Bebeğim erkekmis 🩵 hislerinize güvenin ☺️

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
319
121
18
Merhaba kızlar. Bugün yani 16+4'te bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. Daha doğrusu biliyordum ama netlestirmis oldum diyelim. ☺️ Rahme düştüğü ilk günden beri erkek olduğunu biliyordum. Ondan bahsederken bile ağzımdan hep "oğluşum" kelimesi çıkardı istemsizce. Allah soyletti heralde derdim ☺️ bu benim isteğim vs. değildi. Ben Allah'tan hep sağlıklısını diledim tabii ki. Evlenmeden once hep kız hayalim vardı hatta 😄 ama o kadar kuvvetliydi ki hissiyatım bazı eşyalarını aldık,elim hep erkek esyalarina gitti alırken ☺️ doktorum bile annenin hissettigi genelde doğrudur dedi bugün. Yani demem o ki; bir şekilde hissediyorsunuz, artık Allah tarafindan annelere verilen bir özellik mi bilmiyorum ☺️

Belirtilerimden biraz bahsedeyim:
Benim cildim bayağı bir etkilendi. Her yerimde bir şey çıktı diyebilirim. Buna genelde kız belirtisi derler ama sanırım cinsiyete özgü bir şey değil. Tamamen vücudunuzun hormonları nasil karşıladığıyla alakalı.

İlk trimesterde hiç kilo almadım. 15. haftadan itibaren 1,5 kilo almışım.

Göbegimde tüylenme oldu ve ne yalan söyleyeyim biraz kıllanma artışı yaşadım. Sanırım erkek olduğu icin kanımda artan testosteronla alakalı.

Mide bulantım 13. haftaya kadar sürdü. Artık bulanmiyor. Sadece balık, çöp,bulaşık makinesi gibi güçlü ve kötü kokular etkiliyor. Güzel kokulardan bile igrenirdim ilk başlarda o tamamen geçti.

Saç dökülmem gebelikten önce de vardı ama iyice arttı diyebilirim.

İkinci trimesterden itibaren enerji patlaması yaşıyorum ama akşamları yorgunluk öyle bir çöküyor ki, resmen pertim çıkıyor gibi hissediyorum 😅

Son olarak, ikinci trimesterden itibaren iştahım fazlasıyla açıldı. İlk trimesterde tuzlu aşerirken, ikinciden itibaren sürekli tatlı asermeye başladım.

Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebislerimize inşallah 🩵🩵

Back