- 15 Kasım 2017
- 56
- 69
- 8
- Konu Sahibi Faili mechul
-
Teşekkür ederim niye bu kadar doğurdun diyip eleştirmek yerine yapıcı yorum yaptığınız için, mesleğim var ama ben çocuklarıma kendim bakmayı seçtim ama çok yıprandım dediğiniz gibi zamana ihtiyacım var.Ben anlıyorum. Ama bu çocuklu hayatın gerçek yüzü. Eşiniz işten geliyor. Mecburen 8den sonra müsait ve çocuklarla oynamak için 1 saati var. Bu tercihi değil, ona hayatın sunduğu. He bütün gün evde olsa kaç saat oynayacak diyeceksiniz, elbette yine az oynayacak.
Sebebi şu; çalışmayan anneler çocuk ve ev temposuna zamanla alışıyor. Bu tempo giderek artıyor ama basamakları teker teker çıkıyorsunuz nihayetinde. Çalışan erkekler birden çocuklu bi eve girince o tempoya ayak uyduramıyor. Bu bi gerçek, kadınlar erkeklerden daha güçlü ve dayanıklı.
Daha yeni doğum yaptınız, biraz zaman tanıyın kendinize. Yazın daha çok dışarıda bulunursunuz. Küçüğünüz biraz büyüdüğünde işe başlarsınız dilerseniz. Bi bakıcı tutarsınız. Zaten yıprandığınız için her şey gözünüze batacak, eşinizde sizi anlayamayacak. İstese de anlaması mümkün değil, maalesef bu duyguyla yalnızsınız ve bunu tek başınıza aşacaksınız.
Ayol isterseniz 10 tane doğurursunuz. Çocuk yıpratıcı bir olay. Çocuğu yaparken bunu bilerek ve göğüsleyeceğinize inanarak yapıyorsunuz. Ama hayatta her zaman her şey rayında gitmiyor. Birden tükeniveriyor insan. Bu demek değil ki; çocuklardan pişman oldunuz ve asla düzelmeyeceksiniz. Bi dönemin içindesiniz, düzeleceksiniz ve yine iyi ki doğurdum diyeceksiniz.Teşekkür ederim niye bu kadar doğurdun diyip eleştirmek yerine yapıcı yorum yaptığınız için, mesleğim var ama ben çocuklarıma kendim bakmayı seçtim ama çok yıprandım dediğiniz gibi zamana ihtiyacım var.
0,5 yaş arası 4 :). Evet haklısınız sosyal hayat çok önemli ama dediğim gibi çook küçükler Biraz büyüseler (en az 5 yılım var yani) hayat daha güzel olabilir.Kaç çocuğunuz var merak ettim. Çocuklar büyünce ise dönme imkaniniz var mı rahatlatsiniz değişiklik olur. Eşiniz re biraz anlayışsız gibi geldi. Sosyal hayat olmayınca kimse ile gorusmeyince insanın tahammulu azalıyor.
Beklentim para kazanıyorum Bi dediğiniz iki olmuyor demesi yerine evet çok zorlanıyorsun farkındayım sana nasıl destek olabilirim diyebilen bir eş. Hayatın gerçekleri kısmını düşünüyorum... bu çok ütopik bir istek mi?bence sizin beklentilerinizi ve hayatın gerçeklerini bi gözden geçirmeniz lazım.
3den sonra 4 demeye dilim varmıyor desem bu son 1 senedir benimle tanışıpta çocuklarıma laf etmeyen çıkmadı bende çok çocuklu olarak geçiştiriyorum işteÇok çoçuk annesi kısmına bayıldım. Çok şekerKaç taneden sonrası "çok" oluyor ki bu çocuk milletinin?
4 çocuğu isteyerek mi yaptınız?Beklentim para kazanıyorum Bi dediğiniz iki olmuyor demesi yerine evet çok zorlanıyorsun farkındayım sana nasıl destek olabilirim diyebilen bir eş. Hayatın gerçekleri kısmını düşünüyorum... bu çok ütopik bir istek mi?
İlk 3 evet ama sonuncu kaza kurşunu korunurken oldu, asla aldırmayı düşünmedim hepsinin varlığı şükür sebebim. İnsta annesi gibi konuştum ama birde işin gerçek yüzü varki tükendim4 çocuğu isteyerek mi yaptınız?
Beklentim para kazanıyorum Bi dediğiniz iki olmuyor demesi yerine evet çok zorlanıyorsun farkındayım sana nasıl destek olabilirim diyebilen bir eş. Hayatın gerçekleri kısmını düşünüyorum... bu çok ütopik bir istek mi?
adam zaten paracı biri sanıyorum. 4 çocuk, 4 boğaz demek ki ona fazla geliyor. huyu güzel olana 10 tane yapsanız da gık demez ama işte huyu kötü olana demek ki batıyor.İlk 3 evet ama sonuncu kaza kurşunu korunurken oldu, asla aldırmayı düşünmedim hepsinin varlığı şükür sebebim. İnsta annesi gibi konuştum ama birde işin gerçek yüzü varki tükendim
Ya siz yettikten sonra kim ne karışır. Fransız bir arkadaşımın 8 çocuğu var. Adam gururla söylüyor. :)3den sonra 4 demeye dilim varmıyor desem bu son 1 senedir benimle tanışıpta çocuklarıma laf etmeyen çıkmadı bende çok çocuklu olarak geçiştiriyorum işte
Paracımı değilmi inanın bilmiyorum, yani siz burda yazmasanızda bana sorsalar yok kocam öyle biri değil derdim ama yazıpta tekrar okuyunca öyle gözüküyoradam zaten paracı biri sanıyorum. 4 çocuk, 4 boğaz demek ki ona fazla geliyor. huyu güzel olana 10 tane yapsanız da gık demez ama işte huyu kötü olana demek ki batıyor.
Ah keşke kimsem yok, paraylada çocuklarıma baktıramadım, oyun ablası falan idare ediyorduk ama şimdi bebekde gelince evde çılgın lohusa Mod on..Ya siz yettikten sonra kim ne karışır. Fransız bir arkadaşımın 8 çocuğu var. Adam gururla söylüyor. :)
Yaşları çok küçükmüş, o yüzden bunalmanız çok doğal. İki tane peş peşe olana bile yetemiyor günümüz gençleri. Yakınınızda manevi bir destekçiniz olsa, abla, anne gibi bir nebze nefes alırdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?