Lohusa kafası v.s Anne terörü

Lohusa tam tersi sicaklar terler durur. Disari cikinca ne enfeksiyonu kapacagiz allah askina. 20 gun olmus sezeryan dikisi iyilesmistir.
Cocuk dogurdum diye pimpiriklenip evden cikmamak depresyona sebep oluyor. Bebegini alip alip gezenler daha mutlu.

Annenize lütfen annelii bırak sen bunlarii uyguladığını göre anne değilsin de dediniz mi

benim annem uygulamamis ama uygulayan kayinvalidem 21 sene mide sikintisi yasayan ve en son lenfomadan kaybettigi oglu icin keske uygulamasaydim der. Esimin de obezite problemi var. Baska sorunuz?

Dso bununla ilgili gayet net ifadeler iceriyor. Bir saglikcinin saglik bakanliginin yayinladigi seyler disinda tavsiyeler vermesini asla dogru bulmuyorum.

Siz blrsnz ne diyim haklısınız ozmn

yeterince sicak basiyor bizi zaten yun kazagin ustune birde yun yelek giymenin hic geregi yoktu bence.
sanki kara kışta sokakta kalmisiz gibi evin ici zaten 26 27 dereceleri goruyor inatla giy ha giy demenin bir anlami yok.
babannem ebeydi cok iyi proflarla calisiyordu ozamanlar dr lar kendileri cocuk dogar dogmaz sekerli su verirlermis ki cocuk sarilik olmasin diye hatta benim sekerli suyumu dr kendi icirmis
bazi konularda ne varsa eskilerde var ona evet ama yok al basacak kirmizi giy yok 40 gun balkona bile cikma camdan kafani uzatma vs bunlar abarti seyler

TM olur başka soru da yok cvpta yok bir söz var çok severim inan sana değil kastım bilmeyip biliyormuşcasina konusnla sohbeti kestim

Hepsi doğru demedim bakın babaannenizde demiş doktor eşim kendi cocugina şekerli suda verdi bana yelekte giydirdi her doktorun savundugu şeyde aynı değil oyuzden. Tıpta iki kere iki dört değil derler ama tabiki sıkmamak gerek her bünye farklı kişi bu şekilde rahatsız oluyorsa çıkip gezmek rahatlatiyrsa tabikide gezer yada yelek giymez

bizim annelerin genlerinde sıkmak var maalesef.
mesela bir gun usudum kazagimin ustune yelek giydim kendim
aha noldu usudun demi biz dana dedik diyorlar, e dedim demek ki ihtiyac duyunca kendim giyiyorum yani cocuk degilim kendimi takip edebiliyorum ne boguyorsunuz insani.

Uzulme aglama gercekten onlar bizi oyle buyutmus benim annemde ben kucukken doktor ona hickirdigimda limonlu su ver demis hem c vitamini hemde pamukcuk olmaz diye bende bi iki verdim sonra doktora sordum verme dedi. Yine muskat ayni sekilde kizim hem kolik hem alerjikti biz bunu bilmeden herseyden medet umardik yine muskatida denedik sonra internette zararlarini okudum ayni sekilde onuda kestik. Annemde aman simdi hersey farkli biz sizi boyle buyutmedik der. Yine ne varsa annede vardir kirma kalbini sende lohusasin biraz alingan oluyo insan baktin cok israr ediyo doktoruna sor o soyler zaten annende duyup israr etmez. Saglikla buyutun cocugunuzu

Ucakla 2-3 saatte varir evine. O kadar yol araba ilede tehlikeli. Bu şekilde olmaz çünkü. Sütün kesilir ve depresyonun çok kötü olur. Evladin ilk bebeklik zamani hep içinde ukte kalir.

Sabır diliyorum tez zamanda evine gider siz de rahat edersiniz umarım, bu yardım etmek değil başkasını karalayıp kendini cilalı göstermektir ben bu söylediklerinizin benzerini eşimle yaşadım hala da yaşıyorum yardım etmediği gibi bilip bilmeden konuşur kendini haklı çıkarır, bi aşıya mi götürmüş yoo bi hastalığında yanımızda mi olmuş yoo uykusuz ac mi kalmış yoo ama dertli biz dert yanan onlar.. ay bi anımı anlatayım kayinvalifemlere gitmiştik tatile kv çöp kovası kullanmaz poşet koyar tezgaha ben de poşet göremeyince çocuğun bezini tezgaha koymuş bulundum küçük bebek bi damla kaka zaten kokmaz etmez.. neyse 2,5 yıl geçti kendi evinin kirine bakmadan onun bunun balkonundaki çöpün içindeki çocuk bezlerini konuşur velhasıl kusur görmek isteyen her türlü bulur siz dört dörtlük olsanız da o lafları 4 4 lük olduğunuz için zaten yersiniz de.. benimki de o hesap evde kusur bulamadı bana laf atar gibi milletin çöpünü anlatıyor nereye koyalım çöpü oturma odasına mi şehir burası köy değil çöp atılma saati diye bir şey var anlatamazsınız anlamazlar .. kendi evinin kirini kimse anlatmamış biz ayiplasak ayıbı çok ama ona göre ayıp bana göre ayıplı değil. Biraz he deyin geçin bildiğinizden geri kalmadığınizi görünce pes edecektir anneler kızlarını rakip olarak olarak bunu da bir tarafa koyun lazım olur.

İyi ki sizinle karşılaşmamışız. Çok şanslıymışım ki gerçekten işinin ehli doktorlarla ve hemşirelere yolum kesişmiş

20 gün epey fazla bile olmuş.bir sekilde sizinde artik bebekle yalniz kalip alismaniz lazim. Ben ikinci dogumdan sonra annem eve gidince aglamistim birkac gun. Yani o psikolojiler anlatılmaz yaşanır. Sonra alisiyorsun ve kimseyi yaninda istemiyorsun. 3 cesit yemek olmasin 1 cesitle de karin doyar. Temizlik 4x4 olmasin ortalık toplu olsun bir supurge bir bulasik camasir temiz olsun gene yeter

Anneniz bir hasta
Égoïst, dominante bir yapisi var
Ama senin yaninda kaliyosa sana destek ciksin diye, cocugu oldursun diye degil.
Bende annemi coook severim ama anlasamayiz cunku kafa yapimiz bir degil, dominant degildir ama senin annen gibi kafasinin dikine giden inat bir kadindir. 3ay once dogum yaptim
Ben kalmasini istemedim, sadece asagi yukari hergun veya iki gune bir geldi gitti sagolsun boylesi cok iyi gecti cok sukur
Gonderin annenizi
Lohusa kadindan hic anlamiyo

Sezaryenden sonra 5. Gun esim markete gidelim dedi. Evde bunalmistim. Markete gittik yuruyerek ne iyi geldi.

lohusalikta biz bu kadar katiyiz zaten. Avrupada hic boyle bir sey yok
Bu lohusalik sadece biz turklerde var sanirim
Bu arada avrupada yasiyorum, bir cok farkli kulturdzn insanlarla ic ice oldum ama bizim 40lisin yapma 40lisin cikma seyisini gormedim.
Ben ciktim, yani oyle zirt pirt degil ama isim oldugunca ciktim. Doktor kontrolune, ormana temiz hava almaya ciktim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…