- 14 Haziran 2023
- 6.383
- 5.200
- 23
Aslında eşim ilk hamileliğimde aynı anlattıkların gibiydi. Bir dediğimi iki etmezdi beni üzmemeye özen gösterirdi. İlk gebeliğim ikizdi erken doğum oldu ikisinide kaybettim inanır mısın eşim bende daha çok üzüldü. Rabbimin bir bildiği vardır elbetEşinle eskisi gibi olamamak eşinle alakalı bir durum bence. O nasıl biri bu konuda? İnstagramda görüyorum yani. Karısı hamile iken ya da doğum yaptıktan sonra onunla çok güzel ilgilenen, sürprizler yapan, öpen koklayan eşleri var. Bilmiyorum ne kadar gerçek ama hani bu kadar olmasa da sana olan ilgisini kaybetmeyecek bir eşin varsa bebek değiştirmez. Belki daha da bağlar sizi birbirinize. Ama bebekle istediğin yere rahat gitmek, istediğin şeyi rahat yapmak tabi ki kısıtlanıyor biraz artık. Yani biz 3 aylığız. Şu an öyle. Belki 7-8 aylık olunca bir yık daha rahatlarım. Şu an sürekli uyku, kucak ve meme isteğinde olduğu için.
Bi de şöyle düşün. Bir çanta almak için bir ücret ödüyoruz. Daha kaliteli ve güzelse çanta daha da yüksek ücretler ödüyoruz. Belki içimiz acıyor o parayı verirken ama karşılığında istediğimiz güzel şeye sahip oluyoruz. Bu da öyle bsey. Rahat uyuyamamak, rahat hareket edememek, ona göre programlanmak bebeğimiz karşılığında ödediğimiz bir ücret gibi. Karşılığında ama dünyalar güzeli bir evlat sahibi oluyorsun. Umarım sen çok daha güzel yaşarsın bu zamanları
Çok güzel örnek verdin aslında. Kendime getirdi diyebilirim. Dediğim gibi çoooook istiyorum olmasını ama işte korkular hep oluyor.
İnşallah sende evladını afiyetle sağlıkla mutlulukla büyütürsün