu hissediyorum uğraşsaydım belki bağlanırdı diye ama sonra bi emzireyim diyorum kavga ediyo resmen benimle memedeyken. Bi de insanlar sürekli tatlı çikolata ye diyolar zaten kilom var ve kilodan dolayı dizlerim ve belim ağrıyo. Sonra diyorum acaba çikolata ve tatlı yemediğim için mi sütüm azaldı. Bi yandan vicdan azabı yaşayıp bi yandan demek ki bu kadarmış deyip kabulleniyorum sonra yine vicdan azabı. Memeye bağlı olmayan bebeği memeye alıştırabilir miyim tatlı çikolata yemeden de sütüm gelir mi tecrübeliler yardım eder misiniz