- Konu Sahibi dr_patoloji
-
kp in mi ? niye kendi basina geldi kaldi ki ?Benim kp. im bende kaldi 35 gun. Kimse gelemedi yanima, destege. Bir saniye bile ses cikarmadim ve surat asmadim zaten sorun cikaran biri degilim kolay kolay fakat olan oluyor gecen geciyor. Sen yipranmanla kaliyorsun. Kimse aylar sonra " yaptigin bu fedakarligi unutmayacagim" demiyor.
Ama bu normal bir zaman değil ki..Sorun orda işte başta bahsetmeliydim kv benden hizmet bekler bebeğede bana da faydası olmaz.olsa canım feda ama işler öyle değil işte.
Sanirim konusahibin korkusu gelince geri gitmemeleri ailece. Annesi de zaten kalmam diyormus, kaynana ve esinin kardeslerine konu sahibi hizmet etmek zorunda kalicak diye korkuyor.şimdi sen kendi anneni o kadının yerine koy aynısını ona abinin veya kardeşinin eşi yapsaydı 40 gün gelmesin deseydi haklı bulur muydun*????
Sanirim konusahibin korkusu gelince geri gitmemeleri ailece. Annesi de zaten kalmam diyormus, kaynana ve esinin kardeslerine konu sahibi hizmet etmek zorunda kalicak diye korkuyor.
kp in mi ? niye kendi basina geldi kaldi ki ?
Tamam anlıyorum da 40 gün çok uzun görmeleri için,ben sezeryanlı halimle 47 gün eşimin ailesini ağırladım hemde hiç bir işe elini sürmediler annem yardımcı oldu sağolsun 10 gün kadar ama buna rağmen saygımı konudum,
yani sadece konu sahibi değil bunu çeken çok insan var konu sahibi bu yüzden eşiyle arasını bozmasın diyorum,
adam buna gücenip daha çok üzerine gider
Kv.kp.ayri. Neden geldi bilmiyorum.
valla biz kadinlarin su eslerin ailesinden cektigi nedir ben anlamiyorum.
Her ozel animizin canini cikartmak icin ustun bir cabalari var.
öyle maalesef ama sadece eşler evlenmiyor ailelerde evleniyor işte
Mümkün mertebede kimseyle ilgilen meyin canını yanmasa da yanıyor bdeyinKısaca olayı anlatayım,yeni doğum yaptım bebeğim 17 günlük,kayınvalide kayınpederi ve yengem doğumdan beri gelmek için deliriyprlar ama ben sezaryenliyim ve ameliyatımda ağır geçti.kızımda huysuz dayanamıyorum şu günlere annemde olmasa çıldırırdım.eşimde bana psikolojik olarak hiç destek olmuyor.kendimi çok yorgun hissediyorum bide kv bende kalmak istiyormuş.bu dönemde annemde gelmem sana kv ne hizmet edemem dedi ki haklı.Eşim saolsun getir götür bebek bakımı ile falan ilgileniyor ama çenesi laf sokması bana çekilmiyor. Bugün bide hala gelicem deyince çıldırdım. Doğumdan önce lütfen gelecekler kırkından sonra gelsinler dedim. Çünkü ameliyat ve lohusalıkta zor olacağını tahmin ettim. Kavga koptu ben gelmesinler demiyorum ama neden kırkımın çıkmadı beklenmiyor.hafi onlar cahil insanlar bilmiyorlar eşim neden aramızın bozulmasına meydan veriyor. Kavga çıktı hakkımı helal etmiyorum dedim,senin gibi bir kocam yok artık dedim çünkü geçen hafta da patavatsozca annemi evden kovdu ama onu da elini öpüp gönlümü aldı benim zorumla.şimdi konuşmuyorum ama kv kalmayacak için rahat etsin diye lafı da çarpıyor ben haksız mıyım.lohusa kadına bu eziyet verilir mi.çalışan bir bayanım doğum iznimin hepsi eşimin 5 kardeşi ve yeğenletine bakmakla geçecek galiba. Korkuyorum akrabalarından çünkü benim akrabalarım hep bana akreplik etti. Bir fikir verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?