Vazgeçemez, ki burada basit bir trip var. Ağır bir olay olur, orada gerekirse vazgeçer de (Aslında vazgeçmek de değil, ağırlığını koyma hali olur, gelen başını önüne alır gelir)
Trip de yalnız bu zamanda atılmayacak trip. Kv ve kpciğinizin hassas duyguları hemen de incinivermiş şu hale bakın, siz loğusa halde milleti eğlerken, rahatsız olurken, aman idare edeyim diye hem kendinizi hem de el kadar bebeciğinizi sıkarken sizin duygularınızı niye düşünememişler? Çok sapıtıyor bazı kvler vallahi.
Loğusa kadının evinde yatılı işi ne ya kpin?
Bakın ben benzerini yaşadım; şöyle ki, benim anne dominant bir kadın, sizin anneniz gibi çekilivermez, aman ağzımızın tadı bozulmasın demez; bilakis herkes ağzının tadını bilsin ayarı çeker. Kvm genç benim, eşim tek çocuğu, nasıl hevesli. Kadını da severim, öyle oturayım bana hizmet et kafası yoktur; geldi ben loğusayken annemle beraber koyun koyuna uyudular 15-20 gün
Her şeyime de yardımcı oldular Allah razı olsun.
Ancak az kaba, düşünemeyen yönü de var. Benim kpi de çağırmış, ben de sanıyorum bebe görüp gidecek. Adam bavuluyla çıktı geldi. Ki annem direkt olaya müdahale etti. "Beyler bizim tarafa geçsin yatsınlar olmazsa, loğusa kadın rahat edemez" dedi. Ki babam gelmiyor yav kalmaya, kp kim?
Bir şey diyemedi ama bozuldu tabi.
Ben tesettürlü de değilim siz gibi, canım yanarken utanır mıyım utanmaz mıyım vallahi onun da derdine düşemem. Kpler bi dışarı çıktılar, zaten yaz günüydü, altımda bir don bir tayt aha da başka yok. Memeler fora- kah sutyenli, kah ateş bastı ayh diye taytı atmışım, evin içinde takılmaya geçtim öyle daktilo başında bekleyen Şener Şen gibi.
"Aha gel çağır kpleri çağırabileceksen" dercesine. O meşazı aldı zaten o an ve değil kpin gelip kalması, kendi bile kaçacak delik aradı an geldi.
Yav can derdindeyim ben, meme uçlarım yara olmuş ağzım yüzüm değişir emzirirken acıdan, ter basar, oradan oraya dönerken her yanım sızı içinde, çekemem kimsenin nazını kaprisini. Çeken beni çeksin, çekemeyen gitsin; gelin diye gül dökmedik yollarına. Utanmam, itina ile utandırırım valla.
Bakın yineliyorum, taviz vermeyin.