Bence lohusaligi da sezeryani da fazla abartmissiniz. 17 gun gecmis, ameliyat mi kalir artik. Sanki 2 saat once ameliyattan cikmissiniz da insanlar is gordurmeye geliyor gibi tepkiniz. 17 gunde insan bayagi iyilesir artik, kendinize engelli muamelesi yapmaniza, dramatize etmenize gerek yok.
Bir babaannenin yeni dogmus torununu gormek istemesinden daha dogal ne olabilir? Hastanede 40 kat yabanci geliyor bebek gormeye, bu kadin tabii ki gelip gormek isteyecek. Bazi arkadaslar babaanne niye izinle geliyor, demek is gordurmek istiyor demisler de, arkadaslar torununu gormesine bile bu kadar laf eden bir gelin kim bilir nasil bir etki birakti ki kadin cekinerek yaklasiyor. Benim torunum olsa coktan giderdim herhalde. Kadin bayagi cekinmis, hala daha izin bekliyor yazik.
Sizin evinize girmelerine bile izin yokken, ne icin geldiklerini nerden biliyorsunuz? Hizmet icin geldiklerine nasil bu kadar eminsiniz? Torun gormeye geliyor ihtimalleri olabilir mi? Birsey olup bitse, ona gore sikayet etseniz anlayacagim da... Sizinki sirf onyargi.
Valla kusura bakmayin, ben diger yorumculara katilmiyorum., Bana tamamen haksiz geldiniz. Esiniz sinirlenmekte cok hakli.
Bir de sunu anlamadim. Lohusa evine giden kayinvalide geline bakmakla mi yukumludur? Bakmayacaksa gelmesin nasil bir dusunce? Bu kadar beklenti ve karsiliginda torun gostermemek de ayip yani.