- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi dr_patoloji
bekliyorum.bu sitede beni tanıyan çok.![]()
Ben de tanimak isterim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyorum.bu sitede beni tanıyan çok.![]()
Bekleyelim ve gorelim.onlar beni yiyemez,ben donanımlıyım![]()
bence de.:)Bekleyelim ve gorelim.
Bakalim mevlam neyler, neylerse guzel eyler.
Niye 30 sene ?, yani biz kayinvalide olunca mi demek istiyorsun ?bundan 30 sene sonra burada ki yorumları okumak isterdim..![]()
Niye 30 sene ?, yani biz kayinvalide olunca mi demek istiyorsun ?
evet kesinlikle, hele bir de "erkek annesi" olanları.. işte 25-30 ne zaman k.valide olurlarsa..
şu anda sitede gelinler var.ileride hem gelinler,hem de kaynanalar olacak.hatta eminim gelin kaynana karşılıklı atışacakNiye 30 sene ?, yani biz kayinvalide olunca mi demek istiyorsun ?
Sorma hamileyim, erkek olucakmis. Kayinvalide olucam yani Allah kismet ederse. Ama benim korkum damada daha cok kayinvalidelik yapacagimla.
gelinden saklarim vallahi bu siteyişu anda sitede gelinler var.ileride hem gelinler,hem de kaynanalar olacak.hatta eminim gelin kaynana karşılıklı atışacak![]()
:) koreliler iyi oluyor. Ama korede yetismisine bak derim. Allah hayirlisini versin herkese, bizleri de zalimler korusun ve bizi zalimlerden etmesin.valla nasıl k.valide olacağımız nasıl gelinlerle karşılaşacağımıza göre değişecek sanırımumarım g.koreli birileriyle evlenir benimkiler
![]()
:) koreliler iyi oluyor. Ama korede yetismisine bak derim. Allah hayirlisini versin herkese, bizleri de zalimler korusun ve bizi zalimlerden etmesin.
ben de arada sırada bizm gelinde buraya üye midir acaba diye paranoya yapmıyor değilim,ama üye olsaydık ve birbirimizi bilmeden yazışsaydık,çok enteresan olurdu..şu anda sitede gelinler var.ileride hem gelinler,hem de kaynanalar olacak.hatta eminim gelin kaynana karşılıklı atışacak![]()
Amin :). Kuccuk sipam benim, simdiden icimde fir fir.amiiin :) allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin miniğini :)
ben de arada sırada bizm gelinde buraya üye midir acaba diye paranoya yapmıyor değilim,ama üye olsaydık ve birbirimizi bilmeden yazışsaydık,çok enteresan olurdu..![]()
bende istemiyorum eşimin annesini doğumdan sonra çünkü tek başına gelmeyecek ve işin sonunda onlara hizmet ediceğim,,, bende ilk 40 gün eşim dışında başka erkek istemşyorum evde dedim ama baktım ki bu lafla bile kavga çıkıcak,,,Kısaca olayı anlatayım,yeni doğum yaptım bebeğim 17 günlük,kayınvalide kayınpederi ve yengem doğumdan beri gelmek için deliriyprlar ama ben sezaryenliyim ve ameliyatımda ağır geçti.kızımda huysuz dayanamıyorum şu günlere annemde olmasa çıldırırdım.eşimde bana psikolojik olarak hiç destek olmuyor.kendimi çok yorgun hissediyorum bide kv bende kalmak istiyormuş.bu dönemde annemde gelmem sana kv ne hizmet edemem dedi ki haklı.Eşim saolsun getir götür bebek bakımı ile falan ilgileniyor ama çenesi laf sokması bana çekilmiyor. Bugün bide hala gelicem deyince çıldırdım. Doğumdan önce lütfen gelecekler kırkından sonra gelsinler dedim. Çünkü ameliyat ve lohusalıkta zor olacağını tahmin ettim. Kavga koptu ben gelmesinler demiyorum ama neden kırkımın çıkmadı beklenmiyor.hafi onlar cahil insanlar bilmiyorlar eşim neden aramızın bozulmasına meydan veriyor. Kavga çıktı hakkımı helal etmiyorum dedim,senin gibi bir kocam yok artık dedim çünkü geçen hafta da patavatsozca annemi evden kovdu ama onu da elini öpüp gönlümü aldı benim zorumla.şimdi konuşmuyorum ama kv kalmayacak için rahat etsin diye lafı da çarpıyor ben haksız mıyım.lohusa kadına bu eziyet verilir mi.çalışan bir bayanım doğum iznimin hepsi eşimin 5 kardeşi ve yeğenletine bakmakla geçecek galiba. Korkuyorum akrabalarından çünkü benim akrabalarım hep bana akreplik etti. Bir fikir verin bana.
Kısaca olayı anlatayım,yeni doğum yaptım bebeğim 17 günlük,kayınvalide kayınpederi ve yengem doğumdan beri gelmek için deliriyprlar ama ben sezaryenliyim ve ameliyatımda ağır geçti.kızımda huysuz dayanamıyorum şu günlere annemde olmasa çıldırırdım.eşimde bana psikolojik olarak hiç destek olmuyor.kendimi çok yorgun hissediyorum bide kv bende kalmak istiyormuş.bu dönemde annemde gelmem sana kv ne hizmet edemem dedi ki haklı.Eşim saolsun getir götür bebek bakımı ile falan ilgileniyor ama çenesi laf sokması bana çekilmiyor. Bugün bide hala gelicem deyince çıldırdım. Doğumdan önce lütfen gelecekler kırkından sonra gelsinler dedim. Çünkü ameliyat ve lohusalıkta zor olacağını tahmin ettim. Kavga koptu ben gelmesinler demiyorum ama neden kırkımın çıkmadı beklenmiyor.hafi onlar cahil insanlar bilmiyorlar eşim neden aramızın bozulmasına meydan veriyor. Kavga çıktı hakkımı helal etmiyorum dedim,senin gibi bir kocam yok artık dedim çünkü geçen hafta da patavatsozca annemi evden kovdu ama onu da elini öpüp gönlümü aldı benim zorumla.şimdi konuşmuyorum ama kv kalmayacak için rahat etsin diye lafı da çarpıyor ben haksız mıyım.lohusa kadına bu eziyet verilir mi.çalışan bir bayanım doğum iznimin hepsi eşimin 5 kardeşi ve yeğenletine bakmakla geçecek galiba. Korkuyorum akrabalarından çünkü benim akrabalarım hep bana akreplik etti. Bir fikir verin bana.