Lohusa çıkmazı

Yani size bu imkani sunuyorsa kokune kadar kullanin bunu ama..
Tam almayin da yarim gun alin ama yardimci alin.
Arada siz yipranirsiniz

Bizim bir komşumuz vardı,kulakları çınladı.Aksama kadar dört çocuk evi talan ederlerdi.Ama hiçççç bagirmaz,çağırmak,kizmazdi.Amaaaa saat altıya yarım saat kala hiç şaşmaz haril harıl ev süpürürdü.Eşide altı bucukta gelirdi tertemiz eveBrn o zaman liseye gidiyordum .Aradan yıllardır geçti.Gecen gördüm Aysel ablayı Üç kızı yanındaydı Allahimmmm kocaman genç kız olmuşlardı.Oglansa en büyükleriydi.Yahhhh dedim ne yıllardı.Valla girmiş evlatlarının kollarına geziyordu kadın.Sende öyle olacaksın inan bana.Eşinlede konuş ,hiç sıkılmadan tatlılıkla konuş Duzelecek ve geçecek güzel anne

Bir arkadaşım hem hap hemde prezervatif kullanarak hamile kaldı .Tüpleri bağlı olduğu halde hamile kalanlar bile var

kazayla bebek olmasi bence sacma cancazim hepsi istiyerek oldu sadece ilk kizimda. supriz oldu 5 2 bucuk bir taneside 7 aylik canmm benm:)

Aman be canim erkeklere bu kadar anlam yükleyip büyük beklentiler içerisine girmek büyük hata. Senin benim gibi düşünmelerini bekleme onlar düz insanlar. Nasıl görmek istiyorsa öyle görür. Madem yaptığın iş ona önemsiz geliyor çocukları birkaç saatliğine kocana bırakıp dışarı çık bakalım nasıl oluyormuş.

kuzu birde doveydin:) nasl bir serzeniss oyle:)

Hepsi normal doğum mu canım.

Çok çocuk derken kaç çocuk var.. Bence biraz şımarıklık yapıyorsunuz.. Yardımcınız varmış.. Siz sadece çocuklarla ilgileniyorsunuz.. Eşiniz de sonuçta 1 saat ayırıyor çalıştığı için zaten bundan fazlası olmaz..

Yok canım esatgfurllh ama insan biraz cözüm odakli olmalı. Kocanin taktir etmesiyle geccek bi yorgunluk degil bu. Yardimci, yardimci , yardimci. ( bahsedilen yardimci koca degil.)
hangi koca yardim eder ki zaten adam. isten gelip temizlik cocugu falan uyutsun eeee ben ne yapacam der insan yani tabiki yardim edecek ama ne kadar edebilir ki:)

0,5 yaş arası 4 :). Evet haklısınız sosyal hayat çok önemli ama dediğim gibi çook küçükler Biraz büyüseler (en az 5 yılım var yani) hayat daha güzel olabilir.

4 tane mi ilgisizken 5 senede 4 oluyorsa ilgilense kaç olur ki

En garantisi aslında birkaç yöntemi beraber kullanmak. Mesela kondom + geriçekilme, ya da d.k. hapı + kondom.

3den sonra 4 demeye dilim varmıyor desem bu son 1 senedir benimle tanışıpta çocuklarıma laf etmeyen çıkmadı bende çok çocuklu olarak geçiştiriyorum işte
Ben bir taneyle tükendim senin önünde anca şapka çıkarırım. Allah sabır selamet versin. Bende eşim mıç mıç rahat vermiyor diye gıcığım, kız zaten nadir uyuyor o kıymetli anlarda adamı yanımda istemiyorum.

Yorulup tükenmekte haklısınız, ama az daha dayanın çocuklar okul çağına gelince biraz rahatlarsınız diye düşünüyorum. Allah bağışlasın evlatlarınızı, ileride çok güzel olacak gibi geliyor bana
Yardımcı ile görevleri değişseniz biraz siz temizlik ev işi yapın o çocuklarla oynasın farklı bir aktivite (evet temizlik de olsa) insana iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…