- 14 Haziran 2023
- 6.115
- 18.623
- 33
- Konu Sahibi Alliswell23
Ya işte bazen çocuğa uyum sağlamak evlilik dinamiklerinde zaman alabiliyor. Belki de karı koca ilişkisi ve bebek dengesini kuramamış olabilir.Hayır sevgi ilgi konusunda aynı değildi çocuktan sonra ilgisiz ve sevgisiz bir hal aldı gün içinde sadece çocuğu soruyor benim nasıl olduğum ne halde olduğum umrunda değil eskiden beni çok severdi bende bu durumu kabullenemiyorum. Artık eksi yönlerine katlanamaz oldum ilgili bir adam olduğu için görmedim çoğu şeyi ama şimdi herşey zor geliyor ilgisiz olunca
Eşinizin soğuduğunu düşünüyor ve bir şans daha vermek istiyor iseniz biraz daha sakin kalmanız gerekiyor.
Söylenmek ve şikayetlenmek genelde ters tepiyor. İzah etmeye çalıştıkça itici olmuş sanırım ve annesi ile olanlar vs kendince istemli istemsiz bir tepki haline dönmüş.
Siz de bir anne oldunuz yeni bir değişim içine girdiniz. Aileniz 3 kişilik artık.
İçinize elbette atmayın negatif olmadan fikrinizi söyleyin o sizin anne/eş kimliğinizi, siz de onun baba/eş kimliğine alışmanız uyum sağlamanız gerekiyor. Dengeyi zamanla bulursunuz diye düşünüyorum. Benim evliliğim de çocuklu ve çocuksuz haline göre farklı, ben de farklıyım eşim de... Sakin kalmanızda fayda var