LOA, gerçekleşen dilekleriniz, başınıza gelen mucizevi olaylar.

Astrolojiye inanırım ve çok okurum ama onunla ilgili değil sanırım, genel bir çabuk manipüle olma ve öfke kontrolü problemim var benim. Merakla bekliyorum hikayeyi..

Astrolojiye inanırım ve çok okurum ama onunla ilgili değil sanırım, genel bir çabuk manipüle olma ve öfke kontrolü problemim var benim. Merakla bekliyorum hikayeyi..

Baktım bir kaç yere ama hala bulamadım tam o hikayeyi ama olayın özeti söyle.

Bir kız var ve bir takı mağazasında çalışıyor. Mistik bir arkadaşı var bu kızın ve ona diyor ki yarın İsa'nın doğduğu gece, dileklerini dile ve bir beyaz mum yak, camın önüne koy. Söndürme o sahana kadar kendi yanarak sönsün. Neyse bu kız bunu yapıyor ama çok da umursamıyor. Üç tane dileği var. Neyse çalıştığı dükkana garip giyinmiş bir adam geliyor. Kocaman bir Haçlı kolye beğeniyor ve denemek istiyor, kız yardımcı oluyor ama adam kolye boğazında yavaşça oradan çıkmak için kapıya yöneliyor. Kıs peşinden koşuyor parasını istemek için, adam şaşırıyor falan neyse küçük bir kolye alıp çıkıyor sanırım( bu kısımı tam hatırlamıyorum)neyse adam çıktıktan sonra kız kola koşa erkek arkadaşının çalıştığı dükkana gitmek ve adamıyla yaşadığı garip deneyimi anlatmak için dükkandan çıkıyor , asansör beklerken sanırım bu adam yanında bitiyor. Kıza diyorki, dün dilediğin herşey gerçek olacak. Kız o gece üç dilek tutmuş, üç dilek için üç mum yakmış. O bu hikayeyi yazdığında dileğimin ikisi oldu sonuncusunu bekliyorum diye yazmıştı.

Böyle hikayeler beni gerçekten çok etkiliyor ve gerçekten inanıyorum

Yeri burası mı bilmiyorum ama bir şey danışmak istiyorum. Son zamanlarda bir esma programı yapıyorum, programı yapma amaçlarımdan biri de karamsarlığımı geride bırakabilmek. Yalnız bir şey dikkatimi çekti, son zamanlarda daha fazla karamsar olmaya başladım. Böyle bir etkisi olabilir mi? Geçici bir etki midir ki? :/

Purring esmalar ile ilgili bir şey bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum. Ama sana önerim, gözlerini kapa ve zihnini boşalt güzel bir müzik eşliğinde. Zihnini rahat bırak geleceğe odaklanma geçmişe odaklanma ama herşeyin daha iyi olacağına İnan ve bunu hisset derinden, belki daha iyi olur herşey senin için.

Çok teşekkür ederim tavsiyen için philly :)
Bir süredir elimden geldiğince okumaya çalışıyorum, ancak son günlerde yaşadığım en ufak bir şeyin bile beni mutsuz ettiğini gördüm. Sanki geleceğimi göremiyor gibiyim. Böyle mi gidecek diye korkmaya başladım.
En kısa zamanda tavsiyeni yapacağım, umarım senin için de her şey çok güzel olur. :)

benimde tedavi ile olmaz denilen bir bebeğim oldu ama ondan sonra kabus dolu günlerim başladı umarım bu kabus en kısa zamanda bitecek bitmesini istiyorum

benimde tedavi ile olmaz denilen bir bebeğim oldu ama ondan sonra kabus dolu günlerim başladı umarım bu kabus en kısa zamanda bitecek bitmesini istiyorum

Bunu detaylandırırsan sevinirim. Neden hayatın alt üst oldu, nedir kabus olan?

Kabusun nedır uykusuz gecelerdır umarım dıyecegım ama "o dönemı" zombı gıbı yasayanlara sor. Ana konuyla alakasız olacak ama senın bu mesajına cok uygun dusecek 1 sey geldı aklıma; DIY projelerımden bırı ıcın arastırma yaparken tesadufen gordum, esprılı yazım tarzına hayran oldugum bır kadın var,sayfasının adı Bir Ceylan com. Bır annenın eleştırel guncesı tarzı bırsey, yıgenlerımden bayagı asına oldugum seyler olunca zevkle de okumustm. Yanlız hatunun öyle esprılı bır anlatımı var kı,konuyla alakası olmayan bıle zevkle okur. Mınnak 1 alıntı yapayım buraya ve demek ıstedıgım ASIL seye geceyım,önce oradan 1 alıntı:

"Deniz çocuğum, (durun önce ‘Allah canını sağ etsin’ diyeyim de kimse beni kınamasın) doğduğu ilk günden itibaren az uyuyan ve çok ağlayan bir BİREY. Yenidoğan döneminde bile, ihtiyacı olduğu gibi günde 20 saat falan uyumadı. Zinhar.

Yalnız ben o dönem acayip bir şekilde dünyamızın en romantik insanıydım. Bilmem, belki havadaki aşk kokusundandır. Yani cidden çok zor gelmiyordu bu durum bana. Hatta ağlarken görünen küçük diline methiyeler düzüyordum. Ve aylarca aynen böyle seyretti durumlar. Sabaha kadar uyumuyor, ayağımda salıyorum, sallarken kitap okuyorum, uykusuzum ama sonsuz bir huzurun içindeyim.

Benim gibi kendinden buldumcuk anaya yapılır mı bu be? Sonunda tepem attı tabii.

Çünkü analığın eşsiz huzuru stoklarla sınırlıymış. Her şeyin bir kotası var veya. Kota değilse bile, adil kullanım diye bir şey var. El insaf!

Bir kere benim tamamen başka beklentiler içinde bir çocuğum daha var. Koskoca ev var, kocişko var, ütüşkolar birikti, dışardan yemek söyleye söyleye yedi yüz kilo oldum, ayrıca lutfederseniz hâlâ uykuya ihtiyaç duyan bir canlı türüyüm!"

Gelelim DOĞAUSTU konulara, kımse benı banlamasın rıca ederım, bakınız koskoca TRT'de adam neler söylemiş,
ÖNCELIKLE ben neden banlanayım a dostlar?:
1- bunu ben demedım:) ve 2-TRT yani devlet televızyonumuzda yayınlanmıs,koskoca devlet televızyonu elbet işini ciddiyetle yapar....
Buyrun: youtube.com/watch?v=gI8kg3cgHa8

Yok canım bebeğimle gayet iyiyim sorun çok çok vahim ve uzun keşke uykusuz geceler olsa

bugünden itibaren uygulayacam sonuçları yazarım

Falcinin adini hatirlayabilir misiniz?

Kendine de bakaymis keske kadin

Hangi birini anlatayım .. asla diye bir şey yoktur canım çok istersen oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…