- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
Konuyu ilk yazdığımda kendimi o kadar kötü hissediyordum ki. Çünkü ağlama krizlerim, huzursuzluklarım bir kenara bebeğe karşı bağlanma problemini bir tek ben yaşıyorum zannediyordum. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Bir anne nasıl böyle hissedebilir diyordum ama sonradan öğrendim ki böyle hisseden çok anne varmış.size kocaman sarılıyorum ve bu hislerinizi korkusuzca yaşayıp anlattığınız için de tebrik ediyorum. İnanın sizi gibi hisseden kadınlar hiç az değiller. Öncelikle böyle hissetmeniz de böyle hissettiğiniz için kendinize kızmanız da o kadar normal ki. Ama hepsi yavaş yavaş azalacak. Yerini tatlı endişeler heyecanlar alacak. Endişeler kaygılar bitmeyecek ama siz alışacaksınız. Bebeğinize de anneliğe de alışacak bir noktada keyif almaya başlayacaksınız. Tabiki çok sıkıldığınız, bunaldığınız, nefes almak istediğiniz zamanlar da olacak ama annelik böyle bir şey zaten. Umarım yanınızda anlayışlı bir eşiniz ya da yardım edecek biri vardır. Annelik çocuğunuz ister 1 aylık olsun ister 20 yaşında olsun her yaşta gerçekten zor ama bir o kadar da keyifli çünkü karşınızda sizi koşulsuzca seven bir canlı var. size de miniğinize de kocaman sevgiler gönderiyorum.
Şu an yanımda eşim var bana yardımcı olan. Çalışmıyor. Sürekli benimle. 5 gün sonra da anne babam gelecek inşallah. İlk 1 ayını eşimle beraber geçirdik. Annemler gelince daha da rahatlayacağım inşallah. Onların geliş zamanının yaklaşması bile içime huzur veriyor
Çok teşekkür ediyorum